Bättre kan vi!

Seriestart igår var det som stod på schemat. Dessvärre gick det inte så bra som planerat. Gick förlust mot Borås med 3-5, och 2-6 mot Ljungby. Men, får tänka på att detta var bara första rundan och har fler chanser på oss att ta igen. Och jag ska försöka vara helt frisk i mina ben då också. Trodde att det var borta nu efter två veckors vila med Voltaren insmörjning varje kväll. Men inte det. Får ta till med starkare medel :S Men måste kurera mig ganska snabbt för nästa helg bär det av till Halmstad då det blir tävling igen. Det set jag fram emot.

Nä nu ska jag ta tag i saker och ting. Ska ut och köra en runda nu och ikväll ska jag till pappa i Malmö. En vecka sen jag träffa honom nu! 


Pusspuss, hörs senare :)




Korkat!!!!!!

Trodde det skulle bli en bra skoldag i morgon, men som nu visar sig vara totalt värdelös.



Vad ska jag göra i 4,5 timme??? Retorik hade jag kunnat strunta i...och idrotten är väl inte så viktig heller. Måste spara mig till lördagens tävling....Men jag får se hur det slutar. Blir kanske en runda på stan i jack på att hitta en present till mammas födelsedag. Kan väl hoppas på det!

Men nu är det läggdags, puss godnatt!




Seriestart

Redan dags att ladda inför helgen då jag ska spela säsongens första seriematch som hålls till i Lund. Vi ska då först möta Borås kl. 11.00 och senare på eftermiddagen, 16.00, möter vi Ljungby. Lång dag, men jag tror det kommer gå bra. Så idag är en bra dag för mig att börja träna efter att ha varit borta hela förra veckan plus denna pga mina benhinnor som jag hoppas har återhämtat sig nu. 
Har dom inte gjort det får de stå ut med att spela i alla fall...that's it. Så idag ska jag övningsköra till träningen och försöka att inte ställa till med för mycket problem. Kommer nog gå bra. Lite nervös bara....men det får man väl vara?

Så nu blir det lite mat innan det är dags att bege sig till träningen. Och eftersom jag inte har några läxor idag hinner jag kanske lägga mig och sova en stund nnan, hade varit toppen!

pusspuss,




Lysande!

Lite jobbig skola idag tyvärr. Var inte alls på humör för att engagera mig ett dugg. Men det blev bättre redan på bussen på hemvägen. För när jag kommit hem väntade ännu en övningskörning med Anders :D Och nu blev det äventyr på riktigt. Bilen tog oss hela vägen bort till Klågerup, genom Bara och sen vidare mot Staffanstorp igen. Men det var inte slut än. Nej jag skulle ut på HUNDRAVÄGEN mot Malmö. Trodde jag skulle släppa allt ett tag men det gick hur fint som helst. Fortsatte på ytterligare en landsväg och jag var lika rädd varje gång jag fick mötande. 
Men det fanns inget annat alternativ än att klara det. Vilket jag gjorde.

Men nu ska jag inte tjata mer om hur det gick med bilkörningen. Sitter faktiskt och kollar på IDOL 2010. Håller verkligen med juryn om en del saker, andra inte alls. Och man blir verklige besviken på en del, tyvärr...Sånt är livet.
Och nu väntar jag även på att Frida, Emil och Oscar ska komma och invadera mitt rum. Börjar bli van ;) 

Puss puss, 




Se upp, här kommer jag!!!

Vilken adrenalin kick :D Var ute och övningskörde för första gången i mitt liv med käre Anders. Först körde han bort till industriområdet här i Staffanstorp och väl framme satte vi upp skylten "övningskör" innan jag satte mig bakom ratten. Sen var ju första utmaningen att starta och sedan hitta dragläget. Verkligen inte det lättaste jag har gjort, blev en och annan motorstopp innan jag slutligen fick igång den och började rulla framåt. När jag väl gjort det skulle jag växla upp till tvåan, gick hur bra som helst.
Sen skulle jag försöka backa. Inte heller så lätt och även där blev det ett motorstopp. Men slutligen lyckades jag även med det och körde vidare. Körde ut på en lite smalare landsväg med massa kurvor och lite backigt, gick jätte bra det med. 
Men, sen när vi skulle korsa en 90 väg fick jag lite panik och trodde aldrig att jag skulle komma över pga alla bilar som körde. Men jodå, Evelina fixar allt ;)
Sen körde vi tillbaka till Staffanstorp, och innan jag parkerade där hemma körde vi en extra runda så jag fick prova på att växla upp till 5an. (fast det var meningen till 3an) Så då blev de lite mer fart!!! 

