18-års fest hos Mattias...

....och det var månadens höjdpunkt! Men innan festen kom Frida hem till mig, och det blev lite kyckling tacos. Väldigt gott var det. Sen fixade vi oss inför kvällen och sen var det ingen återvändo. Och vi som trodde att det redan skulle vara lite folk där, men nej...vi var först. Men kom folk ganska snabbt efter det. Så nu kommer lite bilder på hur det såg ut, eller ja...ett litet urval av det stora hela!



En av presenterna Matte fick. Supernöjd ;)



Och OSCAR smarthuvet skulle ju spräcka henne direkt :(



Här sitter Viktor, Frida, Emil och jag inne i "harrypotter rummet" där de va bäckmörkt. Viktor gillade inte när det blixtrade från kameran....stackars liten ;)



Kolla vad vi hittade, tror nästan att alla gick runt o tuggade på mattes mammas tuggummin nån gång under kvällen, för där fanns inte många kvar efteråt... xD



Och så dom bästa! Max, Oscar och Frida...LOVE TO YOU♥



Jag och snygge Nathalie :D <3



Erkänn jag va snyggast av alla ;)



Och så, dom två söta flickorna Frida och Amelie =D <3



Kära små pojkar och två fina flickor :D




Och så avslutar jag med en bild på mig och fina Lotta ;D ♥

Tack allihopa för en underbar kväll...det här var verkligen vad jag behövde för att få lite vett tillbaka i skallen. EN KVÄLL MED DOM JAG GILLAR MEST!!!


Pusspuss på er! <3





SPORTLOV....

...ska man sporta på!?!?

En sak som ja har funderat på är, varför det heter sportlov. Jag sportar inte mkt mer bara för det heter så. Snarare mindre!!! När det börjar närma sig lov tänker jag, sååå härligt det ska bli att vara ledig. Men redan nu i början av lovet känner jag lite ångest för det känns som att tiden inte kommer räcka till. Så det gäller verkligen att planera in alla dagarna vad man ska göra så det inte är nån tid som går till spillo. Men de löser sig alltid. Men men, som det ser ut nu så blir det nog en superbra sportlovs vecka, med lite träning och mkt annat roligt :D

Pusspuss<3

AJAJAJAJAJAJAJ....

Jag och min bror är så duktiga...Innan när ja städade lite på rummet slog jag i lilltån i soffbenet som är av typ stål. Nu gjorde Simon exakt samma sak och det slutade med att vi låg dubbelvikta och bara skrattade åt saken. Så det dissar jag....NÄR MAN SLÅR I TÅRNA I SOFFBENEN ELLER LIKNANDE!!!!




Pusspuss<3

Snart helg.



Jaha, ännu en vecka som börjar gå mot sitt slut. Känns som att tiden går så fort nu för tiden, men de gör den ju inte! Men i morgon är det äntligen fredag igen, då blir det lite FREDAGSMYYYS med jessica älsklingen. Ett tag sedan jag var med henne nu :( Får väl se vad vi hittar på för kul.



På lördag blir de först lite mysig middag hemma hos Li med hela familjen. Hoppas bara att farbror anders o lille kusinen frårisknar till så dom oxå kan komma som det var bestämmt. Annars får vi väl klara oss utan...Sen runt tio tar jag bussen mot staffanstorp, och hem till min älskling. Har redan gått tå veckor sedan vi blev tillsammans....men som sagt, tiden går snabbt :S Men absolut bästa pojkvännen är han, min Robin ♥ Stannar hos han över natten sen bor man i stp resten av veckan hos modern min :)

Pusspuss<3


RSS 2.0