Det får inte vara sant...

I morgon är det egentligen en underbar dag. För de första har jag bara tre lektioner, och för det andra ska vi få våra datorer i morgon :D Men nu kommer den tråkiga saken...jag hittar inte mitt matkort som man måste ha för att kunna hämta ut sin dator :O Har jag tur ligger den i skåpet i skolan, annars vet jag faktisk inte var jag har lagt den :( Kostar väl antagligen pengar oxå att fixa ett nytt, typiskt otur just nu. Men så e de, tur i kärlek då har man väl inte tur i så mkt annat kanske :S




Pusspuss <3

Måndag igen...

Jaha, då var helgen slut och måndagen har kommit IGEN. (oväntat?! ) Men fick faktiskt lite extra sovmorgon idag eftersom vi skulle på studiebesök på MalmöSydsvenskan. Först en gubbe som snackade om lite saker. Sen fick vi se en film om hur en tidning produceras. Till sist skulle vi ha en liten tävling om vem som kunde göra bäst förstasida på en tidning. Mitt lag kom inte först, och inte heller sist ;)




Tillbaka i skolan hade vi bara en väldigt onödig geografilektion, fick verkligen inte ut ett skit av den, som vanligt. Sen direkt hem och äta lite innan det var dags att sticka iväg igen för att börja jobba i två timmar. Trodde ja skulle frysa ihjäl när vi va i den stora hallen, men ja lever än.

Sen tog jag bussen hem, men först ett bussbyte på södervärn där jag passade på att köpa en cappuccino och en kanelbulle. Måste säga att det var den äckligaste cappuccino jag smakat. Var nästan ingen smak, bara väldigt utblandat med vatten och mjölk! :( Men tur att kanelbullen var god då ju.



Väl hemma åt ja snabbt lite mat innan jag stack iväg till...Älskling ;) Kommer sakna han i helgen. Är i Göteborg och tävlar från fredag till söndag :( Men men, de löser sig. Men nu borde jag gå och lägga mig. Ska hälsa på gamla skolan Sundsbro i morgon med min Matilda. Ska bli super. Sen väntar jobbet igen. PENGAR till mig!!!

Pusspuss & godnatt <3

Min bara Min! <3

Denna helgen har varit underbar. I fredags var jag först och jobbade. Säger bara att jag tänker aldrig mer jobba som tränare en fredag eftermiddag!!! Efter det blev jag hämtad av mor min. Hem och åt massa gott som Anders hade fixat. Sen efter maten hade dom en massa överraskningar till mig från Thailand :D Fick underbara saker, (kommer bilder innom kort). Sen kollade vi bara på film och somnade ganska tidigt.

I lördags, kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde på dagen :P Var nog bara hemma och fixade lite, gick och handlade och sen hjälpte jag mamma med maten. Flygande jacob med oxfile. Supergott! Men senare på kvällen fick jag äntligen träffa min Robin ♥ Kollade lite film, som dock var väldigt tråkiga...eller en av dom i alla fall! Men de gjorde inget.

Tidigt på söndag morgon ( 08.45 ) gick jag upp. Skulle träna kl 10.00 så det var bara till att kliva upp varken jag ville eller ej. Ganska bra träning, men hade ont i halsen och fick även ont i lungorna så gick väl sådär :P Hem sen och tog det lugnt i några timmar innan jag gick och kollade på när Robin spela innebandy. Men så spelade han inte den matchen, typiskt! Gick hem till honom sen, lika trevligt som förra gången.

Ungefär så har min helg varit...Robin, Robin och Robin♥ 

Pusspuss <3

Fågelkvitter gör mig glad.



Nu sitter jag nere på mitt rum och har precis kommit hem från skolan. Fick sluta tidigare idag för franskan var inställd :D Det är så tyst och lugnt i hela huset, inte en människa hemma för utom jag. Så när ja sitter i mina tankar långt borta hör jag ljudet av Vår. FÅGELKVITTER. Det är så mysigt, känns verkligen som att det börjar bli vår, fast än det inte alls är så. Men man kan ju alltid hoppas att denna kylan snart avtar. Har varit runt -5* ganska länge nu tycker jag! Men Sen till sommaren klagar man bara på att det är för varmt, så är väl bäst att hålla tyst!!!

