Tjoo!

Har varit lite dålig med uppdateringen igen. Men försöker som sagt att inte slarva. Idag spenderar jag natten i Höllviken. Men ja kommer hem i morgon någon gång under förmiddagen :)


Pusspuss, ha det bäst! <33


Ett Litet Äventyr.

Hela helgen har varit ett litet mini äventyr. I fredags var det fest hos Darious på värnhem. Super duper trevligt var det. Träffade massa folk man inte trodde att man skulle stöta på där. Tack för den kvällen allihopa;)

Lördagen va ganska lugn till en början. Tog min underbara långa varma dusch, sen bara chilla jag lite till Matilda fråga om jag ville ta en fika med henne. Det tackade jag ju inte nej till, så hon tog nästa buss till Limhamn där vi träffades utanför Lieto. Jag köpte en kaffe och hon en varm chocklad. Och eftrsom cafét stängde nästan precis då gick vi en liten runda innan vi gick hem upp till mig. Det var då hon hjälpte mig med min bloggdesign. Tack än en gång :D<3

Efter att Matilda stuckit hem chilla jag lite till, tills det var dags för lite pizza. Käkade ganska snabbt så jag sen skulle hinna fixa mig till att sticka hem till Bästa'Vän. Cyklade dit, så fixade vi oss lite. Det tog ju lite längre tid än vad vi trodde, men skit samma! Vi fixade oss i alla fall så vi blev super fina ;) Sen, skulle vi göra ett försök till ett videoinlägg till bloggen...men det gick ju som det gick :P När vi väl var klara stack vi till Videdal och träffade Tim och några till. Trevligt :) Efter några timmar tog vi bussen tillbaka till stan dä vi käkade på BK. Egentligen var jag inte så värst hungrig. Men tillräckligt för att kränga i mig en liten ostburgare. På bussen träffade vi även två random killar som hängde med oss hela vägen till elinelunds sluthållplats. Och dom hade verkligen inget där att göra! Lite läskigt, men kul hade vi. Sen kom Andreas o vi stod o snackade typ halva naten :P Så innan vi han somna va klockan ungefär halv sju :$ MEN, eftersomman ställer om klockan den natten va den bara halv sex ;)

SÖNDAG!
Som vanigt när vi sover över så blev det en morgonbakning. Scones var det som stod på menyn. måste säga att det är verkligen hög klas på våra scones ;)

 





Gör inte som jag gjorde på denna bilden om ni inte vill att halva degen ska fastna på era händer!



Men det viktigaste är ju ändå att resultatet blir bäst. Det måste jag säga att det blev ;)

På kvällen stack vi en runda och höll Ante sällskap på jobbet :) Hans chef måste tycka att vi va helt störda. Eller i alla fall att Ante är lite konstig som har två brudar hängandes vid disken ett par timmar. Men kul hade vi. Sen när det var dags att dra hem började det ju så klart ÖSREGNA. Men till slut kom även jag hem.


MÅNDAG
Tog det  lugnt på morgongen, tills det var dags att åka till LUND med bästa'vän. Regnade ungefär hela dagen men vi sprang mellan affärerna så vi klarade oss ganska bra utan att bli blöta. Jessica skulle köpa ett par jeans leggings, och jag tyckte dom va så snygga så jag köpte oxå ett par lika dana. (Bilder visar jag när ja har lagt in dom på datan.)
Tack för en underbara helg älskade bästa vän :) <33

Pusspuss<3


Ny design.

   

Tjao! Nu har jag äntligen fått hjälp med att få min blogg så som jag vill ha den! I lördags när ja inte hade så mycket för mig bestämde jag och Matilda oss för att gå och ta en fika. Hon kom in till Limhamn där vi gick o köpte kaffe och varm chocklad på Lieto. Efter det gick vi en runda, men bestämmde oss sen för att gåupp till mig. Det var då hom hjälpte mig med min Blogg Design. Och jag hade inte knnat fixa det utan henne eftersom ja inte är så insatt i det än, men det kommer :) Så tack för denna dagen min kära knäppa, galna, söta och underbara kompis :) 

 

Matilda (L) Evelina 



Pusspuss<3


Hög nivå på videoinlägg!

Va med bästa idag och som vanligt hittade vi på massa galna saker. Idag gjorde vi vårt första videoinlägg. Om de blen nån vidare bra kan jag inte säga...bestäm själva!?




pusspuss<3

Beautiful.

