Så cool ja är..



Den har jag kört idag x) Anders brossa Johan har köpt den och fixat den lite. Så till nästa sommar är det tänkt att vi ska ha den uppe i stugan och köra med den eftersom det tar sin lilla tid att ta sig till badet. Då är den perfekt! 
Så det ska bli askalas, och riktigt härlig att köra va den också. OCH, perfekt storlek till mig ;) HAHA!!!

Ändrade planer!

Igår blev det en kväll i staffanstorp! Först var det planerat en maskeradfest, men eftersom det inte blev av så tänkte jag att jag kunde åka hit och träffa mina underbara vänner i stället! Men på vägen hit stannade jag hos mamma på salongen eftersom jag skulle åka med henne hem, och då passade jag på att fråga om hon kunde fixa mitt hår. Och det slutade med att vi åkte hem ca en timme senare. Så här såg mitt hår ut:


kommer bättre bilder senare!

När vi kom hem rusade Frida hit och efter två vecker har jag nu äntligen fått träffa henne :D Vilken lycka. 
Senare på kvällen var även Emil och Tessi med. Blev en runda ner till Mammarosa där vi träffa Padde och hans kompisar. Efter det var det hem och sängen som gällde. Vilken underbar eftermiddag och kväll det blev i alla fall.

Dear, Evelina.

Kivik, here I come!

Tar en tripp till Kivik för att hälsa på saknade Matilda! Bussen går redan 08.50 hemifrån. Så de gäller att vara på plats i tid så jag inte missar tåget senare! Men de fixar jag lätt. Stannar i alla fall över en natt och kommer hem nån gång på tisdag igen. Ska bli riktigt mysigt :D puss på er!

Dear, Evelina!

I biomörkret!

Blev ett biobesök även denna månaden :) Såg Knight & Day igår med pappa, brossan, Li och Simon. Väldigt bra film faktiskt.




Men en sak jag som jag stör mig på när man kollar bio är alla runt omkring en som sitter o smaskar. Det är definitivt det värsta jag vet! kan sitta och störa mig på det under nästan hela filmen. Men men, så är det! Efter filmen blev det middag inne i stan på en restaurang. Casa Mia. Vädigt mysigt ställe, och supergod pizza åt jag!

Puss på er! <3

Varma nätter!!!

Värmen tar verkligen kol på mig. Kan inte somna på kvällen och när ja gör det är de av trötthet. Och när jag har sovmorgon vaknar jag tidigt pga att det är så satans varmt. Hatar det! Men nu ska jag göra ett försök till att sova. Pusspuss godnatt! <3

Göteborg i sikte!

I morgon åker jag till härliga Göteborg med pappa, brossan, Li, Simon och Siri. Vi har hyrt en stuga en bit utanför Göteborg som vi ska bo i tisdag till torsdag. Under de dagarna ska vi hinna med både Liseberg, Universeum och en hel del andra saker. Tror det kommer bli riktigt trevligt! 
Nu försvinner jag till min säng och hade tänkt dejta kudden, puss ha det så bra! <3

Staffanstorp --> Limhamn

Hemma hos pappa i Limhamn efter att ha spenderat två veckor i Staffanstorp hos mamma. Har verkligen saknat honom nu på slutet. Men nu kommer jag sakna mamma, så är det! Men jag måste säga att det har varit två underbara veckor jag haft. Har hunnit med både det ena och andra. Gjort saker både med familj och kompisarna. Men nu har ja lämnat alla kompisar i Staffanstorp, kommer verkligen sakna alla :( Men ja får väl åka och hälsa på dem...Eller så kommer de och hälsar på hos mig! 
Men nu blir det i alla fall lite mer tid över till alla kompisar i Malmö som jag inte har träffat så mycket nu när jag inte har varit här. Puss på det! <3

Slappe dag!

Hade ännu en underbar dag med tjejerna igår. Jag, Karolina, Matilda, Emma, Helena, Vicky och Linnéa tog bussen till Dalby stenbrott för att bada, sola o ha det mysigt under dagen. Det hade vi verkligen. och de va till och med så vi fick lite träning. Simmade minst 2 km skulle jag tro. Gratis träning. Lite bilder ska jag bjuda på!









