walk in, drive out

Tjohej! Nu är det mindre än en vecka kvar tills skolan börjar. Och såklart har jag gått och fått nått jäkla virus trams i lagom tid. Försöker kurera mig på bästa sätt för att bli frisk sart. Hade tänkt sätta igång med träningen så snart som möjligt. 

Snart är det även dags för mig att ta min första körlektion med körskolelärare! Ska bli riktigt spännande. Idag om två veckor är det dags. Har även varit förbi på körskolan idag ocå bokat in alla mina lektioer jag ska ha framöver. Passade även på att göra teoritestet för att de hur mycket jag egentligen kan. Var ju en del fel, men inte helt åt skogen! 

Audi A3 Sportback 1.9 TDI e -
kommer köra runt i en sån här bil. Audi a3 TDI . Inte helt fel ;)




svensk sommar=regn!!!

Ja, denna dagens väder har varit som 90% av alla andra dagar den här sommaren. Alltså REGN! Men skulle det bli sol nån dag är det nästan så man blir förvånad över det och inte över att det regnar. Sånt e livet.

Har hunnit med allt vad jag skulle idag. ( För utom träningen, fick liiiite ont om tid, så får bli nästa vecka istället) Kul att träffa Karolina igen, och vi fick tag på det vi skulle köpa. Där efter gick vi till polisen för att hämta mitt pass. Blev ganska mycket bättre än mitt ID. Så jag är väl nöjd :)

Nu sitter jag hemma hos pappa o tar det lugnt. Snart sova, dödstrött och blir full rulle med 8 barn på besök i morgon, men kul ska det bli. Har saknat mina små gullepluttar! 

Nu väntar sängen! puss godnatt på er :)

dags att sätta fart kanske?!

Har degat o segat hela morgonen. Gick upp vid 11 o åt frukost. Efter det har jag bara legat i soffan o kollat tv. Så NU känner jag att det hade varit lägligt att sätta fart med dagens alla aktiviteter!

Fick sms från Polisen att det var dags att hämta ut passet som jag och mamma var och fixade i måndags. Efter det ska jag möta upp Karolina inne i stan och fixa en sak och slutligen bege mig hem till pappa. Och på något sätt ska jag även försöka klämma in träning 6-8 ikväll. 
Men det löser jag ;)



Ha en trevlig dag :D ♥

efterlängtat





Helt underbart, riktigt länge sendan jag tog mig ett varmt bad! Synd bara att vattnet inte blev tillräckligt varmt. Ska liksom va så varmt att man bränner sig när man går i, men så blev det inte idag av nån anledning :( hehe, bättre lycka nästa gång kanske!

Men nu ska jag ta och sova. Vila min hals som inte alls mår så speciellt bra. Och i morgon bär det av till stan för att fixa en sak med Karolina och sen hem till pappa för att stanna där över natten :)

Puss godnatt på er! ♥

städa...gud vad lockande

När jag vaknade hade jag en jäkla huvudvärk och en irriterande gräsklippare utanför mitt rum. Inte bäste och skönaste sättet att vakna upp på kan jag tala om. Fast än jag sov till 12 hade jag kunnat ligga kvar i sängen heeeeela dagen o dra täcket över huvudet på mig. Men här är en del som måste fixas här hemma. Dammsuga, städa och göra mat. 

Men efter att jag varit så duktig hade jag tänkt krypa ner i ett varmt skönt bad och ta hand om mig själv. Har verkligen inte lust att sluta sommarlovet likadant som jag började! Alltså sjuk. Så nu ska jag sätta fart o få saker gjorda så kommer allt bli bra sen ;)



Puss på en stund! ♥

man är ju på gång

18 år och allt är bra! Det firades hela helgen med familjemiddag, tjejmiddag och en massa festande. Och än är det inte slut...so far, so good! Fick en hel del fina presenter också i alla former i färger! 


