Revinge P7

Idag åker jag till Revinge med klassen BG1B, och de andra BG klaserna A och C :P Vi ska under fyra dagar, tisdag till fredag, sova i ett 20 manna tält....vi är 24 personer! Men de kommer säkert gå jätte bra! Har ju i alla fall en egen sovsäck att sova i så vidare inte nån annan kommer och gör en sällskap där :S



För övrigt ska vi ha så lite packning med oss sommöjligt. Tycker inte riktigt att det går så bra för min packning i alla fall :$ Tog först fram en stor bag men de visade sig sen att den var för stor! Det enda i klädväg vi får ta med oss är en uppsättning med träningskläder. Resten får vi låna där. Vi kommer att gå klädda i var sen militär uniform :D Och ett par kängor till det. Självklart har man ju laddat upp ordentligt med plåster om man nu skulle få skoskav. Får väl även se sen hur det blir med toalett besöken. Vi kommer ju inte heller ha tillgång till toalett. Så vi får göra det ute i naturen! Jag ser verkligen inte fram emot den stunden!

VI FÅR INTE HA MED MOBILEN! Men jag tror jag struntar i det. Tar med den i alla fall så får dom väl låsa in den i nått skåp sen, vad vet jag :P Men nu är det dags för lille Evelina att krypa ner i sängen o sova sista natten i sin egen sköna säng i 3 hela nätter. Men jag tror att jag ska klara det gnaska bra :D Ha det super bra här hemma, hoppas ni klarar er utan mig i några dagar (a) Och om ni inte gör det så kan ja inte göra nått åt saken!



Pusspuss<3


Äntligen!

Nu ska ja sätta igång med mitt bloggande igen hade jag tänkt. Vet att det var väldigt länge sedan sist jag bloggade. Men nu ska det bli ändring på det!

Lördagen den 26 septemper spenderade jag till största dels med min mamma. Blev en heldag på stan som vi hade bokat in sedan innan. Det var väldigt trevligt om man bortser från allt folk som var där. Vi hade ju inte tänkt på att det vad lönehelg :P Men vi shoppade på som vanligt. Jag hittade både skor och kläder. Precis vad jag skulle ha. Men endå han vi inte med allt vi skulle. Så om en vecka ska vi åka till NovaLund i stället. I LOVE NOVALUND! Men nu kommer det lite bilder på vad jag hittade på stan med mammsen :D




Lila stickad klänning från Kaphal.
Svart skärp med spänne framtill från Vero moda.



Vita stickade benvärmare från Gina tricot.
Svart smalt flätat skärp från Gina tricot.



Och till sist, svarta, klackskor från Din sko.



Men jag tycker som sagt fortfarande inte att vi han med allt vi skulle. Jag hade ju planerat att jag skulle köpa present till mamma samtigit efterom hon faktiskt fyller 40 år den 5 oktober :D Så då hade ja tänkt hitta nått lite  extra, men kan inte komma på nått :( Får leta vidare!

Vill i alla fall tacka mamma för denna underbara dag på stan :D

Pusspuss<3

RSS 2.0