Never look back, I'm just in front of you!


Lama och Citygirl...

Hur skulle man klarat av skolan utan sina galna och underbara vänner. För mig hade det verkligen inte fungerat en sekund. De får dagarna att gå så mycket snabbare och bli så mycket roligare. 


Det här är min Lama-Rami!

Så här går han klädd hemma...



till vänster Citygirl (amanda) Genarp och till höger D. Sven (Carla)

Sen även mina älsklingar Karolina, Emelie, Libin och några till. Men har inga bilder i denna datan på dom :( 
Puss mina älsklingar, älskar er!♥




Med hjärtat i halsgropen!

Börjar dagen med att vakna en kvart innan min buss gick. Stressade som en idiot men hann inte vilket fall som helst. Så jag satte mig och väntade på nästa buss. När den väl kom fick ja lite bråttom att lägga ner mina saker i väskan. men jag kom på bussen. Väl på bussen skulle jag ta fram mobilen, och efter att ha letat igenom hela väskan kom jag på att jag glömt den på busshållplatsen. 

Så, det var bara till att hoppa av och vandra tillbaka till hållplatsen där en kille precis hade kommit dit. Jag frågade om han hade sett en mobil....och det hade han. Mitt hjärta satte sig äntligen på den rätta platsen och jag kunde lugnt sätta mig på nästa buss till skolan. 

Så det slutade trots allt bra trots att jag kom en halvtimme för sent till första Naturkunskapslektionen. Men det gick bra i alla fall.
Vilken morgon!!!





Back to normal life!

Då har skolan börjat igen efter ett av de längsta och bästa sommarloven jag varit med om. och det är väl nu man borde kommit in i de vanliga rutinerna igen att man ska gå och lägga sig i tid osv. men riktigt så långt har inte jag kommit än. kommer väl nästa vecka när malmöfestivalen och allt annat nytt i skolan har lagt sig lite och man börjar känna sig själv normal igen.

Men lite skönt var det att komma tillbaka till skolan igen. och dessutom har jag slutat på franskan och har nu gått över till att lära mig danska. väldigt intressant! 

Men nu är det sova som gäller. Nrj in the park i morgon med tjejerna.
puss godnatt!




Malmöfestivalen

Första dagen på Malmöfestivalen igår och en väldigt hungrig Evelina var där. Tur att dom har gott om mat! Träffade Jennifer, Karolina, Fatina och Nicole och gick runt som yra höns och visste inte riktigt var vi skulle gå. Men vi trängde oss igenom alla folkmassor som fanns, så jag tyckte vi klarade oss ganska bra. 
Men så finns det ju idioter som tror att dom äger hela festivalen. Går och knuffas, puttas och tar på en. Hatar det, men sånt folk lär nog aldrig sluta existera. Då hade världen vart problemlös nästan. Men bara till att ignorera dem så får man hoppas att dom struntar i en sen. 

Men för övrigt hade vi riktigt trevligt. Kollade lite på Perikles. Dom var bättre än vad jag trodde. Och en av de bästa sakerna med MF är att man träffar så många man känner som man kanske inte har träffat på jätte länge. Och så är nästan alla så glada, och då är det omöjligt att själv vara på dåligt humör. Älskar det! ♥




Taxfree

Hade tänkt försöka mig på att träna idag trots att foten är som den är. Men som tur är har svullnaden lagt sig lite mer sen igår. Så antar att det ska gå bra att träna idag.

Efter träningen sticker pappa, jag och brossan till farmor o farfar för att beställa lite från deras Taxfree katalog. Blir lite parfym och liknande. Behöver fylla på förrådet nu innan skolan!




Skrattanfall mitt i natten....

Ett sista inlägg för idag innan jag kryper ner i sängen med min skadade fot och min bok. Har äntligen börjat läsa Twilight! Väldigt spännande och kan inte lägga ifrån sig boken i första taget. Men vad jag har gjort med foten har jag inte en aning om. Kände idag när jag var på salongen hos mamma för att klippa och färga håret att det gjorde ont. Sen efter ett tag svullnade den på utsidan av ankeln. Och jag kan inte komma på nått konstigt jag har gjort för att det ska ha blivit så....



Som sagt, lite svullen. Går förhoppningsvis över till träningen i morgon kväll.