Pusspuss <3

Snart.

Denna dagen har varit riktigt jobbig, fast endå inte! Men det som gjorde den jobbig är nog Vikaien. Står snart inte ut. Men som tur är ska vi inte ha henne nästa vecka utan då kommer det en annan :P Men igår var nog värst. Vi hade lästimme så satt jag och lyssnade på musik. Och plöttsligt kom hon fram till mig och ryckte mobilen ur min hand och sa att ja inte fick lyssna på musik. Men ja drog tillbaka den igen. Hon ska itne tro att hon bara kan ta den ifrån min hur som helst. Sen ryckte hon nästan sönder mina hörlurar oxå, såm dampkvinna :S


Här är hon, om man lägger till 30 år och grått hår! (Y)


Jaja, annars har skolan varit helt okej. Lite utflippat då och då, men vad vore skolan utan mina underbara vänner (a) <333


Och så en bild på lilla mig i skoooolan ;) <3


Pusspuss<3


Neeeeeeeej!

Det får inte hända nu :O Har riktigt ont i halsen när jag sväljer och känns lite svullet :( Men det värsta är ju om det skulle bli värre. Det får de verkligen inte bli eftersom jag ska till Göteborg nästa helt och tävla :S Då MÅSTE jag vara frisk...Ska göra allt jag kan nu för att jag ska bli helt frisk. Får bara hoppas att det inte blir som förra året vid nästan exakt samma tid. Hög feber, ont i halsen så jag inte kunde prata och en massa annat. Då va jag sjuk i TVÅ veckor. Först veckan innan sportlovet, plus HELA lovet. De är inget jag skulle vilja vara med om igen!!!

Men nu måste jag sova så jag kan bli frisk.

Pusspuss & godnatt <3


Vitt igen!?

Ja, de bara kommer mer och mer av det. När man tror att det är på väg att försvinna kommer det minst dubbelt så mycket till. Jag menar förståss snön! Är så trött på den nu, går bara runt och halkar hela tiden. Ser ju inte riktigt klokt ut när man går som en sprattelgubbe eller liknande. Kallt är det oxå :( Men det sägs ju att om det blir en kall vinter blir det en varm fin sommar, det hoppas jag på :D

Men nu är det sängen som gäller för min del, måste läsa lite in my English book, innan jag somnar. Ska ha läst 30 sidor till nästa lektion :P



I Like You ;)<3



Pusspuss & godnatt :) <3

Kladdkaka är nog det sista jag skulle kalla det för!

Jag bestämmde mig för att bara ta det lugnt idag. Ingen träning och inga läxor. Så tänkte jag att ja skulle baka en kladdkaka till efterrätt. Ja, de gick ju bra! Började med att ta fram receptet pappa hade. Men där stod det bara så här:

KLADDKAKA!
3 ägg
3 dl socker
125 g smält smör


Då tänkte jag, jaha...Ja men de ska väl gå. Men sen när ja hade blandat ihop de ingredienserna va ju smeten vit, och den skulle vara brun. Hade glömt kakaon som inte stod med i receptet :S Började leta i alla skåp och lådor, men hittade ingen kakao. Nähä, vad skulle jag då göra!? Jo, jag tog kaffe och oboy. Blandade i det med, men tyckte att det såg lite väl ljust ut, men de fick gå. In med den i ugnen och sen var det bara att vänta....

Efter att väntat ett tag tyckte ja den borde vara klar, men nej. In med den igen. Men nästa gång ja tittade var den klar. tog ut den från ugnen och fick se den värsta kladdkakan någonsin. Det vad som en skorpa över hela kakan. Och när man tog bort lite av den skorpan var det bara en ljusbrun äcklig röra med lite brännt på kanterna. Så det var bara till att slänga den i soporna innan någon han se den äckliga kladdkakan, om man nu ens kan kalal de för det!?!?


Så skulle den sett ut!

