Lugn lördagkväll

Fartfylld fredag!
Full fart igår hemma hos underbara Emma Hansson. Jag, Emma och Robyn åt tacos innan alla de andra kom, gott var det och lagom uppladdning inför kvällen. Folket började droppa in och därefter var det full rulle långt in på natt timmarna. 


Tack för en supermysig kväll älskade vän ♥


Lugn lördag!
Vaknade hos Emma och åt frukost med familjen Hansson. Där efter begav jag mig hem till pappa för att packa ihop lite kläder (eller ja, de blev 4 väskor med kläder), som jag skulle ha med till mamma. Hann även med en fika hos farmor & farfar innan vi körde hem till mamma.

Denna kväll har däremot varit hundra gången segare än igår. Trött och illamående kom fram nu under kvällen. Därför passade jag på att fixa i min garderob. Tog sin lilla tid med tanken på hur mycket kläder jag faktiskt har!!!
Men likförbaskat står man där varje dag och har inte en aning om vad man ska ha på sig och säger att man inte har några kläder!!!!! Någon mer än jag som har den vanan?
Men nu är det lite mer ordning på kläderna i alla fall....


Tror jag räknade till 34 linnen och närmare 40 t-shirtar! Då är inte blusar, skjortor och de andra hängande kläderna medräknade! Kanske bäst att sätta stopp på shoppandet för ett litet tag? :S

Men nu är det dags att bädda ner sig i sängen o sussa en stund. Behöver ta igen lite sömn. Tar med mig min vinst från i tisdags då jag var i Liseberg...

Visst är han söt ;)


Puss godnatt på er! ♥

Liseberg, here I come!



I morgon har det äntligen blivit dags för en dag på Liseberg med familjen. Men för att kunna åka hela dagen gäller det att gå upp TIDIGT så vi är där vid lunchtid. Dessutom ska jag övningsköra upp till Göteborg, så måste se till att få lite sömn nu så jag inte somnar vid ratten. 

Godnatt på er, och så håller vi alla tummar för fint väder, eller i alla fall uppehåll så vi slipper bli blöta! 
Puss o kram.

Jag kan själv!

Måndag, vilket betyder att det nu är FYRA veckor kvar av sommarlovet. Galet vad det har gått fort. Som vanligt då antagligen. Sitter för tillfället och varvar ner lite. Har precis städat påp rummet och gjort i ordning blad alla mina skor. Har väl närmare 40 par skor, men ändå har jag aldrig några skor att ha på mig. KONSTIGT!

Under förra veckan var morbror Tero med familjen Annie och lille Winston här. Så det har varit full fart hela tiden. Tidiga morgnar sena kvällar. Inte konstigt att man är trött nu. Men kul har vi haft. Winston som är 2,5 år har det varit fart på hela tiden. Skulle man hjälpa till med något så sa han bara "Nej jag kan själv". Visst, okej. Bestämd liten herre ;)

Under dagarna har det även blivit en del shopping. Så OVÄNTAT!!! Borde spara pengar, men inte så lätt alltid!



De här underbara skorna från skopunkten! Mums...


Ny bikini blev det också. passa på när det är rea och billigt! H&M såklart.



Jeans shorts och svarta "cykelbyxor" från GinaTricot. 

Och så min älskade byxdress från WHOOPS! Butiken skulle stänga och det var total utförsäljning. I LOVE IT!

Men nu gäller det att hålla hårt i pengarna. Dröjer ett tag till innan man får nya med tanke på att man inte får nått studiebidrag i augusti heller! SUCK...




Härlig helg

Fredag:
Känner att jag har lite dålig koll på vad jag gjorde i fredags. Antar att jag var för trött för att komma ihåg det. Men, minnet sviker inte helt. Träffade Frida en stund på eftermiddagen. Senare på kvällen var jag och brossan hemma själv, så jag lagade god mat och en härlig efterrätt till oss :D





Brossan gillar min mat, jag är glad ;)


efterrätt: Chokladmousse...muums!

Lördag:
Vaknade pigg o glad av solsken. Underbar och perfekt dag för att vara ute i trädgården. Anders behövde hjälp med att renovera fågelholkarna. Men efter en närmre titt på den ena bestämde jag mig för att skrota den och göra en helt ny! Så här blev det, dock inte helt klar än!


Den gamla holken...


Sågat ut delarna...dags att börja bygga!


Två väggar och ett golv!