Idag var typ halva klassen borta hos kustbevakningen i höllviken. Så mattelektionen blev inställd och vi fick ca 2.5 timmes rast. Men den ägnade jag och Jenny på biblioteket och pluggade. Sen efter lunch var det dags för musik. Det som faktiskt är roligt :) Och eftersom att vi va i princip halva gruppen som även där var borta kunde lärar-Åsa hjälpa oss lite extra. Så vi körde en lite sånglektion.

På musiken var vi inte heller full klass eftersom folk var iväg. Så därför kunde lärar -Åsa hjälpa oss lite extra. Men en timme innan vi slutade hade alla gått för utom jag! Jag skulle få en lite Sånglektion :O Först gick det inte så bärst bra men sen mjukna jag upp och det blev bättre :)   Jag skulle i alla fall sjunga BEAUTIFUL som Christina Aguilera har gjort. Sen blev det en del andra låtar oxå :P

men nu ska jag sova ;)
 
Pusspuss <3


Myndighetsvecka.

Man kan älska skolan, IBLAND! För denna veckan har vi nämnligen Myndighetsvecka. Det innebär att alla BG1:or ska iväg till både polisen, räddingstjänsten och kustbevakningen under denna veckan. Idag var alla klasserna hos polisen och räddningstjänsten. Men nu på torsdag ska jag och halva klassen till kustbevakningen i höllviken/skanör. Kommer att vara där i princip hela dagen. Ska bli spännande!

Pusspuss<3

Fint ska det vara!

Som ni ser så håller jag på att fixa till min blogg nu, inte helt klar än. Eller egentligen är det inte jag som fixat utan min älskade vän (a) Men vi kan låssas att det är jag för det ska verka liiite proffsigare^^ Men den kommer se ut ungefär nåt i den här stilen. Kommentera vad ni tycker. Snyggt eller inte? Rätt fel färg? JAG VILL VETA :D



♥♣♥♦♥

Pusspuss<3

Vild och galen.

Galen är precis vad jag är....galen och vild. Tror dom orden passar in ganska bra på mig. Självklart massa andra ord oxå, men speciellt dom!

Tror nog att bilden säger det mesta!


Men som tur är så är jag ju inte den enda här i världen som är galen...eller? Nu tycker jag faktiskt att alla som nu läser detta, kommenterar två ord där ni beskriver er själva, och två där ni beskriver mig...Kan vara roligt att veta!? :D

Pusspuss<3


Evelina Tipsar!

Såg en mycket trevlig annons på bilddagboken innan, http://fargadelinser.se/index.php heter den. Där kan man beställa färgade linser, vanliga linser och massa halloween prylar. Så är du inte nöjd med din ögonfärg, ser dåligt eller vill spöka ut dig till halloween så tycker jag att du kan ta en lite titt!





Pusspuss<3

 


Till pojkvännen!




Smsa henne från du vaknar tills du går och lägger dig
 - även om det bara är meningslösa sms så gör dina sms ändå hennes dag.

 När hon vill kyssa dig så neka aldrig - speciellt inte när dina kompisar är där, hon måste få veta att du inte skäms över henne.

Går hon iväg från dig - smyg efter henne och krama henne bakifrån. 

Om hon kollar på dina läppar - kyss henne.

 Säger hon nej - så är det ett nej

Om du håller på och pillar på henne och frågar om du ska fortsätta - och hon svarar "vet inte", så betyder det "nej" - hon vågar bara inte säga nej ifall du ska bli besviken.

När hon puttar eller slår dig - Håll om henne, gör aldrig motstånd.

När hon börjar svära åt dej - Kyss henne och säg inte emot.

När hon är tyst - fråga henne vad hon tänker på.

När hon ignorerar dig - ge henne din uppmärksamhet.

När hon drar sig undan dig - dra henne till dig igen, även om hon säger att hon inte vill, så innerst inne gillar hon det.

När hon gråter - Håll om henne och säg ingenting. Bara visa att du är där för henne.

När du ser att hon är rädd - så skydda henne.

 När hon lutar sitt huvud mot din axel - vänd upp hennes ansikte mot ditt och kyss henne.

När hon tar ditt favoritplagg - låt henne ha kvar det och sova med det en natt.

När hon retar dig - reta henne tillbaka och få henne skratta. Överdriv inte med retandet, det gillar hon inte.

 När hon inte hör av sig på ett tag - försäkra dig om att allt är okej.

När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.

