12 timmar

Blev en lång dag idag. Åkte hemifrån klockan 9 och är hemma vid 9 på kvällen igen. Men när man avslutar dagen med ett Guest Event med Mary Kay är det helt okej att komma hem lite senare ;) jag blev verkligen extra inspirerad idag när man fick höra folk som lyckats så bra med sin karriär med hjälp av Mary Kay, och känner hur kämparglöden finns där mer nu än innan! Så full fart med skolan nu så jag kan komma igång på riktigt...

Dagen blev ännu bättre när jag kom hem och fick träffa älskade Sixten som fick komma hem från djursjukhuset idag, vilken lycka. Äntligen är familjen hel igen.

Puss, sov gott! :)


Kämpa på min lilla tiger.

Varje minut som gick var som en evighet. Men varje minut var ett tecken på liv!

Hela helgen har min söta älskade lilla Sixten varit sjuk. Först trodde vi att det bara var vinterkräksjukan. Men eftersom han varken drack, åt eller gick på lådan fick vi åka in med honom till djursjukhuset igår sent på kvällen. Väl där tog dom några prover och fick akut ta in honom på operation för att han skulle ha en chans att ens överleva natten.
Det visade sig att han fått gallsten som gjorde att han inte kunde kissa, vilket ledde till att njurarna inte kunde hjälpa till mer och nu har han då även fått blodförgiftning...
Läkarna skulle ringa om operationen inte gått bra, så natten blev lååååång!!!
Idag vaknade han men nästa operation har redan påbörjats, bara till att kämpa på.

Håll ut Sixten, min lilla fighter!!!


Hej o hå!

Kom hem till ett ostädat rum, har en del ogjorda läxor, sugen på att träna men hörde precis min mage kurra. Det är inte lätt att gå i skolan! Så nu blir det att ta itu med dagens middag innan det är dags för städning och plugg...vilken härlig kväll jag har att se fram emot ;)

Puss o kram <3


Tanken slog mig...

Du får aldrig en andra möjlighet att ge ett första intryck!