Glad midsommar på er!

Då var det midsommar! Riktigt många år sedan vi hade så fint väder just denna dag där man verkligen inte vill ha annat än värme och sol. 

Men i alla fall, så var jag, mamma, Simon och Anders ute på en äng i närheten och plockade massa blommor som vi skulle ha till midsommarstången. Och det var ju verkligen lyckat att ge sig ut på en äng när man är gräs pollen allergiker!!! Jag och Simon kunde nästan ha nystävling. Och så ska vi inte tala om hur mycket det kliade i ögonen. Det är nästan som att tortera sig själv när vi va på ängen. 
Men direkt när vi var klara körde vi raka vägen till apoteket och köpte både ögondroppar och näs spray. Sen bar det av hemåt och vi fick medicinera oss och ta en powernap innan gästerna kom. Efter det har jag i alla fall haft en trevlig midsommar afton. Hoppas ni också har haft det.
Puss på er! :) ♥


(kommer bilder lite senare!)

Matilda is back!

I måndags fick jag träffa Matilda för första gången sedan vi skiljdes åt efter skolavslutningen. Men nu är hon äntligen hemma efter en vecka i Grekland. Och eftersom det var så underbart väder passade vi på att ta en cykeltur till Västra Hamnen och bara glida runt lite. Solade och tog en fika på Espresso House. En underbar dag helt enkelt.
Och igår kväll. Då passade vi på att gå på bio och se den efterlängtade Sex and the city 2. Tror filmen var 2,5 timme lång. Men inte gjorde det något för den var både rolig och bra. 




Trailer för er som vill. Har ni inte sett den så tycker jag ni borde se den. Killar kanske skulle tycka den var för mesar. Men jag tycker inte det spelar någon roll.

Puss på er! <3

Taggad!!!

Tacka gud för verktabletter! Känner mig väldigt mycket bättre efter att ha varit sängliggande hela dagen igår. Inte lika ont i huvudet och halsen. Men jag måste ju fortfarande ta en massa piller mor hals och huvudet.

Nog med det, för idag är det FEST som gäller ;) Emil och Linus ska ha 18 års fest, vilket betyder att jag ger mig av till Arlöv ikväll. Känner på mig att det kommer bli riktigt trevligt. Men med de folket kan de bara bli bra :D
Och nu är Frida på väg hit. Så det börjar väl bli dags att ta på sig något vettigt i alla fall. Sen ska jag prova kläder. Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikväll. Ska trots allt vara ute i party tält.


Grattis pågar ;)

Ha de så bra så länge :) puss!!!

Ett gott skratt skadar väl inte? ;)

Det är första gången för dig. När du lutar dig bakåt och lägger dig ner spänner sig dina muskler. Du låter honom få vänta lite, med en dålig ursäkt, men han vägrar att bli bortvisad när han närmar sig dig. Han frågar om du är nervös, och du skakar modigt på huvudet. Han är mycket erfaren, men det är första gången hans finger hittar rätt. Han kommer längre in och du skakar till; din kropp spänns hårt, men han är försiktig, som han lovade att vara. Han tittar djupt in i dina ögon och säger åt dig att lita på honom, han har gjort detta många gånger förr. Hans snedvridna leende gör att du slappnar av, och du öppnar dig mer, så han får mer plats så han lättare skall komma in. Du börjar böna och be att han skall göra det fortare och skynda sig riktigt mycket, men han tar långsamt den tid han behöver för att orsaka så lite smärta som möjligt. När han trycker på hårdare känner du hur din vävnad ger vika; smärtan bubblar upp inom dig och känns som ett knivhugg, och du känner den kittlande känslan av blodet som sakta börjar rinna. Han tittar oroligt på dig och frågar dig om det gör för ont.'' Dina ögon är fyllda med tårar, men du skakar på huvudet och nickar åt honom att fortsätta. Han börjar röra sig ut och in med skicklighet, men du är nu alldeles avtrubbad av smärtan och känner inte längre att han rör sig inom dig. Efter några fruktansvärda minuter känner du att något går sönder inom dig och han drar ut den ur dig. Du ligger nu helt avslappnad, glad över att det äntligen är över. Han ser på dig och ler varmt och säger att du har varit hans mest envisa, men också mest lönsamma upplevelse. Du ler och tackar din tandläkare. Det var trots allt första gången du drog ut en tand. Din stygging! Vad tänkte du på, egentligen?! 








Jag vet nog vad du tänkte på! PERVERSA JÄVEL!


Inte nu igen!

Nu är det sommarlov och allt är så bra. Trodde jag, tills idag då jag har blivit sjuk! Vet inte varför men jag lyckas alltid bli sjuk när jag har lov. Gud vill väl straffa mig på nått sätt!!! :S Har i alla fall haft lite ont i huvudet och halsen, men jag trodde att det skulle gå över. Men inte gjorde de det. Så nu sitter jag här inne på mitt rum med lite feber, ont i halsen, ryggen och huvudet när det är super fint väder ute. Emellanåt känns det verkligen som att mitt huvud ska sprängas. 
Men nu hoppas jag och gör allt för att bli frisk till i morgon på jag ska på 18 års fest hos Emil och Linus. Så jag tar både Alvedon, Treo, Bafucin och Zyx citron. Misslyckas jag med att bli frisk nu måste det vara fel på antingen mig eller medicinerna!!!

Men nu är det middag. Och idag serveras det fläskpankaka. Suuuuuper gott.

Puss o Kram från sjuklingen ;)

Snart stolt ägare av SOMMARKORTET!