Men värst var nog när jag skulle köra igenom en rondell och det kom en buss i full fart från höger. Och jag som skulle tänka både på kopplingen, bromsen, blinkersen och lite till fick nästan panik...men det löste sig hur bra som helst och vi kom hem i säkerhet!
Så redan i morgon väntar nästa tur. Ser verkligen fram emot det, riktigt kul var det. 
Men nu måste jag först sova och genomlida en lång dag i skolan. 

Puss godnatt på er :) <3







Happiness.

Du är helt fantastisk. En person som alltid får en på gott humör och lyser upp tillvaron med ett leende eller ett skämt som blir roligt för att det var så dåligt. Du är den som får mig att sätta en liten stjärna i kanten på alla vardagarna. Alla andra dagar också förstås. Men ditt glada humör smittar tyvärr inte alltid av sig. Om man kommer hem från skolan och är totalt nere och dödstrött vill man inte alltid möta dig eftersom jag avundas dig att jag inte orkar vara på så gott humör. Hur mycket jag än försöker! Men tro mig, jag gör mitt bästa.

Du betyder mycket! :) 





Reebok easytone

Försöker starkt övertala pappa om att köpa de här underbara skorna. Har provat de en gång i somras. Men självklart fanns de inte kvar i min storlek då! Men nu, när de har kommit in massor i olika färger tänkte jag passa på. Och eftersom jag har haft så mycket problem med mina ben hit och dit och måste hela tiden tänka på vad jag har för skor på mig är det här perfekt för mig.
Ett par snygga skor som är bra för ben och fötter. Kan inte bli bättre! Eller?

REEBOK EasyTone Reeinspire II W BLACK / DUSTY PINK



Changes

Tänk om allt hade varit lika bra som det en gång var för bara något år sedan...

Ruggigt väder!!!

Ja usch, vilket väder det har varit idag, värsta höststormar! Då passar det bra att hyra film och bara mysa? Pappa tyckte i alla fall att jag o brossan kunde göra det ikväll, eftersom han och Li skulle iväg och se bio. Lite taskigt att vi inte fick hänga med :( men nu bär det av till Hemmakväll för att välja ut en super film som vi ska se efter IDOL, som är från härliga Malmö ikväll. 
Puss, hörs senare! :)




Bara vi två

Mysig kväll med mamma och Anders i Staffanstorp. Åkte först till mammas jobb efter skolan och väntade på att hon skulle bli klar så vi kunde åka hem. Blev en god middag, spagetti o köttfärssås. Mums!
Efter lite fixande dukade jag och mamma upp med lite smink för att ha en genomgång hur man sminkar sig och hur man använder färger och olika borstar osv. Eftersom mamma är hudvårdskonsult för Mary Kay kan hon ju det här med smink. Plus att hon är frisör...kan man ha mer tur att ha henne som mamma? Nej...
Fick prova att göra både "vardagslook" och "festlook". Så när vi var klara hade jag en färg på varje öga, jätte snyggt ;)

Så nu vet jag precis hur jag ska sminka mig i fortsättningen. Och även om jag redan kunde nästan allt är det inte fel att lära sig lite till. Kommer aldrig kunna allt!
Blev tyvärr ingen bild på resultatet men kommer väl upp någon sen vid ett annat tillfälle när båda ögonen ser lika dana ut.






Bernadotte 10 år, hurra,hurra,hurraaaaa!

Jag älskar faktiskt måndags kvällar, för det är alltid då när man börjar få ångest för att man stannat uppe lite för länge som jag kommer på att jag börjar 10.20 på tisdagar. JAG ÄLSKAR DET! 

