Håltimme...eller snarare håltimmar!

Började skolan 8.10 idag. Hittade även en annan buss som gick hundra gånger snabbare än dom andra jag har tagit till skolan. Får nog bli den i fortsättningen (Y)
Men, efter bara 30 min retorik fick vi sluta eftersom vi inte hade mer att göra!!! Så nu ska ja inte göra nånting fram till 12.20. Så värdelöst. Hade inte varit fel att stanna kvar i sängen och somna om när väckarklockan ringde. Men inte det nej.

Men jag kan glädja mig till att det blir lunch med pappa sen vid halv 12. Hade turen att han jobbade i stan just idag. Super mys, fredag o allt. Blir nog bra :)

Och ikväll blir det som sagt ännu mer mys hemma hos Matilda. Ska kolla idol o snacka massa. De vi alltid gör ;)
Puss,

Ja de fixar sig tillslut...

Då har jag bott i Bunkeflo i snart en vecka. Flyter på ganska bra tycker jag även om det är vissa saker som inte har fallit på plats riktigt än. Men så är det när man precis har flyttat. Jag som är van borde veta hur det är. 
Men nu ska jag bege mig till träningen. Tar numera ca 1 timme att ta sig till träningen med buss. Ganska drygt. Men körkortet är närmre än vad man tror...skönt ;) 

Men vi hörs lite senare, antagligen. och anledningen till dålig uppdatering är LÄXOR!!! 5 läxor till i morgon är väl inte helt fel? Tur då att man redan har hunnit med två av dem. Men de löser sig.

Puss på en stund :)

Nästan hela södra Skåne på en och samma dag...

Precis hemkommen från en 2,5 timmes övningskörning. Helt död nu, men de var det värt. Vaknade vid 12 och skulle köra Brossan till träningen i Malmö som börja kl: 13. Snabba ryck där. Sen körde vi vidare i regnet mot Höllviken där vi hälsade på Pär och Anna. Trevligt att träffa dem, var ett tag sen :) 
Efter det vidare till vellinge, tygelsjö, klagshamn och bunkeflo. Där efter var det sedan dags att köra i hämta brossan igen. Vidare hem till staffanstorp och nu är jag verkligen trött på riktigt. 

Så nu ska jag försöka ta en power nap, vet inte hur de kommer gå med tanke på att folket i huset spelar nån sorts rock musik precis vid mitt rum...lätt att sova då? Nej! Men ikväll ska ja köra hem till pappa och kan förhoppningsvis lägga mig i tid så jag orkar skola som är redan i morgon igen, *snyft*.


Puss på er,




.~*Marinen 2010*~.

Ojojoj vad jag har varit dålig på att uppdatera här i bloggen. Men förra veckan kunde jag inte eftersom jag var på praktik, och denna veckan har jag bara varit så fruktansvärt trött och inte haft lust alls. Men nu tänkte jag bjuda på lite härliga bilder från Marinen...


Älskar uniformen vi fick... :D


gilr power, innan duschen...




Vild och galen som vanligt ;)

Innan vi var brand"kvinnor" (skulle släcka två bränder)

Besök på kungsholmen, hehe!

Woops!!!

The Girls...Emilia, Jag och Libin <3


Jenny, Noor och Jag innan brandsläckningen

Går vilt till i omklädningsrummet ;)


Första gången i mitt liv som jag har på mig en våtdräkt...lite obehagligt, men ändå väldigt skönt...trots det kalla vattnet!



Vilken underbar praktik, hade inte kunnat bli bättre än det blev. Speciellt inte utan er alla som var med! <3





(Fler bilder hittar ni på min facebook, Evelina Palmkvist.)

10/10-10

Vilken helg, och vilken dag. Har varit väldigt lugnt. Och idag fick jag sova ut! Har faktiskt städat på rummet och gjort i ordning lite. Blev även två timmars övningskörning. Körde ut till Bokskogen, riktigt fint är det nu när alla löven börjar bli röda och gula. 
När jag kom hem sen igen var det dags att börja packa, för i morgon åker jag och ett antal till från skolan till Karlskrona där vi ska på praktik hos Marinen...Gud vad kul det kommer bli. Fast vi kommer nog få det ganska tufft! Men det ska vi allt klara av! 

Nu är det läggdags, bussen går 08.00 från skolan, bäst att vara i tid. Kommer hem på fredag igen vid 2 tiden, förmodligen helt utmattad och död. Men men. Ha de så bra, hörs på fredag igen ;)




Skor.Sova.Snarka....nej inte snarka!!!

Förlåt att jag tjatar om att jag äntligen ska få ha sovmorgon, men det är verkligen något av det bästa som finns. Att bara sova och vakna upp när man är riktigt utvilad. Och är man inte det kan man bara somna om igen eftersom man inte behöver stressa iväg till något. Underbart!

Men nu tänkte jag visa vad jag köpte för skor i fredags när jag och mamma var och shoppade lite. Efterlängtat!



Boots från Skopunkten.com




Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com


Båda är från Skopunkten, vilket betyder att vi fick det ena paret för halva priset. Väldigt bra. Men är fortfarande osäker på de första paret. Känns aningen försmå. Men jag får prova dom här hemma i en månad innan jag bestämmer mig! Och då blir det antagligen ett par andra jag sett med kilklack. Men nu har jag både höstskor och vinterskor. Super bra ju.




Ingen rast och ingen vila...

Kaosdag...
Vilken dag, verkligen inte den bästa kan jag meddela. Började med att jag nästan försov mig så fick stressa som en idiot för att hinna till bussen och glömmer hälften. Först skoldatorn och när jag kommer till bussen kommer jag även på att jag glömt mitt busskort. Kom försent till lektionen och sen fortsatte dagen i samma tempo. Alltså jobbigt och irriterande. 

