Idag

Då var man i skolan igen. Gick faktiskt förvånansvärt bra att komma upp i morse. Har i alla fall historia nu och är tänkt att vi ska börja med vårat grupparbete. Men då underlättar det ju om alla gruppmedlemmarna är här! Men nu är det bara jag som är här, lyckat! Får se vad det blir av det...Handlar i alla fall om ett framtisdprojekt, ganska kul. Men inte om man gör det själv som sagt.


En fullt normal dag i skolan....philip och jag

Hörs senare, pusspuss



If I had you...!

Har myst ner mig i sängen och kollat på filmen "sex dagar sju nätter". En liten äventyrsfilm kan man säga. Men nu börjar klockan bli mycket och det är skola tidigt i morgon. Och som vanligt är måndag en lång dag då jag både jobbar och tränar. 08.10-21.00 är det tänkt att jag ska orka vara igång. Får väl se hur det går! 



Puss godnatt på er!


Långhelg

Tillbaka i skolan igen efter ännu en lång helg med studiedag igår! Hade verkligen INTE tackat nej till att vara ledig varje måndag...men det har varit en ganska seg dag, fast gått snabbt ändå :S konstigt. Men sitter nu äntligen hemma och ska börja med alla mina hundra läxor jag har. Inte speciellt kul och inget jag såg fram emot när jag satt på bussen hem.
Men nu ska jag käka och få lite ny energi till pluggandet!

Pusspuss




Hos mina sötnosar!

Det var verkligen länge sedan! Igår (fredag) åkte jag till Höllviken och träffade Pär, Anna, Emma och Anton. Blev tacos att äta och senare på kvällen lite mys framför tv:n med godis och popcorn. Läste godnattsaga för Emma och sen blev det en film och MASSA prat med Anna och Pär. Behövdes verkligen. 
Idag blev det ännu mer lek och sen var det dags för mig att åka iväg. Träning stod på schemat!






Gullungarna Emma och Anton när vi byggde kapplaslott. 
Och nästa gång jag kommer och hälsar på har de även fått en liten lillasyster. Ser fram emot att träffa henne! :D



Skidor!

Gud vad jag längtar. Ska åka skidor med alla BG2:or nån dag under vecka 5. Ska bli riktigt kul. Hoppas bara att snön ligger kvar tills dess. Finns ju risker att den försvinner nu när allt de andra smälter. Men de får vi inte hoppas. 
Senast jag åkte skidor var för typ 4 år sedan. Då var jag i Åre med pappa o brossan, saknar det verkligen. Men denna gången blir det på Vallåsen, ska väl funka det med :D 


En liten pistkarta över Vallåsen. Inte så många backar. Men huvudsaken är ju att man får åka skidor. GRATIS dessutom!!!

Och som pricken över i:et har vi fått i läxa att lära oss några regler som gäller var man än åker skidor...


Kan väl inte vara så svårt att lära sig dom om man vet sen innan hur det går till i backen?! 
Så nu är det bara att vänta in vecka 5. Wiiiiiiii :D




Workout

Hemma nu efter träningen och har även hunnit äta lite fisk o stekt potatis med honungs melon och mango till efterrätt :D Har även gjort lite extra övningar precis när jag kom hem för att verkligen ta slut på dom sista krafterna. Dagens träning blev med Kjell och BOLLMASKINEN! Va ett tag sen man träna med den. Inte så avancerat som det låter, tänkte visa hur den fungerar...
(har lagt ner väldigt mycket tid på denna bilden så nedvärdera den inte)


Bara att säga till om det inte är något ni inte förstår. Men det kan väl inte vara så svårt...En maskin som "spottar ut" fjäderbollar. Får plats 72 bollar totalt. Finns olika program att ställa in beroende på vad man vill träna på. Väldigt praktiskt. 

Men nu är det bäst att jag går in och tar mig en dusch...hade tänkt gå och lägga mig i tid idag för en gångs skull så jag hinner läsa lite innan jag blir för trött. 

Puss godnatt på er,




På väg till skolan..