Men eftersom ja hade lovat att fixa efterrätt var jag ju tvungen att lösa det på något sätt. Så jag tog fram lite glass med chokladbitar i och värmde lite bär, hallon och blåbär. Blev ganska lyckat till slut efter alla om och men.

Bild på Lingonmaräng med glass & bär
Men det blev glass i stora lass ;)


Pusspuss<3


That's true!



<3


Lägenhet + flytta = HUS!

Jadå, de stämmer bra, nån gång under 2010 ska jag flytta till HUS från LÄGENHET. Kommer kännas som en befrielse. Pappa har träffat kvinnan i sitt liv nu och hoppas det stämmer. Li med sina två barn Simon och Siri. Så idag var jag och pappa ute och körde lite. Först träna vi lite och efter det åkte vi till Vintrie för att kolla på ett hus som är till salu där. Först tänkte jag, nej inte Vintrie, värsta hålan. Men när vi kom in i huset känndes det helt okej. Faktiskt riktigt fint :) Men pappa är inte heller helt säker på om de är så bra att flytta dit.

Men jag hoppas på att dom hittar ett hus i antingen Bunkeflo, Sibbarp eller Limhamn. Tycker jag låter bättre än Vintrie och Klagshamn!

Pusspuss<3

Ännu en dejt med kudden snart...?!

Jag vet, borde inte vara uppe så här sent :( men kunde inte sova riktigt än :P Men känns som att jag boder sova nu, ska upp i morgon i hyffsad tid. Ska möta Li på stan i morgon vid lunchtid och gå en sväng o se vad de finns kvar av rean och kanske av de nya vårkläderna. Ser fram emot det eftersom vi sa för flera månader sedan att vi skulle gå på stan, men så har det aldrig blivit av. Men nu så ;)

Men idag har det varit en väldigt trevligt dag också. Slutade skolan lite tidigare eftersom det inte blev någon franska idag heller. Så slutade vid 12, åkte hem och fixade mina saker för att åka till STP! Men på vägen hann jag även hänta ut mina foton som jag framkallat. Var tänkt som julklapp, men blev lite sent :$ Men om man säger, bättre sent än aldrig. Men dom blev väldigt fina =) Sen tog jag bussen till södervärn, för att sedan byta där till Staffantorpsbussen. På hemvägen hade ja följes med Padde, trevligt var det.

Väl hemma var bara mormor hemma som passar huset när mamma och anders är på sin tvåmånaders smekmånad i Thailand :O Men så eftersom hon åker hem till småland i morgon igen tänkte jag att ja kunde hålla henne sällskap sista kvällen :) Kollade lite på Let's dance och popade popcorn (y) Men hon snackade mest bara om hennes barndom xD Men till slut va ja tvungen att slita mig. Inte det lättaste :P Men hon e så gullig ;)

Men nu måste jag sova om ja ska orka gå i affärer i morgon. :)



Pusspuss & godnatt snyggingar <3


Skola igen!

Lovet har varit helt underbart. Väldigt fin jul som jag firade med mamma och hennes sida av släkten uppe i jönköping. Och även helgen innan med farmor och farfar. Massor av fina julklappar fick jag, och det tackar jag för :) 

Men nu är jag tillbaka i skolbänken igen. Första morgonen var värst, trodde aldrig jag skulle orka gå upp...men till slut var jag ju så illa tvungen att gå upp. Väl i skolan var det väldigt kul att få träffa alla igen, har faktiskt saknat dem <3 Det blev en del vikarier under dagen så det var inte så ansträngande lektioner. Det samma gällde idag. Började 9.10 med vikarie, sen någon annan lektion och lite vikarie igen.

Men i slutet av dagen fick vi reda på att Camilla, vår eng/sv lärare inte skulle komma på onsdagen. Och eftersom det är henne vi ska ha de två första lektionerna av de tre vi har, så skulle vi bara behöva gå på en lektion i morgon. Så för att slippa gå till den enda lektionen vi skulle ha innan lunch, försökte vi övertala Andrea, mateläraren, att vi skulle flytta den lektionen till en annan gång. Det gick han med på. Så det betyder att det inte blir någon skola för mig i morgon :D Snacka om överlycklig!!!





Pusspuss<3

RSS 2.0