Lost in space

Just nu känns det som att jag är så långt borta från jorden och verkligheten som det bara går. Inget är som det ska eller brukar vara. Under en dag kan jag ha varit på fler humör än man någosin kan tänka sig. Och det tar så fruktansvärt mycket på krafterna. Kan känna mig fullständigt tom innombords och helt ensam. Men jag vet att jag aldrig är ensam med tanke på hur många underbara fina vänner jag har som alltid ställer upp för mig och finns när jag behöver dom som mest. 

Men vad är det då som saknas? Någon som kan fylla igen de där tomrummet kanske. Men det är väl lättare sagt än gjort att hitta någon eller något som gör det....
Sen finns det dom som gör mig ännu mer förvirrad av någon anledning. Men jag antar att det handlar om att jag inte riktigt vet vad jag vill. Vilket även gör alla personer i min omgivning lite osäkra på mig också. Men nån stans djup inne ska jag nog kunna hitta mig själv. Gäller bara att ha tålamod...



sverige igen...

Nu är jag tillbaka på bloggen igen efter att ha varit iväg på semester. Snart har det gått en vecka sen jag kom hem från Turkiet, kom alltså hem seeeent natten till söndagen. Vaknade sen av det svenska vädret, alltså åska och blixtar. Men kanske inte skulle förväntat mig något bättre än det! Och ända sen jag kom hem har det regnar minst en gång om dagen. BLÄÄÄÄÄ! Får göra det till en vana att alltid ta med ett paraply i väskan ;)

Men under den tiden jag var i Turkiet, Alanya, har jag och mamma haft det hur bra som helst och bara kopplat av från allt och levt som i en drömvärld. Första dagen, alltså söndag, låg vi bara vid poolen hela dagen o njöt av den härliga värmen. På måndagen var vi på turkiskt spa, Hamam som det heter. Så otroligt skönt det är, fick då även ett erbjudande på ytterligare massage under 3 tillfällen. ( till ett MYCKET bra pris!!!) 
Därefter ägnade vi dagarna åt att ligga på stranden, vid poolen och SHOPPA i alla deras 100 olika affärer och butiker!

Ett urval av de bilderna som togs kommer här, fler finns på min facebook. Evelina Palmkvist


Laddar upp med semesterpaketet på flyget på väg mot värmen ;)


Här spenderade vi ca 5 timmar under hela veckan. Spa och massage.


Jag o mamma, väntar antagligen på maten ;)


Gick upp på berget i 40* värme för att titta på utsikten från Slottet. UNDERBART.







Hotellkatten och receptionisten :D


Sista dagen vid havet :(


Som sagt, vi var bra på att shoppa. Affäerena stängde vid ett på natten...ungefär då gick vi hem ;)


Skål för sista kvällen och en fantastisk vecka :D


hihi ;) en glad Evelina!

Absolut en av de bästa födelsedagspresenterna man kan få. TACK älskade mamma ♥






güle güle!

Hemma från en lång skoldag. Fått på mig mjukiskläder och slängt in jeansen i garderoben, och där får dom ligga i en vecka framöver. För i morgon drar jag och mamma till TURKIET/Alanya!!!!! En resa som jag sett fram emot i ett par år nu, eftersom mamma har lovat mig sen flera år tillbaka att bara vi två skulle åka iväg nån stans när jag fyllt 18. Alltså, resan blir min 18års present från henne. Bästa presenten hitintills ;)

Så nu ska jag sätta igång med packningen. Har redan tagit fram alla kläder jag ska ha med mig, men det är ju ganska mycket mer än kläder som ska med! Skor, nessesär, mp3 o lite annat smått o gott. Är nog bäst att ta tag i det nu så kan jag vila sen. Är verkligen helt slutkörd efter denna veckan i skolan!!! 



Love you mum! ♥

Time is money


DEN VILL JAG HA!!!!!

.....bara så ni vet ;$

RSS 2.0