Puss på er tjejer och tack för en mysig dag, det gör vi om! ♥



Men idag blir det bara ta det lugnt hela dagen fram till ikväll då det blir badminton träning i två timmar. Känner att det är vad jag klarar av att göra idag. Som sagt så är man lite segare en viss period varje månad. Smällar man får ta som tjej! Men nu ska ja kolla film. Puss puss! <3

HAHAHA!

Var precis på väg ut för att springa en runda nu eftersom det är hopplöst att springa på dagen i denna hettan. Men när ja hade tagit på mig allt börja det ÖSREGNA! Varför just nu när ja har så mycket energi i kroppen och är jääääätte rastlös. Blir lite ledsen, nästan så jag har lust att gå ut fast än det regnar. Men mamma hindra mig :S

Så nu vet jag inte vad som händer. Kolla lite tv o läsa en bok...får se vad jag känner för. Om inte annat kanske det går att springa med paraply. Har inte provat och vet därför inte om det funkar! Men jag tar det nog en annan dag! 

Blöblö!!!

En helg uppe i stugan!

I fredags åkte jag med familjen till stugan en bit utanför Höör. Alltså Jag, mamma, Anders och Simon. Direkt när vi kommit fram blev det först mat ta det lugnt bara. Sen på kvällen blev det tält resning eftersom jag och Simon skulle sova i det de två nätterna vi skulle vara där. Gick snabbt som vanligt. Och blev lika galet och sent som vanligt. Kan bara bli kul när man sover i tält! Här har jag några bevis på det...

(Klicka på bilden för förstoring)



Som sagt, galet blev det!!! Och kul hade vi :D På lördagen kom det massa folk, var 18 st totalt. Var och badade i sjön hela dagen och på kvällen blev det god mat och senare kubbspel, som sedan avbröts pga alla myggorna. Tror ja har ca 10 myggbett som kliar just nu. Inte kul! Sen blev det söndag och även då blev det en hel del bad i sjön. Hade inte överlevt i den värmen utan att bada. Var över 30 grader nästan hela helgen. Konstigt att man blir trött!!! Sen var det hemfärd på eftermiddagen. Skönt att vara hemma igen. 
Hem ljuva hem!

Puss, ha de så bra!♥

Natthumor!

Vad jag än gör nu så skrattar jag bara. Har kollat på lite olika klipp lite här och var. Jag försökte att inte skratta men det gick sådär :/ Här kommer några exempel i alla fall!...










Ja vet dom är kanske inte så roliga. Men Det bästa är ju om man kollar på dom när man är riktigt övertrött och skrattar åt precis allt! Som nu!!!

Puss godnatt♥

Vampyrer...

Snart har jag läst ut en bok som heter "Där regnbågen slutar" En av de bästa böcker jag läst...och jag har läst många böcker tidigare. Handlar om Rosie och alla i hellen liv. Läs recensionen genom att klicka på bilden, om ni vill veta mer om boken! 



Men nu har jag som sagt snart läst ut den och tänkte börja på en ny. Och då har jag fått väldigt många förslag om att läsa Twilight. Ser verkligen fram emot det eftersom jag gillade den första filmen, men har ännu inte hunnit se de andra två än.


Klicka på bilden för mer info om Twilight!


Kram, Evelina.

Tjejmiddag i världsklass!

Lördagen var underbar! Blev lite bad på Sibbarp. Men sen såg jag att klockan började bli lite mycket och gav mig hem för att fixa mig inför den underbara kvällen. Självklart blev det den nya klänningen jag köpte på Gina Tricot för några dagar sedan. Och så skorna var ju inte heller svårt, blev ju självklart dom nya supersöta skorna!
Efter ca en timme var jag helt klar för att gå till bussen. Men självklart hade jag ju inte tänkt på att klänningen var lite kort och väldigt...hmm..."flygig" vilken betydde att den väldigt gärna ville åka upp vid minsta lilla vindpust, usch vilket bry jag hade!!!

Hemma hos Matilda bjöds det på kyckling sallad, underbart gott var det, särskilt när man var så hungrig som jag var. Och för att smälta maten lite innan efterätten spelade vi ett par omgångar Kubb. Det är alltid kul, går inte att misslyckas med det. 
Matilda hade turen med sig och vann alla omgångar. Jag vann en, lite stolt är jag! Men till slut blev det i alla fall goda jordgubbar med glass/grädde/mjölk o allt vad man nu ville ha till dem! Lika gott som alltid.

