vilket flås!

Är helt slut nu. Gick upp vid 7 för att hinna till träningen kl.09.00. Tre tappra ungdomar var vi på träningen, så blev en hel del individuell träning med tränaren och massa andra övningar.
Märktes i alla fall att jag inte varit så flitig att träna på sista tiden. Dags att jobba på konditionen så jag orkar med höstens kommande tävlingar. Så därför ska jag på det i morgon igen. Denna gången redan 08.15, så blir tidig läggdags ikväll. 

Nu blir det film och vila. Känner att det behövs.

Puss på er :)♥

Going red

Äntligen ny jacka inhandlad. Inhandlad från Carlings. Aldrig handlat något där innan, men så av en slump gick jag in där och hittade den, tur var väl det! Så har ni inte hittat en snygg vinterjacka rekommenderar jag starkt att ta en till inne på Carlings.
Red Label Molly
För övrigt blev det inte mycket mer shopping denna helgen för mig del. Vilket faktiskt inte behövdes eftersom jag och min kära Emelie snart åker upp till Stockholm, då  gäller det att ha pengar med sig, för DÄR blir det shopping!!!



en tanke till andra

Den 2 november ska mina kära kompisar Emelie och Emilia ha en välgörenhetsshow som ingår i deras projektarbeter. De pengarna dom får in från biljettförsäljningen (40 kr/biljett) kommer dom skänka till "Min Stora Dag". Kvällen bjuder på sång, musik och även en liten fika paus.
Eftersom JAG ska vara med och uppträda på Arena 305 hos dom tycker jag ni kan köpa er en biljett för att framför allt komma och kolla på mig. Men även bidra till insamlingen. 

För mer information går det bra att fråga mig. Går även bra att sms:a och ringa Emelie eller Emilia vars nummer står på bilden här ovan.
För er med Facebook kan ni även be om att bli inbjudna till evenemanget, där ni även kan hitta några smakprov på vem som vem som ska sjunga under kvällen och all annan information som kan tänka sig behövas!


Tack på förhand, hoppas vi ses ;)



ett måste!

Efter förra helgens shopping med mamma kom jag hem med dom här två par skorna. Riktigt nöjd, speciellt med dom bruna. Så otroligt sköna skor, perfekt nu till hösten och den kalla vintern. Blev även ett par nya jeans och två blusar. Väldigt nöjd. Har även kollat ut en ny vinterjacka som mamma ska köpa med sig hem en dag då det behövs. Nu fattas det bara ett par riktigt varma tjocka härliga vinterstövlar. Får väl se var jag kan hitta ett par såna!



Mot nova!

Hade en mysig kväll igår med härliga töser. Emelie, Rebecka, Libin & Sanna. Körde runt lite...för att vi kunde. Men tröttnade ganska snabbt så det blev filmmys hemma hos mig till slut. Scream 4 blev det. Riktigt värdelös film, precis som alla andra skräckfilmer!!!

Idag är det dags för shopping i alla fall. Jag och mamma ska snart bege oss till Nova Lund. Är i STORT behov av en ny vinterjacka och nya SKOR!!!! Får väl se vad jag kommer hem med sen. 

Puss på en stund :D

inget sa att det var lätt, men ingen sa att jag inte skulle klara det!

Snart är även denna dagen slut. Ungefär lika lång och slitsam som alla andra dagar nu för tiden. Har så mycket läxor att jag hade kunnat bada i dem...men det är bara att bita ihop och beta av en för en. Minst ett prov i veckan har det varit nu den senaste tiden, tar på krafterna.
Har ägnat min kväll åt matten idag med tanke på prov på torsdag. Får se hur jag ska klara av det här. Polynomen, hmm!!!

Men för att avsluta kvällen tänkte jag snöra på mig joggingskorna och ta mig en runda ute i höstrusket. Eftersom det inte har funnits så mycket tid över till badmintonen de senaste veckorna för jag se till att hålla igång på annat sätt. GO EVELINA, GO EVELINA!!! 

Efter joggingrundan blir det nog till att krypa ihop i soffan framför Grey's Anatomy innan det är dags att sova. Måste vara pigg i morgon när jag ska övningsköra. Och på torsdag är det äntligen dags för HALKAN, längtar!!! :D







blått e flått

Igår blev jag ett par skor rikare, wohooo!!! Faktum är att jag fick dom här på köpet när jag, pappa och brossan var och letade skor på nya Stadium+ ute i Svågertorp, helt galet! Ett par Asics till badmintonträningen. Mina gamla var verkligen helt hopplösa. Så det blev permiär för dom på kvällens träning.
Kändes riktigt bra. 
Så denna veckan kommer endast gå åt till att plugga och träna. USCH!!!!





RSS 2.0