The next three days



Vilken mysig kväll. En hel del träning, massa god mat och en riktigt bra film som avlsutar det hela. Så nu vill jag tipsa er om den här filmen. Ta er en titt! 

Men nu är det dags att krypa ner i sängen, härlig sovmorgon i morgon får det bli. 

Puss godnatt på er :)

Spinning är underbart

Klockan 12.00 satt jag och mina kära vänner Emelie och Libin på spinningcyklarna på Heleneholms Friskis & Svettis. Till skillnad från förra passet som var med skolan var det inte nivå 1..."lätt" Denna gången hade vi bokat in oss på "medel". Men tur var väl det, kände att det gav lite mer denna gången. Nästa pass blir kanske redan på söndag, vi får väl se :D

Men nu sitter jag och är såhäääääär proppmätt. Grillade kött, majs och svamp med pappa. Och så lite potatis till det. Underbart. Tur att vi tog en joggingrunda innan det så man kunde äta med gott samvete!

NU...iväg och hyra film.

Puss på er :)

NIKE

Äntligen har jag hittat ett par nya joggingskor! Var ute igår och tog en runda med dom. Herre gud vilken skinad det var. Men kanske inte så konstigt med tanke på att jag har haft dom andra i över 2 år! Så nu har jag verkligen inget att skylla på när ja inte vill ut o springa. 

Denna veckans träning blir då:
måndag - löpning
tisdag - .....äta godis?
onsdag - spnningpass + löpträning med pappa
torsdag - badminton
fredag - vila...PÅSKMAT!!!
lördag - löpning
söndag - vila
här är mina älsklingar: NIKE 

polly

Skönt att vara hemma tidigt från skolan för en gångs skull. Satt BARA i 4 timmar och gjorde mitt nationela prov idag. Fast känndes ändå helt okej när jag väl var klar. Och med min lilla picknik klarade jag mig hur bra som helst. Synd bara att man inte hade bättre stolar så man slapp få träsmak i röven! 
Men en sak är säker, och det är att jag inte kommer äta Polly på ett bra tag. Satt och åt det under hela passet...är ganska trött på det nu faktiskt. 

5 timmar

I morgon är det dags för det mitt första Nationella prov i 2:an. Börjar med Svenska B, uppsatsdelen som kommer vara i 5 timmar. Tur man har planerat att ta med lite smått att tugga på och lite dricka så man inte svälter där inne. Men med mjukisdressen på blir allt nog jätte bra, tror jag....

Önska mig lycka till, kan nog behövas, kanske!?

Puss godnatt på er, och lycka till alla ni andra som också ska göra det i morgon. =) ♥

bubblar av ilska...

Nu har det fan gått för långt! Jag är så trött på folk som går och snackar massa skit bakom ryggen på en hela tiden, sprider falska rykten eller blir sur på en och inte kan komma och prata öga mot öga och säga VAD som är fel. Vad är det som är så svårt? Blir lite svårt att göra något åt saken om man inte vet vad som har hänt eller vet vad det handlar om. Är det verkligen för mycket begärt?


....// Arg Evelina


if i could turn back time....


LÖRDAG

God morgon :D Nu har jag precis ätit en härlig frukost och satt mig till rätta i mitt mysiga uterum för att plugga lite....eller ganska mycket är det! Tre prov nästa vecka är inte att leka med :( Matte B, rättskunskap och Nationella i svenska B som varar i FEM TIMMAR!!! Kommer vara helt död nästa helg :( Men får tänka på att resultatet kommer bli bra om ja pluggar!
Igår, fredag, var jag på bio med mina sötnosar Emelie, Libin och Emilia. Vi såg "I am number four", väldigt bra film. Inget man somnar till iaf. 

Men nu måsta ja sätta igång med läxorna så det blir gjort! puss på en stund <3

Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt!


RSS 2.0