Men måste bara berätta en liten sak till... Igår sov jag och min broder hos farmor & farfar eftersom pappa och Li skulle ha lägenheten för sig själva och fira hennes födelsedag. 
Men, mitt i natten när vi låg i bäddsoffan trillade Simon ner från den och jag kunde bara inte sluta skratta. Det är verkligen totalt värdelöst att försöka sluta skratta mitt i natten när man är så trött. Men till slut gick det ju, som tur var. 

Men nu ska jag sova, puss godnatt på er alla! ♥



Tips o trix till mig..!?

Jag har försökt fixa en hel del med mitt bloggutseende. Har ändrat det ett par gånger och tycker att det ser ganska bra ut nu. Har kollat runt lite här och där för att få idéer om nya saker och hur jag kan förbättra saker och ting. 

Men jag tycker fortfarande att det är något som fattas, eller som kan bli bättre. Men jag kan inte komma på vad det skulle kunna vara. 
Sen är det en hel del saker som jag vill göra, men inte vet hur jag ska göra för att det ska bli rätt! Så har ni några tips eller vill hjälpa mig lite så är det bara att säga till.




What a night...


Me and jennifer <3

Västeråsarna!!! Inte som alla andra ;)

What a lovely pic!




Inte en dag för sent!



Då var den äntligen på plats, min älskade garderob...I snart ett år har jag haft mina kläder i trådbackar och liknande tillfälliga lösningar. Men så i lördags när det var ett sånt tråkigt väder passade vi på att fixa klart. Och så här blev resultatet. 

Men helt klart är det inte än! Där det ser ut att fattas lite bitar ska vi ha utdragningsbara lådor. Och för att sedan skymma allt ska vi inte ha dörrar, utan ska ha några tygstycken framför som går att dra åt sidorna sen. Kommer bli toppen. 





Love you <3






10 dagar kvar :(

Nu är kära Matilda på väg till mig! Ska bl.a gå och hämta mitt skolbusskort. Fattar inte var sommaren har tagit vägen. Skolan börjar om bara TIO dagar!!! Ska leva livet varje dag fullt ut tills vi börjar. Men det värsta är ju att nästa vecka måste väl gå åt till att försöka ställa in sig på de vanliga rutinerna igen. Som tex gå och lägga sig i tid. gå upp tidigare än 12, träna som vanligt och försöka intala sig själv att man ska befinna sig i skolan mer än hemma.

Men det ska nog gå jätte bra, hoppas jag...




Det är inte lätt när det är svårt!

Killar är något av det knepigaste som finns. Alla män säger hela tiden att man inte kan förstå sig på kvinnor. Men har dom någon gång försökt förstå sig på en man? Det tror jag verkligen inte! Jag tycker i alla fall att jag har gjort ett bra försök att förstå mig på dem. Men det går verkligen inte. Visserligen är det kanske inte lika mycket att förstå sig på hos en man som hos en kvinna.

Jag önskar att jag hade förstått mig på dem mer än vad jag gör. För lite vet man ju allt! Men det hade varit så mycket enklare om de tex. bara visade direkt vad de vill. I stället för att bara ignorera och låtsas om att man inte finns. En del har ju tyvärr en tendens att göra så. 

Sen finns det ju även de män som är så otroligt överdrivet snälla mot en. Och inte ens då förstår jag mig på dem. Så jag antar att det kommer förbli så att varken män eller kvinnor kommer förstå sig på varandra. Synd är väl det. Hade verkligen varit väldigt praktiskt och förenklat en hel del saker om man hade kunnat förstå sig på varandra. 

Men nu får vi i stället lära oss att leva som det är. Så vidare inte inte någon vill försöka sig på det omöjliga att förstå sig på en kvinna eller en man!




Sängen kallar!!!

Nu börjar klockan bli lite mycket. Men det har varit en trevlig dag. Träffa älskade Matilda på dagen, sen åkte jag hem och åt innan jag stacka till Mamarosa där jag träffade Padde, Tessi, Tobbe, Sara och Emelie. 
Och eftersom jag ännu inte fått träffa Frida på hela dagen kom hon hem till mig en stund och höll mig och mamma sällskap. 

Men nu måste jag sova, för i morgon kommer Frida hit och hjälper mig med städningen i uterummet, snäll som hon är. Sen ska vi ut och gå en runda, innan det är dags för mig att först laga mat och sen träna.
Puss godnatt!!!







