Långklänning


Var och bytte en klänning igår som jag köpt på GinaTricot tidigare i veckan...men som vanligt har jag svårt för att bestämma mig, så blev denna till slut. Nöjd med mitt köp!
Från: GinaTricot 299:-

Passade även på att kolla in H&M:s REA, självklart hittade jag lite smått o gått där också.


Blommig kjol och vit t-shirt med volanger på ärmarna. Väldigt sött. Och eftersom jag inte hade några midsommarkläder passade det perfekt att ha till kvällen som spenderades med Emelie och Libin.

......................tears falling down on my cheeks......................

Hur mycket krävs det för att få dig att fårstå?
Hur mycket krävs det av mig?
När ska man ge upp hoppet?


Det har varit som en berg-och-dalbana! Först går det bara rakt fram, sen kommer några backar upp -och ner... Efter det kommer en låååång uppförsbacke innan man når toppen, för att sen dala rakt ner till noll igen. 
Så har det varit de senaste två åren, fram tills jag gjorde en liten förändring
som jag trodde att den kanske skulle få DIG
att tänka om och att även DU göra en förändring.
Men ICKE!
Tider kommer då jag hoppas lite mer än vanligt, hoppas på att du ska välja rätt. Men nästa ögonblick är det som vanligt igen. Det är just därför jag snart slutar hoppas, för det är bara meningslöst och tar onödig tid.
Lovar saker som sedan inte blir av är också något som inträffat mer än vad som är acceptabelt. 

Men fortfarande saknar jag dig för den du VAR, och inte för den nu ÄR. Frågan är bara om du någonsin kommer bli den du var igen. Önska kan man ju alltid göra, dessvärre går inte alla önskningar i uppfyllelse!


Dear, Evelina...

these days

Tiden går fort. Kusinen kom på besök i torsdags och idag var det redan dags att lämna av honom på tåget. Men det har varit trevligt att ha honom här, trots att jag varit sjuk under nästan hela tiden har det alltid funnits nått att hitta på. 

Men nu har jag inte tid att slappa mer, dags att dammsuga lite...guuuud så roligt!!!

Puss på er.

sjuk=film+glass+sova

Då har man varit hos läkaren. Kom dit och fick göra hundra olika prover...eller ja, ett par stycken i alla fall! 
Kände på körtlarna, tittade i öronen, två blodprov, två pinnar nerstoppade i halsen (muums) och sen var det klart. 
Dom kunde inte säga nu vad det var exakt, men läkaren trodde att det var antingen ett vanligt virus i körtlarna eller....damdamdammmm...Körtelfeber, även kallat "kissing disease" eftersom det smittas genom saliv...men jag har inte pussats :(

Nä det blir inget pussande för mig...så akta er!


Men så är läget i alla fall. Vila som bara den nu så jag blir lite friskare till på söndag då vi äntligen åker upp till NORRLAND!!! NU, dags för film och glass ;)



Jojo sommarkort fixat!



Nu kan jag ta mig friheten att åka runt i HEEEEEELA Skåne dygnet runt t.o.m 15 augusti. Vilken lycka!!! :D

Ibland...

...ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig! Trots att sommarlovet har börjat och allt borde vara frid och fröjd är de inte så. Friheten att göra saker är känns större, men det är inte säkert att allt blir 100% bra för det. 

Precis som förra sommarlovet har jag även nu åkt på nått virus. Vad det är vet jag inte, men känns som öroninflammation + nått annat. Helt underbart ju....!
Naturligtvis
ställer även killar till det för mig, som vanligt. Är de inte fel val av kille så är det nått annat. Blir så fruktansvärt trött på allt ibland. Men nu ska jag sluta klaga på saker o ting. Bäst att sova på saken, blir nog bäst!

Puss godnatt...

hands up!



Hittade denna tjockisen i min säng. Helt klart favvisplatsen då han får vara med mig, lilla Sixten ;)

Godnatt på er :) ♥

efterlängtad

ÄNTLIGEN har dagen kommit! Den efterlängtade skolavslutningen. Känns som att man gått och väntat på den ända sedan skolan började i höstas. Men nu behöver jag inte vänta längre. Ta varje dag som den kommer från och med i morgon, fast borde kanske planera lite då och då?


Bild från avslutningen i 9an...grät en skvätt och sen var det frid och fröjd med sommarlov ;)

Puss på er!

Lyckorus

Idag är en bra dag! Känner hur lyckan bara bubblar upp i mig. Fick reda på mina betyg i svenska B, samhälle B och historia A idag. Blev VG i alla tre ämnena, vilket jag inte hade förväntat mig! Så det gjorde verkligen min dag. 
Efter skolan blev det en runda till Möllan med Christian, Kevin, Philip, Martin och Markus. En kall öl...(dock inte för min del), och tagga inför sommarlovet. Så underbart! 
Så nu kan jag bara fortsätta slappna av och njuta av ledighet i morgon och avslutning på fredag. 



Puss på er ;)

<3

Du är den första jag tänker på när jag vaknar
Du är det sista jag tänker på innan jag somnar
Det är dig jag drömmer om...


Myser med katterna...

Så skööönt det är med sovmorgon. Ligger fortfarande i sängen med mina katter och funderar på om jag ska gå upp eller om jag ska somna om en liten stund....hade ju varit väldigt skönt!
Ligger även och försöker klura ut vad det kan vara för väder ute, hoppas det är bra med tanke på att det blir brännboll med klassen idag på Limhamnsfältet, som då blir min enda "lektion" idag. Ibland har man det bra! 




Älskar mina underbara katter, dom har det för bra ;) ♥



Svar på fråga!

Fråga: hej,vilka sjukt fina kilklackar var finns de och vad kostar de?
-tack så mycket! Jag köpte dom förra sommaren i en affär i Limhamn, fanns även på Nilson shoes. Har för mig att dom kostade 400:- Men eftersom dom är från förra året finns dom nog inte nu :)


jaha, på det igen...

Ikväll är det sista gången för i år som jag går på en student, sen får det vara nog. Började redan förra veckan i onsdags med FEM studenter på samma dag, de va verkligen inte lätt att hinna med! Sen fortsatte det i tisdags, då blev det BARA FYRA stycken....
Onsdagen blev lite lugnare med TVÅ, men självklart skulle jag ju råka ut för den värsta regnskuren och blev totalt genomblöt!!! Men de hindrade inte mig från att gå på JENNIFERS STUDENT ;) Igår, (torsdag) var det faktiskt också bara TVÅ studenter, men det kändes att man var väldigt sliten. 



Så idag går jag på de TRE sista studenterna vilket för att jag gått på totalt 16 STUDENTER...galet!!! Så nu är det nog dags att fixa sig o göra sig fin inför kvällen...börjar bli ont om tid!!! Stressigt som vanligt. 

Puss på en stund <3

RSS 2.0