Annars har dagen varit helt okej, alltså tummen upp. För UTOM, att jag har varit otroligt tröt...undra vad det kan bero på? Men i alla fall så fyllde Bernadottegymnasiet 10 år och det firades med 10års jubileum. Lite uppträde, mat och tävlingar. Men jag kunde tyvärr inte stanna så länge eftersom jag har ett jobb att sköta. Och det går ju så klart i första hand. 

Men nu är det läggdags även om jag börjar sent i morgon. Så jag avslutar med en bild på min underbara skola...








Det...

Jag hatar clowner, från och med den dagen då jag läste en text nån stans om en clown som skulle hembesöka en om man inte kopierade texten. Men när jag sedan berättat det för Anders, mammas man, sa han att han hade en film som heter It, Det på svenska. Och han tyckte att jag skulle se den. Men jag vägrade se den. 

Men idag när Frida, Emil och Oscar kom till mig för att kolla film tyckte Oscar att vi skulle se It...Jag tänkte att nej fy för, men kan ju passa på när jag väl har någon att se den med. Så vi satte på filmen...Trodde aldrig jag skulle våga titta på den, men jag övervann rädslan och såg hela filmen, FAST än den var riktigt äcklig. Kommer väl bara drömma om en massa clowner inatt.




Som sagt, riktigt ruggig...ska bli spännande att se hur det kommer gå när jag ska sova. Kommer bara ha clownen i tankarna så fort jag stänger ögonen. Får väl testa nu hur det går. Puss godnatt!




Paus!

Då var tävlingarna igång igen och jag spelade min första match igår. en dubbel med Sophie, gick tyvärr inte så bra. Det samma gällde singeln idag som jag hade kl.9 på morgonen. Mötte en tjej som var ganska mycket bättre än mig. 
Och...för er som inte vet spelar jag badminton. Har spelat i ca sju år. Spelar nu på Aura, som min klubb heter. 

Men som sagt gick det inte så bra denna tävlingen. Har fortfarande massa problem med knät och benhinnorna. Tänkte ta några veckors paus och vila upp mig. Framför allt gå till läkaren och se hur illa det är. Känns behövligt att veta det! Sen blir det tävlingar i oktober igen i Halmstad och Helsingborg. Så jag hoppas att jag kan bli bättre tills dess. 


Min och Sophies dubbel. Gick sådär!



Och så min singel...som inte gick så bra i heller!!!




Horoskop.

Läste mitt horoskop idag i tidningen Amelia. Tycker att i vissa horoskop man läser kan det stämma till en del. Men det här är nog en av dem som stämmer in bäst på mig just nu!


Tyckte det lät väldigt bra. Särskilt med tanke på att jag ska tävla på hemmaplan i helgen!!!




Awesome.

Sitter och tittar på Navy CSI innan det är läggdags för min del. Samtidigt som jag lyssnar på tre låtar som jag och Karolina ska sjunga HEEEEELA dagen i morgon i skolan, och folket kommer nog inte bli det minsta trötta på oss ;)



Darin - Lovekiller                                                      

Kary Perry - Teenage Dream

Mohombi - Bumpy Ride

Så ser alltså morgondagens sångprogram ut. Allt för att göra en skoldag lite roligare.





*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***


Evelina + sovmorgon = sant!

Börjar inte för än kl:10.20 idag och jag ÄLSKAR det! Synd bara att jag vakna halv 8 av att två flugor har surrat vid mig heeeeela natten. Blev inte så värst många timmars sömn tyvärr!
Men nu har jag till och med hunnit med en dusch på morgonen, vilket jag aldrig brukar hinna annars. Så nu ska jag hitta några kläder att ta på mig och fixa det sista innan jag åker till skolan. Pusspuss








Sko galen!!!

Hittat massor av snygga höstskor, men kan inte bestämma mig för vilka jag ska köpa. En del är allt för dyra för att jag ska ha råd. Men kan ju älska dem i alla fall...Lite smakråd kommer här. Dock inte i någon speciell ordning!!!