Ingång borrad och holk grundmålad...snart klar!


Woho, snyggt mästerverk av MOI!!!! Lite fönster o annat tillbehör så blir det fåglarnas nya lyxvilla ;)

På kvällen blev det bio med Emilia. Såg Bad Teacher, riktigt rolig var det. Men kan säga som så mycket att Cameron Diaz har gjort bättre filmer än den!

Söndag:
Var iväg på Nova Lund en sväng med familjen. Kollade på både det ena och det andra. Kom hem med massa mattor, korgar och en del annat. 


Korg till hårfön och plattång. Perfekt!


Och äntligen har jag hittat en liten korg till USB sladdar och laddare, toppen!

Blev även en sväng om in på Cervera för att kolla på lite bestick och glas till mig. Fyller ju snart år och det börjar bli dags att fylla på önskelistan.
Har även satt upp lite tavlor på rummet som stått lutade mot väggen i ungefär ett år. känns riktigt hemtrevligt nu!
På kvällen kom mina kära vänner och kollade lite film i regnrusket. Mysigt ;)




mums

Precis träffat Frida en stund. Spela bluff med min brossa...tror nog det blev jag som vann flest gånger när vi var klara. Undra vad det beror på? Helt enkelt bra på att bluffa ;)

Snart drar jag och brossan igång med matlagningen. Vårrullar o nudlar till mig och kycklingspett till honom. Mums :D Efter det blir det något till efterrätt också, vad vet vi dock inte än. Men hittar nog något gott hemma i skafferiet! Vet fortfarande inte vad som händer ikväll riktigt. Va hemma med brossan som bara sitter o spelar tv:spel....jaja, typiskt killar!!!

seg fredag

Vilken onödig dag! Hade i alla fall kunnat vara lite bättre väder så man hade kunnat sola lite i trädgårded. Får stanna inne och städa mm idag. Trött är man också. Träffade saknade Jennifer igår. Herre gud vad galet det kan bli när vi träffas. Blev i alla fall inte många timmars sömn inatt när man delade säng med henne, munnarna gick i ett! Märktes som sagt att vi inte hade träffats på ett tag. 



Var även och tränade igår för första gången på hundra år känns det som, men 1,5 månad var det nog i alla fall sen jag höll i ett racket senast. GALET! 

Ikväll blir det att ta det lugnt med brossan eftersom mamma och Anders ska iväg till DK för att se Take That. Lite avis...men kul för mamma om inte annat :)

Puss på er, hörs senare ;) ♥

regn o rusk, perfekt bakväder

Fick ett litet ryck i morse när jag vaknat och kände för att baka, då slutar det såhär: nybakade scones och ett glas te. Mums säger jag bara, helt klart godaste frukosten på länge. Får se vad som hände nu, proppmätt och regn ute...väntar lite till med aktiviteterna tror jag!



Mums vad gott ;)

God morgon!

Woho, pigg o vaken. Vaknade första gången vid 4 o trodde att klockan var betydligt mer än vad den var, och så höll jag på o vakna fram till 8 då jag gick upp istället! Så nu ska jag göra mig klar för att gå ut och träffa Frida och Tobbe. Blir en liten morgonpromenad som start på dagen, underbart! Får se hur långt dom orkar gå ;)

puss på en stund! <3

Boden & Arvidsjaur

Lite smått & gott om vad jag har varit med om i NORRLAND!























Love You ♥

det va ett tag sedan!

Nu är jag äntligen tillbaka från Boden och Norrland igen. Två veckors militärläger i fjället var något av det underbaraste jag varit med om. Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig på sängen och bara njuuuta av hur jag skönk ner och hur underbar min kudde var...okej jag har sovit i tält i nästan två veckor med endast liggunderlag och sovsäck! ÄLSKAR MIN SÄNG. 

För övrigt har jag bara tagit det lugnt hela helgen lång, ätit massa god mat och shoppat! Precis så det ska vara.
Behövde ett par nya sandaler, så jag köpte ett par exakt likadana som jag haft innan fast en annan färg. (dom andra var sönder så...det var nödvändigt)
Ny bikini, också väldigt nödvändigt. Fyndade på ellos. Hur bra som helst!
Även ett par cykelbyxor från GinaTricot. Bästa köpet på länge. Praktiskt att ha under kjol eller klänning om man inte vill vara helt bar undertill. Blev även en ljusblå BH och trosor från Twilfit, REA är bra ;)










RSS 2.0