Precis fixat mig o gjort mig klar för skolan. Skönt att hinna med en uppfriskande dusch på morgonen också nu när man har haft en underbar sovmorgon till 11.20 :D

Men nu beger jag mig till skolan och är hemma vid halv 5 hoppas jag. Och ikväll blir det träning, om planerna går som jag vill. Får jag ont i huvudet igen ser det inte ljust ut på den sidan nej :(

Puss på er :D




You better watch out...





Granny power...för att hon är cool :D

Skolan var som vanligt idag, för utom att ja hade ont i huvudet och yr till och från...har varit så sen i fredags, ska gå och kolla upp det i morgon. Störigt eftersom jag inte kan träna! Men vi har påbörjat ett nytt projekt i skolan. Webbstjärnan, det är en tävling som handlar om att bygga upp en hemsida om hur Malmö kommer se ut år 2058. Ska bli både roligt och intressant att jobba med det. Hoppas det blir bra oxå. Och självklart att vi vinner :D

Efter skolan åkte jag hem till kära farmor och farfar o käka lite mat. Gott som vanligt! Men nu är jag hemma och sitter bara och slappar och tänker på min underbara dag i morgon. börjar inte för än 11.20. HÄRLIGT!!! Så nu ska jag vila upp mig så jag kan bli frisk,
puss på er!



Just so you know!

Hur länge ska det hålla på så här fram och tillbaka? Kommer det bli bra på riktigt? Jag har gjort vad jag kan men nu orkar inte jag lägga ner mer tid eftersom det tar slut på alla mina krafter och jag mår bara dåligt. Orkar inte gå och vänta hela tiden på att något ska hända...om det nu kommer hända något. De är det som gör det jobbigt.

Men allt är kanske över nu så jag kan slappna av och gå tillbaka till det normala igen. Eller är det bara en "glädjedödare" som snart förstör allt och går tillbaka till det gamla igen? Det återstår bara att se! 
Men en sak är säker...faller det tillbaka stannar inte jag!!!





Studiedag, and I love it!

KUUUL! Igår (söndag), hade jag tänkt att ja skulle få sova i lugnt och ro. Men inte de nä. Vaknade av att nån höll på o banka med en hammare på nån plåtbit. UNDERBART...! Idag blev det inte bättre. På min studiedag blir jag väckt av en motorsåg precis utanför mitt fönster typ. UNDERBART...! Nej skulle inte tro det. 

Men nu är jag uppe. Har både ätit frukost och kokat potatis till pyttipannan ikväll. Nu ska jag bara fixa mig lite så jag är redo att gå ut en stund, behöver lite frisk luft fast än det tyvärr är lite halvtråkigt väder. Och ikväll blir det jobb som vanligt igen efter juluppehållet! 16-18 som vanligt. Antagligen blir det väl träning till 9 efter det. 

Puss på er :)




Slappedag!



Har spenderat min morgon framför tv:n och har inte orkat resa mig än för att ta tag i dagen. Hamnade framför "Rachel Zoe project" ganska galet program. Allt handlar om gudomligt snygga klänningar och en massa problem som uppstår osv. 
Men nu hade ja tänkt resa mig upp från soffan för att göra en hårinpackning, behövs verkligen! Sen kommer Frida förbi om en stund. Bäst att jag lägger på ett kol! :S


Pusspuss,




What's next....

Usch, märks verkligen att skolan har börjat igen. Har verkligen varit helt död denna veckan. Gjorde ju naturpovet i måndags och det gick bra, har dock inte fått tillbaka resultatet än.
Men veckan har gått snabbt. Massa inställda lektioner osv. Klagar man ju inte på! Och så har man en underbar STUDIEDAG på måndag. Så det blir extralång helg. And I Love it!

Gårdagen, fredag, var helt okej. Jag o Jennifer va ute o gjorde stan osäkert som vanligt ;) Men blev dock inte så sent eftersom båda var helt döda och var hemma redan innan 1. Lika bra var väl det. Idag är mitt huvud som en betongklump och är fortfarande trött. Blir en myskväll hemma istället idag.


