Nu är det jul, här i vårt...?

Ja, julen är här. Dock osynlig. Det som får en att känna av julen är väl ledighet och att julfirandet redan har börjat. Men var är den härliga fina snön?!? Den är saknad :/ verkar som att vi får klara oss utan den de här året.

Julen började igår hos farmor och farfar med mat och gröt och en del paketer. Fick bl.a nytt iPhone skal, pengar, iitala vinglas och en klänning. Tro det eller ej, men pappa har faktiskt ett sinne för mode!!!

Blå klänning med rosa detaljer...från Bondelid. Riktigt fin :D Nu är jag iaf på väg upp till norrahammar för att fira jul med mamma och resten av familjen och släkten, ser fram emot en härlig jul ;) God Jul på er alla <3

Die bitch die!

Gick upp för att bege mig till skolan. När jag står och sminkar mig ser jag en svart prick på andra väggen. Fick känslan av att det var en spindel...men näää det är nog bara smuts! Men helt plötsligt har pricken flyttat på sig, något stämmer INTE!!! Går fram till "pricken" och ser en megaspindel :( panik, kan inte lämna mitt rum med en stor spindel....DÖDA!!!

före och efter död...nu är du bar en liten hopknycklad köttbit ;)

Slutet gott, allt gott!

Hemma från en härlig avslutning på träningen. Lite stafetter och lagspel i hallen innan vi åkte vidare till T.G.I. Fridays och åt en riktigt god middag och efterrätt! Tog oss även friheten att köra lite charader efter maten eftersom det bara var vi där denna härliga söndag. Mycket trevligt och bjöd på många skratt. Så tack för en trevlig kväll och god jul till alla i Aura ;)


On my way home!

Har nu slutfört mitt tredje gym pass på Friskis & Svettis! Lika härligt varje gång, och precis som dom andra gångerna kommer jag väl få träningsvärk igen. Men det hör till ;) så nu ska jag bege mig hem, äta lite och plugga tills jag stupar i sängen!!! Låter som en vanlig torsdag.


Bussbloggning!

Lika härlig morgon som igår. Hoppas bara att det håller i sig och inte blir regnrusk som igår!
Dagen började med min briljanta idé att koka mannagrynsgröt till mig och mamma. Men stod samtidigt och öppnade post och såg att jag fått ett Maestrocard och blev helt förvirrad eftersom jag redan har Visa. Och då...så skulle självklart mjölken koka över. Var bara att börja om från början :(
Men det blev bra till slut!

Men nu har jag kommit halva vägen till skolan på en proppfull buss, mysigt med närhet...nja!

Puss, ha en trevlig dag ;)


RSS 2.0