Skor är underbart!

Jag älskar dig pappa! Fick ett par underbart fina skor idag (lördag) som jag gått och spanat in väldigt länge nu! O man kan bara älska dom :D




Pusspuss på er! <3


Närmar sig med stormsteg!

Snart är den stora dagen kommen. Då Man ska vara finklädd, ha fina håruppsättningar, stora blombuketter ska bäras och mycket folk kommer från alla håll och kanter. Och allt kretsar kring en kvinna som bär en vit underbar klänning, och en man vid hennes sida. Jag pratar förstås om bröllop. Min älskade mamma har funnit sin andra riktigta kärlek som hon vill tillbringa resten av sitt liv med. Och den 2/1-10, äger brölloppet rum mellan min mamma Tytti Palmkvist och hennes blivande man Anders Sjöbeck. Ser verkligen fram emot ett bröllop! Jag har redan hittat en underbart fin lila klänning. Och alla andra i familjen har också hittat vad dom ska ha på sig. Men mammas klänning är helt klart finast. Vacker vit klänning med långt släp och fina utsmyckningar.

Men min kära mamma kom en dag till mig o frågade mig om en sak. Om jag skulle vilja sjunga på bröllopet! Först blev ja lite förskräckt, tänk att stå inför så många man känner och sjunga. Men nu har jag bestämt mig för att sjunga. Tycker gott ni kan lyssna på den låt som jag ska sjunga.

Av längtan till dig - Åsa Jinder.



Har övat en hel del, men nu återstår det bara att öva med pianisten och låta mamma höra det. Skulle inte förvåna mig om JAG mitt i sången, skulle börja gråta. Men ja får försöka hålla igen! =)


My Heart Belongs To You! ♥


Pusspuss<33

NÖFF NÖFF...UOINK....!!!

Vanlig tråkig skoldag idag. Händer inte så mycket spännande just nu! Men idag när ja skulle träna va jag riktigt slö. Men efter en liten tids spelande kunde ja knappt röra mig på plan...när ja sen frågade min tränare om vad det var, sa han att jag har fått Benhinneinflamation! Så jag får inte träna på ett par dagar nu, och så måste jag köpa Zoon! Så skulle det tydligen gå bort ganska snabbt så jag kan börja träna redan på måndag igen :D Får snällt göra som dom säger o hoppas på det bästa!

För övrigt har jag bara väldigt mycket träningsverk. Var på Forum i tisdags med klassen på idrotten och hade "Body pump". Riktigt jobbigt var det. Armarna var som gelé när vi var klara. Men ja överlevde i alla fall! För utom då att jag har djävolusisk träningsvärk i axlar och bröst nu :( Usch.
Men jag fick i en liten pratstund med min jessica'älskling innan träningen idag. Eller ja vet inte om man kan kalla det för snacka..vi GRYMTADE :D NÖFF NÖFF!!! Fattar inte riktigt vad vi höll på med, men vi hade sjukt kul ;D Hittade även ett klipp på youtube som är värt att se ;)

NÖFF NÖFF :D


Men nu ska jag gå och plugga lite mer fransak innan jag ska sova. Har prov på fredag som jag känner på mig att det inte kommer gå jätte bra :( Jaja.



Pusspuss & godnatt <3


Jag är faktiskt smart :O

hur IQ befriad är du?


har du...?

( ) ... låst in dina moppednycklar i mopeden?

(x) ... sprayat hårspray i ögat? 

(x ) ... trasslat in ditt hår i hårborsten?

( ) ... gått in i en lyktstolpe?

(x) ... fått tuggummi i håret?

(
) ... fastnat med tungan i ett räcke på vintern?

( ) ... slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?

( x) ... missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?

( ) ... trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?

(x) ... tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?

(x) ... slagit dig på fingret med en hammare?

(x) ... råkat trycka på stängav-knappen på datorn?

(x) ... snubblat på en fotboll?

( ) ... gett kattmat till din hund?

( ) ... kallat en lärare för mamma eller pappa?

( ) ... stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?

( ) ... fått IG på fler än fem prov i rad?

(x) ... sprungit på ett litet barn?

(x) ... gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?

(x) ... tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?

(x) ... frågat vart din mobil är när du håller den i handen?



multiplicera nu ditt resultat med 5
12 x 5 = 60


00-24% - du är rena geniet!
25-50% - du kan ju vara smartare..
50-74% - du kanske borde gå ett extra år i skolan?  
75-100%- sök hjälp

haha, de resultatet ändras så fort jag har färgat håret brunt :D


Veckan i stora drag!

Jag börjar med fredagen, för jag kom på att jag inte har uppdaterat sedan innan det!!! Spenderade hela kvällen med min underbara Jessica. Li, Siri och Simon kom oxå. Vi hjälptes åt med maten som var tacos. Jessica o Siri rev osten, det andra skötte jag^^ till maten fick vi även finsmaka lite rödvin. Jag tyckte de var gott...men de tyckte verkligen inte Jessica. I stället drack hon Cocka Cola, bra val ;)

Efter maten hade vi de bara mysigt, kolla tv käka godis o drack mer Cocka. Vi han även med ett litet bråk med tre fjortisar när vi hade varit och handlat dricka. Nära på att vi börja slåss oxå, men riktigt så långt gick det inte! Tur det, annars hade dom bara fått så mycket stryk ;)


Jag och min Siri♥


Tack för dagen min älskling!♥

Lördag!
Idag var det tävling på hemmaplan. DM var det dags för denna gången. Gcik väldigt bra för min del. Kom 2:a i singel och 1:a i mixed med Dennis Tran. Grattis till oss :D

Söndag!
Gjorde inget vettigt denna dag, för utom att plugga...men tycker inte ja va så bra på att plugga i heller. Så e det ibland.