När hon säger att hon tycker om dig - så förväntar hon att du ska säga detsamma

När hon tar tag i din hand - ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.

När hon går in i dig på skoj när ni är ute och går - gå in i henne på skoj du med.

När hon berättar en hemlighet - så är det en hemlighet mellan dig och henne, och inte mellan dig och dina 10 andra kompisar.

När hon tittar in i dina ögon - titta tillbaka och vänd inte bort blicken förän hon gör det.

När hon saknar dig - vill hon ha dig hos henne.

Hon har rätt att vara skit jobbig en vecka/månad - då ska du hålla dig borta och inte vara irriterande, det kan leda till onödigt bråk.

Blir hon sur på dig för ingenting - är hon nog avundsjuk och bara bryr sig om dig, inget mer med det men försäkra dig ändå om det är något viktigt hon blev sur över.

Ljug inte för henne - hon får reda på allt ändå.
 
När hon lägger ut denna - vill hon att duuuu ska läsa de


Killar, den här texten har ni säkert läst innan, men ja lägger bara upp den för det som står här stämmer verkligen! Så om ni lyckas/har lyckats med allt det som är med på listan kan ni bara räkna med att er flickvän verkligen älskar er!


Pusspuss<3


Hissar och dissar.

Nu hade jag tänkt börja med att hissa och dissa på min blogg. Och det finns inga gränser.  Jag börjar nu med att hissa.

Hissar:
Något av det bästa som finns är att DUSCHA! Hade ja haft tid och tillåtelse hade ja kunnat stå där hur många timmar som helst. Särskilt skönt är det när man kommit hem från t.ex. träningen och sen när man kommer hem går man och ställer/sätter sig i en varm och otroligt skön dusch. THE SHOWER IS MY LIFE, AND I LOVE IT! ♥

 

Dissar:
Jag vill dissa skånetrafiken! Även om det är så SUPER bra att dom finns, så finns det så mycket dom hade kunnat ändra på. T.ex. att komma den tiden spm är utsatt i tabellen. En del chaufförer hde kunnat vara lite trevligare mot passagerarna. OCH, säng det höga priset. Anledningen till varför man åker buss är för att man kanske inte orkar ta bilen, eller kanske inte ens har en bil. Då ska det ju vara billigt att åka. Så, nu har jag även fått ut min illska och vet vad jag tycker och tänker om skänetrafiken!!!

 


Och nu är det dagt för Evelina att sova.

Pusspuss, o godnatt :) ♥


Snart fredag och helg.

Sitter och gör lite läxa även idag. Men verkligen inte lika jobbig som den jag gjorde igår. Dagen har varit helt okej. Och min redovisning gick väl ganska bra oxå (y) tappade inte bort mig i alla fall :P

Nu sitter ja o diggar till den här låten:

 



riktigt najs e den ;)

Ska snart  göra mig i ordning till träningen. Har inte tränar på tre dagar nu, inte bra :S Egentligen har jag ingen ork till att träna. Men ja gör det ändå. Så det blir att ta bussen snart om ja ska komma i tid. Men ska npg gå o vila en stund innan ja sticker. Är helt slut efter nattplugget!!!

pusspuss<3

Koncentrationen är inte på topp.

Sitter här och FÖRSÖKER, koncentera mig på det jag ska göra. LÄXAN. Men vill inte påstå att det går sådär värst bra. Ska ha redovisning i svenska i morgon och just nu känner jag mig verkligen inte beredd för det. Får väl sitta uppe hela natten så kan jag kanske bli klar! Får väl se...

Dagen ar väl annars varit lite kaosaktig. Var en såhääääääär stor chans att jag kom fösent till skolfotot. Det som alla malmös skolelever kommer att se i den stora Skolkatalogen. Ja herre gud! Men ja får väl hoppas på det bästa, vad annars :P




pusspuss<3

Modell för en dag.

