Min brossa är bäst!





Love you. ♥

Börjar tufft....

Huh, tillbaka till skolan idag igen efter ett härligt lov. Önskar att det varade för evigt. Men då kommer man ingen vart här i livet! Helt galet vad skolan tar kol på en...och det har bara gått EN DAG! Hade kunnat somna vilken minut som helst. 

Hade ju matteprov idag, gick rent åt skogen...tur att det bara var del 1, och del 2 är på onsdag...PLUGGA, PLUGGA,PLUGGA!!! Och, hoppas på att det går bättre då. Men nu är det nog dags att sova. Dödstrött! Tur att man har sovmorgon i morgon ju.

Puss godnatt på er! :) <3


ÅNGEST SÖNDAG!

Fy för vad veckan har gått för fort. Vill inte tillbaka till skolan i morgon, har de för bra här hemma. Och dom gör det ju inte bättre genom att lägga ett matteprov i morgon OCH på onsdag. För nu känns det ju ännu bättre att komma tillbaka! 



Men, jag har faktskt pluggat i några timmar nu, utan något vidare resultat. Men klart ja kan det, eller? Återstår att se i morgon helt enkelt. Men en liten paus nu i pluggandet innan jag fortsätter. Känner att det verkligen behövs för att inte tappa koncentrationen helt! 



Fredag

Sitter i morgonrock efter en härlig förmiddagsdusch och och lyssnar på Bruno Mars nya platta! ÄLSKAR DEN ♥ Vad jag ska göra här näst har jag inte riktigt palnerat. Kanske kolla vad jag har i min garderob. För ikväll blir de lite fest...typ. Och som vanligt är kläderna det stora problemet. Får se vad jag hittar. 

Borde nog gå ut en runda sen o få lite frisk luft känner jag, fast än det är jätte kallt :( 




Bild från förra sommare när Mia var hos mig i Stp! ♥ Miss U



Vilken härlig dag...


Var ute i söndags med pappa o brossan hemma i Bunkeflo.
Underbart väder, underbar dag!

Simon :D



Jag och min käraste lilla bror! 



Pappa o jag! ♥




Fixat o klart.

Efter att äntligen ha tagit mig in till stan har jag nu fixat allt det jag skulle...och lite till (sa ju det)!!!

Present till Simon √
Pincett √
Eyeliner-vässare √
Eyeliner √
Hälsporre-inlägg √
Något extra "onödigt" √


Kofta från Only, kunde inte låta bli när den kosta 69:-


Lite smått o gott från H&M...7 st ringar, eyeliner, vässare och pincett.


Min älskade parfym som jag köpte på Zara förra veckan faktiskt...MUST LOVE IT!!!


Sist men inte minst, tröjan jag fick av min kära pappa i Alla-♥-dag present. Tack papps ;)

Puss på er, hörs i morgon...då blir det kalas :D



Freedom

Efter en riktigt härlig sovmorgon på min första lovdag börjar det bli dags för att sticka till stan en runda. Har kommit så långt att jag fått på mig alla kläder. Smink o hår kvar att fixa. 

Eftersom min kära lille bror fyller år i morgon är det nog dags att fixa present till honom idag. Vad det blir får vi se i morgon. Måste även fixa ett inlägg till min häl. Har fått hälsporre och tävling i morgon. Måste vara på topp! och som vanligt kommer jag säkert hem med mer än vad jag borde. Men vad gör det!!! 

Puss på en stund :D



stort grattis till anders...

Hurra, hurra, hurra, på din 40års dag! Du hade oturen att varken ha mig närvarande på din härliga fest, eller på din egen dag. Men nu har du turen att få ett helt eget inlägg i min blogg (bara för att det är du). Hoppas nu maten smakar väl, som det brukar göra. Och njut av en mysig helg i Stockholm. Massor av kramar från mig ♥






nej inte nuuuuu...

Har precis tagit tempen för att se om jag har feber, och den stanande på 36,7*...Konstigt eftersom det känns som mitt huvud snart kokar över när som. Ont i halsen och hostar en del, samtidigt som jag snyter mig femtioelva gånger i timmen...Inget är som det ska.
Och förkyldningen kunde verkligen inte komma mer olägligt än vad den gjorde. I morgon börjar sportlovet, och det är så typiskt mig att bli sjuk då. (som de senaste 2 åren) Och så är det även så att jag har blivit uppflyttad till att spela i divition 1 på lördag i Lund. 
Så nu hade jag bara tänkt försöka bli frisk, så kan jag förhoppningsvis vara med och spela på lördag. PLUS, att min käraste lillebror fyller 14 år på lördag (19/2) han ska alltså bli en liten fjortis ;) Hade ju varit trevligt om jag var frisk då så jag kan vara med på kalaset.