Mån-Tors!
Har inte gjort så värst mycket nu i veckan. Tränat lite och umgåts med kära folket i staffanstorp. Ont i huvet hela torsdagen så skippade träningen och träffade Frida, Krissy, Max och Emil i stället. Mysigt!

(Kommer fler uppdateringar sen om vad som händer idag! )


Pusspuss<3


Snart är det jul, här i vårt hus!

Ja, tyvärr stämmer det ju...Eller vet inte om jag ska säga tyvärr, för det kan verkligen vara mysigt på julen om man bortser från att man går upp ett kilo av all den godamaten, dagarna innan julafton alltid är så stressiga för man ska göra allt de där lilla sista som man inte har fixat innan som t.ex. JULKLAPPARNA! En annan sak som jag tänker på är att vi faktiskt bor i Skåne, vilket betyder att det inte blir så värst kallt här om vintern, som då leder till att när vi väl får snö blir det bara snöblask och blött dagen efter. Det är jobbigt :(

Men,
som tur är finns det ju även bra saker med julen. Man får ju faktiskt dom julklappar som någon har köpt till en i julvimmlet, man sjunger massor med jullåtar och spelar julmusik som i slutet brukar vara ganska uttjatat :P 
Och idag fick jag min första riktiga julstämmningen för att vi just sjöng julsånger på musiken! Och faktum är att jag har redan planerat en massa saker vad jag ska ge till vem i julklapp. Då slipper det bli så stökigt ;)

Så lycka nu till med JULEN och gör inte allt i sista minuten så blir det inte så stressigt ;)

Pusspuss o godnatt! <33

Black or white!?

Nu är det snart vinter. Och då betyder det att det är dags för lilla mamma att plocka fram sax & hårfärg. Nu ska håret inte längre vara ljust, utan jag ska nu ha det som jag hade förra vintern. Vilket var väldigt mörk brunt!





Nyfärgat.


Inte den bästa bilden, menungefär så mörlt blir det igen. Men inte riktigt lika kort :P



Men nu är det läggdags för mig,

Pusspuss godnatt! <3

Sista minuten resa!

Då blir det en liten resa till Växjö i morron. Micke, tränaren, ringde mig tidigare ikväll och frågade mig om jag ville spela division 2 i morgon eftersom Jennifer blivit sjuk av vaccinet :( Men så fick jag ju då den stora äran att hänga med Sophie, Marcus, Mange, Dennis och nån till har jag för mig...att spela i serien med dom. Ska bli riktigt kul :D Men nackdelen är ju tyvärr att ja måste gå upp väldigt tidigt. Ska samlas utanför Aurahallen kl. 07.00...vilket betyder att jag måste gå upp ca kl:05.30. Och det känner jag ju verkligen inte för. Men man ställer ju upp för laget! Så ja borde väl gå och lägga mig nu om jag inte ska vara helt död i morron när jag ska gå upp. Mne ja har mobilen med mig hela dagen såklart. Bara till att smsa när som.




Pusspuss & godnatt <3

No room any more.

Nu har äntligen renoveringen på rummet dragit igång PÅ RIKTIGT! Har rivit ner alla dom fina tapeterna som var totalt ner klottrade av folket som vart hemma hos mig xD Har några riktigt fina exempel på hur det ser ut ;)



Lite av de första jag gjorde...



Ett självporträtt av....



Emil Ekvall ;D

Nu ser det ut så här på mitt rum...



Mycket vacker syn jag vet ;) Men nu har vi som sagt börjat och får väl hoppas att det går snabbt nu med att riva det andra oxå  :)

Avslutar med en bild på min Walk-In-Closet...;)


Lite stökigt, men smällar man får ta när man är lat ^^


Pusspuss<3


The studio.

Nu har jag varit på både The studio i Turning torso och Model Lab inne i stan. Måste nog säga att jag gillade Model Lab lite men än The studio. Personalen var inte lika trevliga och kunniga. Det samma gällde fotografen. Men ska inte klaga. Har blivit både fotad och stylad gratis, plus superfina bilder trots vissa omständigheter :P

Här kommer bilderna från The studio som jag blev mest nöjd med.







Blev verkligen super nöjd med alla bilderna...fast gillar den sista bäst ;)


Pusspuss<3

Otursdag nr.1

Dagen började ganska bra....ända tills smarte jag hade mobilen i bakfickan och skulle bsöka toaletten. När ja då skulle dra ner brallorna bara sa det "Plopp" och mobilen låg och plaskade i toaletten :S Snabbare än blixten tog jag upp den och tog isär alla delar som gick. Sedan försökte jag desperat torka den på alla möjliga sätt...men den funkar fortfarande inte =( Så jag får väl vänta nån dag och se om den fungerar då. HOPPAS,HOPPAS,HOPPAS!!!

Liten stund senare när jag skulle blanda saft till Oscar råkade jag ju så klart spilla ut saften på nästan hela köksgolvet. Och där låg sedan jag och Matte som oxå hjälpte mig att torka upp all den klibbiga saften :S Tack så mycket :)

Sen häde det nog inte så mycket mer än att jag nästan tappade ett glas som jag räddade i sista sekunden. Så kan det gå. Tror verkligen att jag behöver lite sömn nu!




Pusspuss, sov super gott<3

RSS 2.0