Blev i alla fall nya skor...
Riktigt trött i slutet av dagen och jag kunde inte vara med på idrotten pga benhinnorna som klyddar till det som vanligt! Så i stället beger jag mig hem och missar nästan bussen på Södervärn. Hopplöst. Men det gladde mig att jag och mamma skulle åka iväg till Nova Lund och köpa nya skor till mig...ÄNTLIGEN :D När vi kom hem hade Anders gjort en super god fisk gratäng av en mini haj. Kul att prova något nytt! och slutligen blev det myskväll i soffan med Idol och en skål popcorn. 

Dödstrött...
Men nu kommer det värsta. Jag somnar i soffan redan vid tio och missar sen vem som åkte ut i Idol. Måste sedan vakna till liv igen för att fixa mig för sängen och dess utom blir jag på super dåligt humör...vaknat på fel sida...JA!
Men nu ska jag sova, i morgon väntar ännu en lång dag då jag ska på tränarutbildning på Aura. Blir inte någon sovmorgon nu i heller. Kommer knappt ihåg hur det känns att ha sovmorgon! Men nu är det dags att sova! 

Puss godnatt,



Bättre än aldrig förr.

Nu kan jag inte hålla mig längre...
måste berätta hur underbar helg jag har haft trots att jag har varit uppe före tuppen båda dagarna. Så här var det. I lördags gick jag upp 06.30 för att fixa mig, äta och packa klart väskan för att sedan kunna vara på Aura kl. 07.30 och där ifrån köra vidare upp till Halmstad för att tävla.

Efter en lång bilresa...
var vi framme efter ca 1,5 timme. Då var man lagom trött i benen och nacken efter att ha somnat väldigt obekvämt i bilen! Men det var bara att komma igång snabbt sen eftersom jag skulle spela redan 09.30. Så det blev en snabb uppvärmning och sen försökte jag hitta min dubbelpartner som jag aldrig träffat innan. Så blir det när man anmäler sig "öppen" i en tävling, då kan man bli ihop parad med en annan som också anmält sig öppen. 
Skulle spela med en tjej från stockholm, Mikaela heter hon. Och självklart går vi in och vinner matchen i två raka sett. Och vi är vidare till final.

Det ser lovande ut...
Sen var det bara till att vänta, vänta och vänta, på att man skulle få spela sina andra matcher. Till slut var det min tur att spela singel nr 1 kl.12.10. Gick väldigt bra och vann första matchen ganska enkelt. Nästa match spelades lite innan 15.00 och denna gången var det mot min dubbelspelare Mikaela. Men det var bara att köra på. Ibland måste man bara tänka på sig själv lite mer än vanlig! Och här blev min andra vinst.

Och jag gör det igen...
Min sista singel var mot Amanda. Och även den avgörande vem som skulle gå till final eftersom vi båda hade vunnit våra två andra matcher. Första sett vann hon, men det var jämnt. Men när vi kom till andra sett ledde jag stort, 8-0 till mig. Men efter ett tag tog hon igen lite och när det stod 20-9 till mig trodde jag det skulle gå. Men jag tappade hela 9 poäng innan jag till slut slog henne och vann sedan även i tredje sett. Där med gick JAG till final i Damsingel B. 

Kan inte fatta det...
Egentligen skulle alla finaler hållas på söndagen men den blev framflyttad av vissa skäl och jag spelade finalen 19.30. Tyärr var det inte rätt stämning i hallen för en final eftersom nästan alla hade åkt hem då. Men vad gjorde det när jag faktiskt VANN MIN FÖRSTA TÄVLING I SINGEL! Helt galet, kunde först inte fatta att jag verkligen vann. Men nu har jag väl hunnit smälta det. Synd bara att man inte fick någon fin puckal eller liknande. Fick bara en Yonex tröja! Men det är äran man vinner, och poäng som sedan sammanställs. Så när jag fått tillräckligt blir jag
A-klassad! Det var slutet på min underbara helg...
NU JÄVLAR TAR JAG DOM!




ALDRIG!

SAKER EN MAMMA ALDRIG SKULLE SÄGA TILL SITT BARN


* Om du är snäll ska jag
köpa dig en motorcykel


* Hur i all världen kan du sitta
så långt ifrån när du ser på TV?


* Låt mig lukta på den där skjortan.
Jodå, du kan ha den en vecka till.


* Jag tror att ett ostädat rum
är tecken på kreativitet.


* O ja, jag brukade också skolka.


* Lämna alltid lampor tända.
Det är bara hemtrevligt.


* Kan du höja ljudet så att jag
också kan njuta av musiken?


* Spring och hämta saxen åt mig!
Skynda dig!

* Vänd bara kalsingarna ut och in.
Det är ingen som kommer märka något.

* Nej, jag har ingen näsduk med mig.
Använd tröjärmen.





Nästa stopp, Halmstad!

Då bär det av till första tävlingen i höst som inte är på hemmaplan. Känner mig taggad, fast just för tillfället väldigt trött! Har varit på bio ikväll med min käraste Matilda och sett I rymden finns inga känslor. Det var en riktigt bra film, och bjöd på väldigt många skratt. Så har ni inte sett den är det helt klart en film värd att se.

Men nu har jag snart packat klart allt till morgondagen. Eller i alla fall alla träningskläder, sen får jag väl stoppa ner  lite ombyten och...inte jätte mysigt att sitta svettig i bilen på väg hem sen nej! :P
Men jag hoppas allt ska gå bra utan massa skador osv. Vet aldrig med mig tyvärr! Men jag ska göra mitt bästa såklart. Jobbiga är bara att jag spelar min sista match 17.30. Riktigt drygt men så kan det bli. 

Önska mig lycka till, puss godnatt på er! :)



RSS 2.0