Kenzo Kaléïdoscope 


Även den här från The Body Shop - Dreams Unlimited

Fick även två vitvinsglas i iittala essence. Dags att samla på sig lite smått o gott nu!


Och av min underbaraste Emelie fick jag en biljett till Aviccii som vi ska gå o se på Slagthuset den 27 augusti. Kommer bli galet, precis som resan till Stockholm kommer bli. Åker upp på höstlovet och hälsar på några kompisar vi träffade under de två veckorna uppe i Norrland. Alltså ytterligare några saker att längta till ;)



bild från i lördags på slagt, en kväll jag sent kommer glömma!




09.12

Jag har väntat, jag har räknat ner dagarna. Och det har gått så otroligt fort konstigt nog. För 18 år sedan, när klockan var exakt 09.12 föddes jag. En morgonpigg lite tjej, vilket jag verkligen inte är nu för tiden!!! Men ja, nu är även jag myndig. Det ska firas med kalas i eftermiddag med mamma, Anders, brossan och anders familj. 
Men innnan det ska jag bege mig in till stan där jag, pappa och brossan ska äta lunch tillsammans. Så nu börjar det bli dags att göra sig klar. 



Frukost på sängen blev det oxå. Till det fick jag en present. Salladsbestick osv. Har även önskat mig bestick i samma serie. Toppen :D

Puss på en stund ;) ♥

soool & baaad

två härliga dagar som jag bara har tagit det lugnt! Igår var det full gång med att måla garagetaket och dörren. Passade även på att tvätta mammas bil. Där efter låg jag helt utmattad ute i trädgården på en filt och sov i nästan 2 timmar. Hur skönt som helst tills jag vaknade o hade väldigt ont i nacken...
Men kvällen avslutades med ett härligt dopp i Lomma.



I full fart med penseln...

Idag var det relativt tidig uppgång...kl.09.30! Hade lovat mina kära vänner Christian och Philip att hjälpa dem med matten. Så vi satte oss i en park...men inte blev det några mattetal gjorda, men det hade jag nog inte förväntat mig heller ;) Hem för att sedan ge mig av till Lomma för ännu ett kvällsdopp. Skönt som vanligt. Så nu sitter jag och väntar på min älskade Emelie som jag ska spendera denna kväll med. Min SISTA kväll som 17åring!!!! 

Puss på er! ♥



Ciao

Hemma igen efter en runda på Entré med brossan. Lämnade in min trasiga Thomas Sabo berlock, men när jag gjorde det ville dom ha kvitto oxå...För de första så har jag fått alla mina berlocker och för det andra så har jag ganska många. Hur ska man då kunna få tag på ett kvitto till det! Jaja, får väl tillbaka den trasig om de inte tar emot utan kvitto!!!

Har även letat som en galning efter en BH utan band. Efter att ha provat rut 10 stycken hittar jag en som känns bra. Men nu när jag kom hem såg jag att det inte gick att ta AV banden. Hur blind kan man vara!?!?! Smart gjort där...
Som tur är har jag i alla fall ett par nya svarta örhängen att glädja mig åt. 

Nu blir det film mys en stund och förmodligen en joggingtur efter det. 

›Arrivederci‹

God morgon!

Ja, så här tidigt har jag inte varit uppe på nån vecka nu. Men det är lika bra att gå upp så man hinner få saker gjorda under dagen. Har gjort en "Att göra lista" som har blivit vääääldigt lång. Så det är väl lika bra att sätta igång och få saker gjorda. Så idag hade jag tänkt göra klart en del av sakerna...

¤Byta en Thomas Sabo berlock
¤Köpa fotoramar
¤Laga några kläder

Några av de saker jag ska göra. Men sen kommer man alltid på lite extra efter hand. Så nu är det full fart med att fixa mig. Brossan hänger oxå med en runda till Entré innan han åker hem till pappa några veckor :(


Världens bästa bror ♥


Puss på en stund :)

RSS 2.0