Igår (11/10-09) var jag på Model Lab. Och eftersom ingen av dem som skulle följa med mig från början kunde, blev jag helt jätte förvirrad och viste inte vad jag skulle göra. För jag ville ja ville ju verkligen inte gå dit själv. Men så ringde jag käre Enna, hon följde mer än gärna med :D

Väl där fick jag börja med att ta på mig det som var mest U-ringat. Sen var det sminkning. Efter det skulle jag ta på mig de kläderna jag skulle fotas i först. Blen några bilder där då med olika poser o sen var det dags för nästa klädesplagg. Fick även ha olika bakgrunder och olika färger. Men här kommer dom bilderna som jag köpte. Ville ha fler men dom va för dyra för att jag skulle kunna köpa fler :(








Blev verkligen supernöjd med bilderna. Men en sak som jag inte riktigt gillade var att hon som sminkade mig gjorde det inte riktigt som jag ville. Tog för lite mascara och foundation. Plus att blixten blev för skarp. Men nu ska jag inte klaga mer. För det andra blev jag verkligen duper nöjd med. Hade som agt velat ha alla bilderna :O Men nu går ju inte det :(

Men jag har redan blivit rekomenderad på The Studio i Turning Torso av Emelie :D Bara det att dom har lyckats tinga precis när jag har lektion. Lite störigt :P Hoppas dom ringer tillbaka bara (a)


pusspuss <3


Flickan som lekte med elden.

Idag ska jag gå på bio och se "Flickan som lekte med elden". Finns tydligen en 1:a oxå som jag inte visste om. Men hoppas det inte spelar någon roll om man inte har sett den :P Ska då gå och se den med pappa o hans tjej Li :) Men innan bion blir det först lite sushi. Va ett bra tag sedan jag åt det, men gott är det :D



För övrigt har skolan varit helt okej. Har börjat 9 alla dagar för utom en, när vi egentligen bara börjar 9 en dag. Men denna veckan har varit lite konstig så det blev så nu. Men det är bara bra för då får ja ju sovmorgon vilket är något av det bästa som finns! Har även varit och ätit på dages goda. Philips pappa som jobbar/ äger det, vet inte vilket av det :P Men där fick vi i alla fall gratis lunch. Kycklingfilé med potatisklyftor. Inte helt fel! Så där satt jag, Philip, Darious, Anton och Kevin och käkade väldigt god mat och hade en tevlig stund till att bara sitta o snacka massa skit! Tack för det :) ♥

Men är det dags för mig att hoppa in i duschen o fixa mig så vi kommer iväg i tid :)

pusspuss<3

Grattis i efterskott.

Nu vill jag bara passa på att säga grattis i efterskott till min älskade mamma och farmor. Mamma fyllde faktiskt 40 år den 5/10 och farmor 62 år den 6/10. Blev kalas för mamma i lördags, då även jag fick en "present" (pengar var det :P ) som jag egentligen skulle fått i augusti när jag fyllde år. Sjukt najs med 500 kr bara så utan förvarning. Tummen upp för det. Och det var för dom pengarna som jag sedan på söndagen gjorde piercing i navlen. Blev riktigt bra :D

Min underbara mamma <3


 
Nog snackat om mig. Igåg (tisdag) var jag pappa, brossan, Li och Siri hos farmor och åt väldigt god kyckling gratäng. Men som jag har längtat efter min lilla Siri (låssas syster) 3.5 år och hur super söt och gullig som helst :D kan bara älska den ungen. Synd bara att man inte träffar henne så ofta :( Men blir nog ändring på det senare.



Och så här blev resultatet av piercingen:)







Pusspuss <3

Plugg, skola, träning och livet!

Skolan tar verkligen kol på en. Har man inte läxa i det ena ämnet har man i ett annat. Juat nu sitter jag och pluggar till ett geografiprov som vi ska ha på fredag. Tror inte det kommer bli så svårt, kan ju alltid hoppas! Sen har jag då även franskläxa till på fredag och massa annan läxa till nästa vecka som jag måste göra i helgen. Usch!

Efter skolan idag var det ganska stressigt. Skulle hinna till sjukgymnasten kl:16.00. Så kom inte bussaskräller så ja han inte hem och äta eller så. Usch vad jag verkligen dissar skånetrafiken :( Men jag kom bara några minuter försent så det var inte så farligt! Väl där fick jag göra massa övningar som sedan ska hjälpa mig att stärka mina muskler kring höfterna o benen så att jag sedan kan bli bättre i mitt lilla knä :P

Fort hem som satan sen och fixa mig lite för träning. Typ käka i så som man inte gjort sedan skola! Sen blev det bara vanliga matcher som vanligt på onsdagar. Sen hem igen o börja med pluggandet. Känns verkligen inte som man har någon tid till att leva sitt riktiga "liv". Får väl göra sitt bästa på helgerna om man nu ens har tid med det. Men det tror ja nog att jag ska ha. Så upptagen tycker jag inte att jag är i alla fall! Eller?

pusspuss, nu fortsätter mitt pluggande! <3

RSS 2.0