Jumpsuit

Jumpsuit Blå Lindex, Jumpsuit: 399:-

Köpte denna ursnygga jeans jumpsuit under gårdagens shopping med mamma och Anders. Kunde först inte låta bli att prova den, och sen kunde jag inte låta bli att köpa den heller. 

För utom jeansdressen köpte vi typ 100 andra saker också...fast på IKEA. Lite smått och gott. Och som alltid när man är på IKEA plockar man på sig mer än vad man egentligen åkte dit för att köpa. Som avslut på vår shoppingrunda åkte vi till XXXLutz för att checka läget, hade inte varit där tidigare. Köpte en persisk matta att ha utanför katternas "heliga rum" (toaletten).

Innan vi avslutade dagen i soffan med film gick jag och mamma ut en runda i regnovädret. Kände sig som 5 år igen när man tog på sig gummistövlar och regnkläder, men vad gör det!!!


Puss på er :)

‎"De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan."


nedräkningen har börjat...



Yes :D söndagen den 26/7 eller måndagen den 27/7 åker jag och några till från skolan till Arvidsjaur för en grundläggande försvarsmaktsutbildning. Kommer vara där i två veckor, alltså 26-27. Fokus mot försvarsupplysning att bli soldat, officer, överlevnadsutbildning samt fältvana och ledarskap i fjällmiljö. 
Det är tänkt att jag ska vara uppe i fjällen o överlev på ett o annat sätt. Kommer bli en livsupplevelse. LÄngtar som bara den.

inte en till!!!

Fick slutligen reda på mitt sista betyg i nationella. Belv ett VG på Talet i svenska B, som jag hade hoppast på. MEN, nu väntar ännu en uppgift för ett VG i kursen...läs en roman och gör en analys på den. Jo men tack, för ja har ju inte läst tillräckligt med romaner redan. But, what should I do! 

Hej på er, nu ska jag läsa...ännu mer...och mer...!




Du sköna nya värld
The Beach

sleep tight

Vilken dag. Det har verkligen gått upp- och ner. Gjorde mitt tal i svenska nationella som visade sig ha gått bra, och jag som oroat mig i onödan!!! Siktar mot VG nu.
Engelskan som jag trodde skulle gå åt skogen klarade jag utan problem...fast var lite skrattretande när man såg hur många fel man hade på en del av uppgifterna. Men för övrigt såg det bra ut. JAG ÄR NÖJD! 
Matten gick väl lite mindre bra...ett ynka poäng från G. Men efter betygssnacket med läraren fick jag G trots allt. JAG BLEV ÄNNU GLADARE!!! 

Efter skolan blev det en stunds jobbande och sen träninge efter det. Ganska lagom. 

Men nu är det dags för lilla mig att krypa ner ordentligt under täcket och sova. Börjar inte för än 12.20 i morgon, men har en del att plugga på dessvärre :( 

Puss godnatt på er :) ♥

Lördag

Så, då är jag redo för att hålla mitt Natoinella Svenska B tal på måndag. Hoppas att jag klarar det utan att komma av mig pga nervositet eller liknande. Men pressen är stor eftersom det ligger ett VG och väntar på mig om jag klarar av ett VG på talet. HOPPAS! 

Men nu känner inte min mage för att sitta i sängen längre, den skriker efter maaaaat. Sen är det dags att göra i ordning sig inför både dop i eftermiddag och konsert ikväll. Vilken mysig dag :D




Paddling i löddeå

Ska bli så skönt att gå och lägga sig efter en dag som den här. Varit och paddlat i Löddeå med klassen. Gick väldigt bra måste jag säga. Men gud så jobbigt det var. Får nog räkna med lite träningsverk i axlar o armar i morgon, men de överlever jag nog. 
Blir tre härliga lektioner i morgon, perfekt uppladdning inför en härlig och efterlängtad helg...som dessvärre kommer gå åt till att plugga en hel del. 

Men nu väntar sängen. Puss godnatt på er :) ♥

Trötter

Hemma från skolan och är dödstrött! Tror det var gårdagens träning som tog fullständigt kol på mig. Men så är det när man inte har tränat på lääääänge! 30 min med bara ben-fys, det ger resultat kan jag lova, och det har jag känt heeeela långa dagen idag.

Men lite roligt med denna dage fanns det i alla fall. Hade först ställt in mig igår kväll på sovmorgon idag (börja kl.11.20). Men så fick jag reda på att jag skulle va i skolan 09.30 pga en lottning om vem som skulle med på segeltur i sommar. Blev självklart inte jag, men istället blev jag anmäld till en kurs uppe i fjällen i Arvidsjaur v.26-27 tillsammans med några andra från skolan. Ska bli riktigt kul, ser fram emot två härliga veckor med hårt arbete och massa skoj!



Nu blir det nog en tur med bilen o övningsköra lite innan jag blir allt för trött. Puss på er :)



Nationella

Mums, dags för nationella i matte B i morgon. Ska bli spännande! Sannolikheter o de där är väl inte riktigt min grej. Men på nått sätt ska jag nog fixa det. 

Fick även reda på mitt betyg i uppsatsen i NP svenska B. VG blev det minsann. Sätter jag det muntliga oxå blir slutbetyget VG. I'm happy.

yummi, nya skooooor!

När mamma hämta mig från hemkomsten efter Revinge i fredags passade vi på att ta en sväng inom Burlöv Center innan vi körde hem. Hittade då dessa underbara skor. I'm in love!

Textilsko från Skopunkten.com
Ballerina: 199 kr


Sandalett från Skopunkten.com
Sandalett: 249 kr

Ett par ballerina var välbehövligt, alla mina andra är verkligen utslitna! Och, ett par bruna chilklacksandaletter som jag velat ha så länge. Är väldigt nöjd.


Pusspuss!

satsar på vinst!

Sitter hemma och tar det lugnt för första gången denna dagen. Full fart hela tiden har det varit, och mer blir det. Skolan innan, lika tåkig som vanligt. Rensat lite i trädgården med mamma och även varit iväg och köpt lite blommor som vi ska plantera snart. Kommer bli jätte fint i trädgården nu.
Senare ikväll blir det en ordentlig uppladdning inför REVINGE! Åker i morgon och kommer hem på fredag. Ska bli riktigt kul. Kommer dock inte ha mobilen med mig men själv tycker jag det ska bli riktigt skönt.
Bilder från när vi var i Revinge i 1an. Vilken underbar vecka. Nu kommer en till...
Puss o kram på er <3

RSS 2.0