Nu, plugga och till det...lite glass...mums




Man rullar som en fotboll...

I morse på bussen nästan framme vid skolan kom en tannalös gubbe o satte sig brevid mig. och eftesom bussen hann köra innan han satte sig sa han då "herre gud, man rullar som en boll, bäst jag sätter mig"..och så satte han sig brevid mig. Då fortsatte han prata om lite nyheter i tidningen. Tex. lasermannen, och även om en kille som tydligen hade sprungit runt på Rosengård i buskarna och skjutit folk i benen. 
När jag sedan skulle gå av bussen frågade han mig:
"ska du till skolan? eller, nä?"
"jo det ska jag"
"men det finns väl inga skolor i malmö?"
"haha, jo de gör det!!!!!!"
"jaså det visste jag inte"

Så började min morgon. Annars har dagen varit totalt värdelös. Trött och förkyld som jag är försöker jag ta mig igenom dagen så jag kan åka hem och sova sen...Eller nej just det...Jag måste ju plugga då igen. Ingen rast ingen vila.



Saknar mitt gamla hår...vill färga det. men ska det vara ljust eller mörkt?


all these memories...

Igår satt jag och tittade igenom massa gamla bilder på datorn sen 2007 tror jag det  var. Riktigt kul, saknar de gamla tiderna ibland faktiskt. Men så hittade jag bl.a. några fina bilder från när jag, pappa o brossan var i Åre på skidresa. Gud vad jag saknar det. Vill verkligen åka skidor snart igen. 


Lillebrossan fullt utrustad och laddad för några åk i backen ;)....


...vilket även jag var!!!


Här åkte vi som galningar på baksidan av Åres topp då vi hade åkt upp med Kabin-liften. Så härligt det var.


Hoppas verkligen att jag kan åka i alla fall till nästa vinter. Hade inte varit helt fel ;)


Puss puss, hörs sen...






Glad alla ♥ dag

Egentligen är denna dagen så otroligt meningslös. Den är till för personer med förhållande, och även för alla affärer som tjänar hur mycket som helst på att sälja massa hjärtesaker. Men jag måste väl erkänna att jag egentligen inte hade sagt nej till allt det idag. Men istället blir det bara skolan som vanligt och sen ska jag jobba...som sedan följs upp av massor med läxor. Drygt :( 



Helgen...
Blev hämtad i lördags vid 10 tiden av Dennis för att åka upp till Karlshamn och tävla. Första matchen var riktigt seg...men sanare gick jag vidare till kvartsfinal på söndagen. Gick tyvärr inte längre än så eftersom jag hade både tränigsvärk och ont i halsen. Men dubblen gick snäppet bättre då jag och Sofie åkte ut i semifinalen. 

Men förhoppningsvis behöver jag inte spela mer i B-klass eftersom jag nu klassade upp mig till A...känns bra, fast nackdelen är ju att det inte finns lika många tävlingar i A-klassen :( 

Puss på er, ha en bra alla ♥ dag :)




Finaly

Dagar kan verkligen variera. Igår var det sådär. Men idag var det verkligen toppen. Riktigt underbar dag med fint väder och lagom lång skoldag eftersom jag hade håltimme sista lektionen som skulle slutat 16.00. 
Så nu har jag varit hemma ett tag och har både hunnit dammsuga och gjort iordning sakerna inför imorgon. Då är det ju skidor som gäller :D Ska bli så jäkla kul! 

Så nu hade jag tänkt bege mig till affären för att inhandla nått gott att ha med mig imorgon för utom makaroner o köttbullarna ;) vad det blir får jag se. Ska förhoppningsvis hinna med att träna ett litet pass här hemma sen också. Har nån sån DVD med ett träningsprogram som tydligen ska vara väldigt bra. Kanske ska använda lika dana kläder som de gör i filmen...snyggt!!!



(klicka på bilden för att se video)

senare uppdatering om hur träningen var kommer ;D




Ut i blåsten

Allmänt seg och förvirrad dag. Kaoslektion med BODIL på danskan, och senare ett bokprov på boken "Vägen". Gick väl helt okej...hoppas jag! 

Men nu ska dagen avslutas på ett bra sätt i alla fall, för nu ska ja träffa bästa Frida o Emil :D

Puss på er ;)



18 om ett halvår...mhmmmm!

If I sleep to much, my parents complain.
If I don't get enough sleep, my parents complain.
If I eat too much, my parents complain.
If I don't eat enough, my parents complain. 
If I'm always in my room, my parents complain.
If I go out too much, my parents complain.

I CAN'T WIN!!!!

RSS 2.0