När alla jordgubbar var nere i våra magar hade vi bestämt oss för att ta ett kvällsdopp i Västra hamnen. Där träffade vi även Sebastian och några andra killar från skolan som gjorde oss sällskap i vattnet. Sen fortsatte vi vår lilla kvällspromenad mot Gustav Adolfs torg där vi åt vars en McFlyrry marängswiss innan vi tog bussen hem till Matilda. Sedan var det tre tjejer vid namn Matilda, Victoria och Evelina som somnade väldigt gott under samma tak i Bunkeflostrand efter en av de roligaste dagarna under år 2010:s sommarlov!


Helena, Matilda, Vicki & Linnéa

Helena, Jag, Vicki & Linnéa.


Haha, älskar bilder!!!

Puss på er, Love Evelina! ♥

Nu var jag duktig!

Inte nog med den lilla jogging rundan jag tog i lördags. Idag var jag faktisk och tränade badminton för första gången på nästan en månad. Kändes faktiskt väldigt bra att vara tillbaka på banan igen ;) För utom då att det kändes som att det var 1000 grader inne i hallen. Så är de när dom inte har råd att fixa luftkonditioneringen! Men men. 

Nu ska jag ge mig ut i staffanstorp och träffa lite kompisar. Har ju inte varit här på två veckor nu. Och självklart är ju alla saknade :) <3

Heaven's on fire

Nu är det sommar på riktigt! Har suttit ute och solat hela förmiddagen och allt är bara på topp. Inte mycket som kan bli bättre nu. Men emellan åt kan det bli lite väl varmt att sitta där ute i hettan och då föredrar jag att gå in och svalka av mig lite innan jag går ut i solen igen. 
MEN. För att då fördriva tiden lite har jag hittat en perfekt lösning. Man sätter sig vid datorn och går in på Modegallerian! Där kan man hitta så mycket snygga saker för bra priser och där finns verkligen saker som passar alla. Så gå nu in och kolla, jag har gjort det och ska fortsätta med mitt solande ;)



Pussar o kramar från Evelina! ♥

Det var på tiden!

Idag äntligen kom jag till skott med att sticka ut och springa en runda. Fy för vad länge sedan det var. Och det märktes ju ganska tydligt efter ett tag att konditionen inte riktigt var på den nivån den borde vara på. Men det ska ja se till o fixa faktiskt. 

Nu blir det god frukost, lite bullar som pappa har köpt med sig hem. Antagligen lite bad på sibbarp sen och ikväll blir det partaj hos Matilda med några till.

Pusssss! :D

Precis vad jag vill ha...

Träffade mamma nere på Limhamn idag. Gick in på Skorosen och hittade ett par skor som var precis vad jag har letat efter :D Som ni kan se på bilden är det ett par med chilklack. Mycket bättre än med vanlig eftersom man inte blir lika trött i fötterna.




ÄLSKAR DOM!!!!! ♥♥♥

Se upp för dörrarna, dörrarna stängs!

Igår var jag och Matilda i Ystad! Men vad vi skulle göra där hade vi inte en aning om. Vi satte oss på tåget kl:10.19 och var framme lite över 11. På tåget fick an inte använda mobil, inte röka och inte ha starka dofter på sig. Men peta i näsan, de fick man minsann göra!!!! Och efter varje stopp sa dom i högtalarna innan dörrarna stängdes "dörrarna stängs" Vi (jag)tyckte det var väldigt roligt. Varför vet jag inte!


Gick en runda i den lilla staden dom hade, och blev även intervjuade av en snubbe som frågade massa frågor om Hultsfedsfestivalen!
Jag sa bara att det var synd för dom som brukar gå på den men jag själv är inte ett dugg intresserad av den. Sen skulle han ta en väldig massa närbilder på oss oxå. Så idag är vi med i tidningen. Vad den heter vet jag inte riktigt men var något i stil med Ystad hallanda! Kanske, har inte så bra koll.

På stan köpte jag ett linne på H&M. Behövs alltid! Vid 2 tiden tog vi bussen till stranden. Super mysigt, men lite för kallt och blåsigt för att bada tyvärr. Men som sagt, det var fint.






Sen gick vi vidare och köpte glass innan vi tog bussen tillbaka för att sedan åka tåg hem igen! Var en underbar dag, men det tar verklige slut på ens krafter att gå i okända byar och städer.

Pusspuss! <3


RSS 2.0