I can feel your heartbeat


Dags igen

Hej träningsvärk, och så på den ikväll igen. Dock blir det inte riktigt lika jobbig träning ikväll som tur är. Annars hade det bara varit en allmänt flummig dag. Tiden har i alla fall gått väldigt fort. Snart klar med vår webbsida malmo2058, där vi skriver om framtidens Malmö. Vädligt kul faktiskt :D 

Men nu är klockan mycket, dags att sticka o träna nu. Puss på en stund!

Vilken härlig träning...

...och ja, den behövdes verkligen. Trots att jag fortfarande hostar orkar jag inte hålla mig borta från att träna...går liksom inte! Idag blev det ett sånt pass där man verkligen fick slita och kämpa som bara den. Jobbigt men kul.
Och som avslutning hade vi innebandy. Så länge sen det var man spela det, men trots det fick man in två mål, och självklart vann mitt lag! 

Men nu är det dags att sova, lätt att fastna på youtube...inte bra! Har i alla fall precis bestämt mig för att ha en Disney kväll med bara massa tecknat. Det var länge sen!

Puss godnatt på er :)



Överraskningsfest!!!

Haft en väldigt mysig hel, bara tagit det lugnt! I fredags bjöds det på överaskningsfest för Matilda hos Helena. Kan ju säga att hon hade verkligen inte en aning om detta! Blev massa god mat som Helena hade fixat, och en hel del annat kul!

MATILDA!!!
Jag o Vicky
Vicky och Emma

Matlida, Linnéa o Vicky

Fick fina presenter...lägg märke till den hennes fina tassel hon fick! ;)

Jag och älskade Matilda <3

Tack tjejer för en riktigt mysig fredagskväll :D ♥



Sitter äntligen i min kära...

Sitter äntlignen i min kära säng efter en lång slitsam men riktigt härlig dag. Känner att det värker lite i mina ben efter all motion jag har fått idag. Haha, har varit en riktigt liten Sportfåne. Känns ganska bra faktiskt. Men nu är det dags att göra klart det sista på läxan innan jag somnar, är riktigt trött...Kan det bero på all friskluft som jag fått idag? Jag tror det i alla fall...

Puss godnatt på er :) ♥




Ute i blåsten

Denna dagen var precis vad jag behövde. Upp i lagom tid för att hinna till utvecklingssamtalet kl.08.30. Sen belv det en liten frukost fika med mamma och en snabb runda på mobilia. 
Väl hemma hade klockan inte ens hunnit bli 12. Passar på att måla naglar o lite annat som man inte har tid med annars. Och för att vara x-tra duktig knyter ja på mig joggingskorna o beger mig ut en timme i blåsten. Blev en runda runt hela lilla Bunkeflo. Men det räckte. 



Så lite mindre blåst nästa gång för min del hade inte varit fel. 
Nu är det dags för läxläsning innan det blir badmintonträning ikväll!




Lunch med pappa

Det är Fredag och allt är bra. Håltimme som vanligt en fredag och passade då på att fråga pappa om vi skulle käka nån god lunch tillsammans. Blev en buffé på Time Out, ligger vid Hansa. Riktigt god mat, till skillnad från skolans!!! Under den tiden vi satt där inne hann vädret skifta typ 100 ggr....mulet, regn, hagel, snö och solsken. En fullt normal dag för det svenska folket...! 



Men nu är det dags för en matet lektion och en idrottslektion innan jag har helg. Och det firas med en mysig kväll med mina älsklingar Carla, Amanda och Karolina. ♥ Laga god mat och kränga massa godis. Finns inget bättre!



Torsdag eftermiddag

Hemmkommen och läxläsningen har börjat. I bussen på vägen hem var jag så trött att jag somnade till då och då, men belv väckt av den tanten i högtalarna som berättar vilken hållplats man stannar vid. Usch! 

Men det är torsdag eftermiddag vilket betyder fredag i morgon. HÄRLIGT. Ska som sagt försöka göra lite läxor innan det är träning ikväll. Har inte tränat på hela veckan, känns riktigt hemskt. Och ikväll ska jag inviga min Powerade pulver som jag fått på träningen. En hel burk med pulver som man sedan blandar med vatten. SUPER!!!


Kommer gå mycket bättre på träningen när jag har den här! Hihi ;)





Twist and shout

Lite smakprov på alla bilder från min Facebook som togs i lördags hos Fredde. Tack för en underbar kväll. 


oooohhh, vilken härlig dag
shalalala shalalal shalalala....♥

Lördags vad verkligen en av dom bästa dagarna på länge! Först åkte jag och Mia och kollade på när min brossa tävlade. Kom trea, så stolt jag är över honom :D
Efter det stack vi en runda till Entré o shoppa. Riktit mysigt. Och underbart väder, kunde till och med använda min skinnjacka, så skönt det var. 
Begav oss hem för att käka lite och senare på kvällen tog vi den gröna limosinen till Lindängen där det blev party al night long hos Fredde. Så jäkla kul det var :D Puss på er!



RSS 2.0