Eftersom jag har så snäll mamma och pappa ska jag få sommarkortet av dom. Kommer bli riktigt najs att bara kunna åka vart man vill i hela Skåne! Jag och Matilda har redan bestämt att vi ska göra världens resa en...eller flera vackra dagar här i Skåne. Det ser jag verkligen fram emot ;)



Pusspuss <3

Till slut hittade vi en!

Idag har varit en jätte bra dag, eftersom jag äntligen har fått en egen cykel...IGEN! Den jag fick för ett år sedan blev ju stulen. Så Anders har varit jätte snäll och kollat runt lite efter en ny cykel till mig. Och idag hittade vi min lilla pärla i Kävlinge! Fast först va vi och kollade på en vid mobilia i malmö, men den var verkligen inte fin och säljaren hade gjort massa saker med cykeln. Så den ville jag verkligen inte ha. Men den i Kävlinge var precis som ny. Den säljaren påstod att det var hans flickväns cykel som skulle säljas. Men det tror ju inte riktigt jag på om man kollar på hur fin den cykeln var! Men jag blev glad i alla fall. Så här ser min lilla pärla ut...



Verkligen super nöjd ;)

Puss godnatt! ♥

Tiden räcker inte till!

Det har gått förmånga dagar med för lite blogginlägg. Som vanligt då! Men tänkte göra en liten uppdatering på vad som har hänt dom första 5 dagarna på mitt SOMMARLOV.
I fredags firade jag och pappa att det var lov genom att åka till entré. Först åt vi en super god pizza, efter det blev det lite shopping och jag fick ett par ursnygga skor.

Och till sist blev det lite biomys till streetdance 3D Det var en helt okej sevärd film enligt mig.





I lördags städade jag hela mitt rum och lite till. Superduktigt av mig faktiskt! Senare på kvällen bjöd Li på middag och vi fick sällskap av familjen Nershed. Mycket trevligt. Sen efter all mat blev det en åter träff med mina sötnosar Mia och Johanna. 

I söndags gick jag upp tidigt (10) eftersom vi skulle kollar på ett hus i Limhamn kl 11. Det var ett väldigt fint hus. Men tyvärr hade de byggt fel när de byggde utbyggnaden på huset, så det var risk för fukt skador. Så det blev inget med det. Lite senare åkte jag o brossan hem till mamma i staffanstorp. Men min bror hade det turen att få se Kiss konserten. Men i stället var jag hemma och träffade Frida, Emil och Sara :D Mysigt. 

Det är vad som har hänt de senaste dagarna. 
Puss så länge :D <3


Nej jag är verkligen inte rädd för sprutor....trodde jag!

Usch, första riktiga sommarlovs dagen och jag blir väckt redan klockan 10. Gillas verkligen inte! Egentligen hade jag tänkt ge mig ut och springa en runda innan frukosten. Men riktigt så blev det inte. Eftersom jag skulle följa med Frida när hon skulle ta hål i öronen fick jag ju vara klar i tid. På med kläder och iväg. Gick väldigt bra och hon grät inte ;) Men det var nog precis att hon kunde hålla tillbaka tårarna! Sen vidare och till arbetsförmedlingen eftersom Frida nu mer är arbetslös efter att ha tagit studenten ;) Tog ungefär tre evigheter innan vi var klara där inne ju. Men Emil STEKVALL kom också dit efter en liten stund och höll mig sällskap. 

Och idag har jag även varit och tagit min sista Gerdacilspruta. Och för er som inte vet så är det en spruta man tar mot livmoderhals cancer. Den andra sprutan gjorde riktigt ont och trodde att även den sista skulle göra det. Väl inne på mottagningen och sittandes i stolen bredvid sköterskan intalade jag först mig själv att jag inte var rädd för sprutor. Men det gick inte så bra. Precis innan hon stack in den blev jag super rädd och ville flyga där ifrån. Men jag lyckades faktiskt inte konstigt nog. Efteråt bad hon mig till och med att sitta ner en stund och vänta ifall jag kanske skulle svimma efter!


Men nu är det dags för lite mys hemma hos mig med dippa, chips och ostbågar.

Puss på en stund! ♥

Nu ser det SÅ mycket bättre ut.

Äntligen har jag fått i ordning på min blogg. Efter en massa klydd med den andra kände jag att nu ville jag inte ha kvar skiten. Måste erkänna att jag har lyckats väldigt bra denna gången om man jämför med förra! Så nu blir det kanske lite roligare att blogga när det ser ut som det gör. Vi får väl hoppas på det bästa. ;)


puss godnatt!

I need you!

Saknaden av en person märks inte för än den är borta. Kanske inte för alltid. Det kan vara några dagar, en vecka, en månad eller en längre tid. Det är en saknad som får en att bli galen. Känns som att behovet av att träffa personen är så mycket större då! Men jag vill inte att det ska vara så. Och jag vet inte i heller varför det kan vara så. En teori skulle ju dock kunna vara just att man inte kan träffa personen. Men det känns så konstigt. Som tur är kommer min saknade person inte vara borta längre än en vecka. 

Pusssss!

IDIOTISKA MÄNNISKA!!!!

Efter att ha haft ett förhållande i snart 2 månader tog det slut igår. Och det var på det fegaste jävligaste sätt man kan tänka sig. Jag hade sovit hos han den natten. Men precis när jag hade lämnat han och satt på bussen smsade han mig och sa att han gjorde slut. Jag blev så fruktansvärt arg ledsen och frustrerad över att han inte hade kunnat säga nått på hela den tiden jag var hos han. En stor fet feg jävel är vad han är. Och inte hade han någon anledning till varför han gjorde slut. Sa bara att han inte var kär i mig längre. Men sånt kommer man väl inte bara på under en natt??? Jag är så arg och vill bara få ut min aggression på nått sätt. Huuuuh! :(

RSS 2.0