Puss på er!



Back on track!

Då var man tillbaka i skolan igen. Börjar med en lång dag redan klockan 8. Stöter på lite tråkigheter under förmiddagen som sitter o gnager i bakhuvet hela dagen. Och slutar sedan med naturprov till klockan 4. Som tur var gick det helt okej, annars hade det varit ännu mer katastrof!
När jag kommer hem hittar jag två töntar i mitt kök...Sara och Frida ;) sen har jag bara umgåtts med dom hela kvällen, och några till. Trevligt var det. Men nu är det sängdags. Trött som bara den :(


When you have a big job to do...


Puss godnatt på er :) 



...*


Att uppfylla någon annans dröm, är som att själv få en dröm att gå i uppfyllelse!


Sweet dreams are made of.....?

Drömmar är något vi alla har...mer eller mindre. Något av det bästa jag vet är att bara drömma mig bort ibland. Det kan vara antingen på bussen, i skolan, i duschen eller när jag sover. precis var som, när jag har lite tid över. Drömmarna kan vara såna som handlar om antingen personer, eller om en sak eller ja...vad du vill!

Men tänkt om vi nån gång skulle få allt det vi önskade och drömde om. Då hade livet inte varit det samma. Man hade aldrig gått och hoppats på att något speciellt skulle inträffa, eller bli världens lyckligaste för att en av ens alla drömmar har gått i  uppfyllelse. Då skulle verkligheten förvandlats till en dröm, och man hade levt i en fantasi värld.

Själv nöjer jag mig med att få några enstaka drömmar att gå i uppfyllelse. För drömma är det bästa som finns ♥!









En eftermiddag med världens bästa.

En köttbullemacka och lite juice vipps ner i magen...sen bar det av till veckans andra träning. So far so good! Och efter den träningen mådde jag mycket bättre. För utom att jag blev läskigt yr ett par gången...men skam den som ger sig!

Snabbt hem sen o få i mig lite mer näring och kalorier...För sen var det dags att äntligen få träffa min underbara Matilda. Har inte träffats sen vi slutade skolan sorgligt nog. Så vi hade ju en del att snacka om....(säg när vi inte har det?!?! ) Bytte även julklappar, något sent men vad gör väl det! Fick en jättefin bolero, lite puder rosa/naturvit
var den. Och även en svart/olivgrön randig tröja med lite paljetter och pärlor uppe på axeln. (bilder kommer snart.) Tack så jätte mycket för det :D


Har alltid varit och kommer alltid vara du och jag! <3



Huh!

Har fortfarande inte gjort något vettigt på hela dagen. Känner mig bara så otroligt seg. Ont i huvudet har jag också! Passar perfekt att sätta på sig myskläder, gosa ner sig i sängen och kolla på tv. Inte för det kommer något bra, men "Vänner" funkar väl alltid. Men innan det lite käk....är dödshungrig och magen har kurrat i några timmar i väntan på att maten skulle bli klar! Ser illa ut!!!




Puss!

Happy face!!!!


Full fart.

Precis kommit hem efter att ha avklarat veckans första träningspass! GUUUD vilken dålig kondis jag har fått...Märks att man inte har tränat på den biten så mycket nu under vinterhalvåret när det varit snö och kallt ute. Men det hindrar ju inte en att gå till gymmet! 
Men nu ska jag inte klaga mer! Dags för en dusch innan jag sätter igång att plugga...har tyvärr en del arbeten som ska vara klara till nästa vecka då jag börjar skolan igen. Pust!!!


Underbart!

Nyår var helt underbart! Åt super god mat hemma med familj och vänner. Lite senare på kvällen begav jag mig in till Malmö för en väldigt trevlig nyårsfest hos Oskar. För utom att Fille lyckades låsa in sig på toaletten under 12-slaget och det hela liknade Big Brother för fjortisar ett tag så tycker ja att det var väldigt trevligt. Till slut hittade även Jennifer o Karolina dit och det blev genast mycket bättre! 
Så tack för en trevlig och roande kväll! :D



RSS 2.0