2010, here I come!

Bara några timmar kvar på 2009, så detta blir mitt sista inlägg för i år. Har verkligen varit ett härligt år, gått riktigt fort. Både börjat gymnasiet o massa annat. Men nästa år ska bli som ett nytt liv. Ska verkligen bli mycket bättre än vad det kan bli!



Puss på er alla o ha ett riktigt gott nytt år :) <3


"Ica - Ulf" Videoblogg!

HAHAHA, kan inte mer än att skratta när man ser den! Så otroliga att ICA av alla, har gjort denna sort av reklam! Har ni inte sett den borde ni göra det, för det är så otroliga patetiskt...

(Lägg märke till de 3 sista sekunderna!)




Ledsamt med sant. Och tycker ni att det är bra så snacka inte med mig :P


Pusspuss<3


Sounds perfect!

Nu har funderat ut exakt hur min framtid ska se ut! Inte för att jag vet om den kommer bli så bra eller låter bra hos andra. Men i mitt huvud låter de helt perfekt. Den lyder så här:

När jag tagit studenten jobbar jag kanske några år i Sverige så ja hinner käna ihop lite pengar innan jag kan börja plugga igen. Men innan jag börjar plugga vill jag flytta till England, där jag ska läsa till polis som det var tänkt hela tiden. Under tiden jag pluggar får jag väl se till att fixa ett jobb oxå så att ja håller ekonomin rullande. Men kommer även ta hjälp av en stilig framgångsrik man som jag sedan bildar familj med. Sen när vi har tillräckligt med pengar bygger eller köper vi oss ett hus som bara finns i drömmarna! Men jag får inte glömma varför jag valde att flytta till just England. Det är som så att badminton är en ganska stor sport där, och eftersom jag vill koma nån vart med min träning kan jag ju blir bättre om ja tränar i England kanske!? Men det är bara en tanke.
Men jag tycker i alla fall att det låter väldigt spännande att flytta dit. Sen får vi se var jag hamnar i framtiden.

Pusspuss<3

SKOLA!

Har varit ganska dålig på sista tiden med uppdatering av min kära blogg. Men eftersom ja inte har så mycket roligt att skriva om så blir det inte av att jag skriver helt enkelt. Men nu kan ja ju berätta att jag har köpt TVÅ julklappar. Då är de bara sådär fyra kvar :S måste verkligen hitta en dag då ja kan gå o köpa lite klappar :P Nu har jag egentligen svenska, men är klar med det som ska göras så har rast i en timme. Dags att plugga lite till idrottsprovet kanske :S 

Pusspuss<3

RSS 2.0