Nu återstår det bara att se vilka det blir som jag ska vandra omkring med i höst!!!







God morgon!

Ny vecka, ny dag och nya tag! Har precis kommit till skolan och min första lektion. Samhälle! Och eftersom vi har grupparbete och inte kan göra nått på det nu tänkte jag passa på att lägga upp lite bilder som jag sa i förrgår. 





Skjorta - Gina Tricot 199:-



Munktröja/Jacka - Gina Tricot 249:-
Och den beige koftan med korta ärmar är också från Gina Tricot 249:-

Super nöjd och jag älskar mina nya kläder. Nu är det bara ett par nya höstskor som saknas!!! Och självklart har jag en massa olika att välja mellan...





Super duper dunder taggad!!!

Har haft en mysig dag på stan idag med pappa. Blev både det ena och andra. Pappa köpte en jacka på Peak peformance och jag köpte bl.a en skjorta på Gina Tricot. Kommer bilder lite senare.

För nu är jag färdigfixad och klar för att åka till Carla. Ska hjälpa henne att laga lite mat sen får vi se vad kvällen bjuder på ;) Kul kommer vi ha i alla fall. Vad annars!!!



Nu drar jag :D Pussss!!!






Underbara soliga lördag!

Vaknade för några timmar sedan och åt nybakade bullar som pappa hade varit och köpt. Riktigt mumsigt. Men nu är han iväg igen och jobbar....lite mindre trevligt. Så nu sitter jag bara och försöker komma på ett bra sätt att fördriva tiden med. Går inte så värst bra.

Men vilket underbart väder vi har fått idag. Solsken och ca 23 grader. Hoppas det håller sig så hela dagen. Och ikväll ska jag träffa mina brudar Carla och Amanda ;) Får se vad vi hittar på för skojj.
Pusspuss!




Fredagar är pest!

Kommer förmodligen alltid att hata fredagar fram över eftersom jag börjar 8 på morgonen och slutar 16.10 på eftermiddagen. Har verkligen ingen ork kavar till att göra nått annat när man kommer hem. Riktigt uselt :( Så igår hände det inte så mycket för utom lite senare på kvällen när jag träffade Matilda. Känns som att vi aldrig träffas nu för tiden när vi inte har franskan ihop. Ses bara ibland nån gång. 
Alltså var det extra kul att få träffa henne. ♥





"Eld är lös på föreningsgatan, se upp Carla"

Kan fortfarande inte sluta tänka på sista lektionen vi hade idag. Riktigt galen var den. Men som sagt. Är man trött sedan innan och får i sig en slurk energidricka och Carla sitter mitt emot en med samma problem är det svårt att hålla skrattet inne. Vi skrattade så vi grät åt minsta lilla sak som verkligen inte hade varit roligt om man inte var så utflippade som oss. 
Låter kanske inte så roligt, man måste nog uppleva det själv för att förstå hur kul vi hade det...tyvärr! <3

Carla & Andre på naturkunskapen...

Som sagt, man kan bara skratta ;) <3





Back to work....

Som sagt, det märks att skolan har börjat igen. Inte mycket tid över till data eller blogga tyvärr. Har redan fått ganska många läxor. Men har ju börjat 2an nu, antar att det är så det är då!?!
Även träningen har dragit igång på riktigt nu igen. Blir tävling på "Himmaplan" nästa helg på AURA!!! Ska bli kul att börja träna nu igen efter ett så långt sommaruppehåll. Hoppas bara att benhinnorna håller sig lite bättre nu eftersom jag har haft inflammation i dem snart ett år. Ganska jobbigt och förstör min träning. Men det stoppar inte mig från att träna. 
Tog mig i kragen o stack ut o sprang ca 5-6 km i måndags och hade värsta fyspasset i tisdags på träningen. Snacka om träningsverk. 

Men nu ska ja göra klart några läxor innan det är dags att lägga ner verksamheten för idag. Trots allt skola kl.08.10 i morgon till 16.10. Värsta dagen på hela veckan!!!

Puss godnatt på er :)



RSS 2.0