Pigg och vaken!?!?

Jag är i alla fall vaken. Men pigg är jag nog inte riktigt än. Men det blir jag väl så fort jag har fått lite frukost i mig. 
Idag bär det i alla fall av till Matilda i Bunkeflostrand. Tänkte först åka iväg nån stans och bada, men vädret ville inte att vi skulle göra det. Så idag blir det bakning som gäller. Tycker vi är riktigt duktiga på det faktiskt ;)

Men nu måste jag fixa mig så ja inte kommer hur sent som helst. Har en del saker att prata om också. Och det kan ta tid när vi båda babblar på som om vi inte träffats på ett år eller två! 



Kan inte vara sant!!!!



Kommer döööö.....Börjar 8 varje dag för utom onsdag, då börjar vi halv tio. Sen slutar vi ju som tidigast klockan fyra. Kommer bara ha tid till skola, skola, skola och skola....plus träning. Om ens det. Men hur det än blir ska jag klara av det, verkligen inte ge upp. 




You've really got a hold on me!

Älskar känslan av fjärilar i magen. Känner sig lite extra levande då...

Stockholm på 5 dagar!

Efter fem dagar i Stockholm med hela familjen var jag väldigt trött. Sa att idag får ingen väcka mig eftersom jag behöver sova. Och, jag vaknade klockan ett...med den konstigare drömmen jag haft på länge. Inte för att den går att förklara så bra, men det var riktigt många personer som jag känner som var med. På helt konstiga ställen!!! Undra om det har någon betydelse!?!

Men tänkte uppdatera lite vad som har hänt under veckan när vi var i Stockholm. Vi kom dit redan på måndag eftermiddag efter en hel dags biltur. Blev bara lite mat på kvällen. Orkade inte göra något annat. 
På tisdag morgon gick vi upp ganska tidigt. Då var det dags för ett besök på slottet! Men eftersom det inte var gratis inträde kunde vi inte gå in över allt. Så det blev en titt i "skattkammaren", där hade de samlat alla gamla kronor och vapen som gamla kungar haft. 
Men eftersom att man inte fick fota där inne känns med som att vi lika bra hade kunnat strunta att gå ner där. Gick sedan för att titta på vaktbytet. Fast än det var trångt och varmt lyckades jag få en del bilder...




När vi tröttnat på att så och titta på dem gick vi till caféet "Chockladkoppen". Jag och mamma åt en supergod baguett med skagenröra.  Efter vi alla ätit upp tog vi båten över till Vasa museet. Där gick vi en guidad tur och fick veta allt och lite till om skeppet Vasa. Det sjönk på sin första segeltur eftersom det var för högt och för lite lastat. Så kan det gå. Sen låg det på havsbottnen i 333 år innan det skeppades upp på land. 



Måste även tillägga att jag har varit på "Plattan". Det var ett måste att besöka den när man väl är i Stockholm!
Vad jag gjorde mer den dagen har inte lagrats i mitt minne tyvärr!!!




Onsdag, och min födelsedag. Då tog vi en tripp till ytterligare ett museum. Såg bland annat en typ av 3D film. Handlade om några som skulle bestiga Mount Everest. Till och med så att jag och mamma satt och blev illamående. Men häftigt var det. Och till slut kom det som jag längtat efter mest av allt. En runda på stan! 
Hittade både det ena och andra. Men främst av allt var det väldigt viktigt att vi besökte NK, National kompaniet. Det var verkligen inte vad jag hade föreställt mig. För att kunna köpa något där inne hade man nästan behövt vara miljonär. Och det är ju inte jag. Så det blev en runda på Åhléns i stället. 

På kvällen firade vi som sagt min födelsedag på riktigt med tårta och allt. Och jag måste säga att det var den snyggaste tårtan...



För hur många har fått en tårta med en badminton boll på av marsipan? Inte för jag gillar marsipan, men jag skulle ha bollen! 

Torsdag. Och hela långa dagen var vi bara på Gröna Lund. Proppat med folk och fint väder. Så ska det vara! Åkband hade vi, så det var bara att åka hur mycket vi ville. Det enda som tog stop var de långa köerna. Men Det var ju lika för alla. Men när jag, mamma och Emma stod i kö till en berg o dalbana skickade Anders ett mms...Simon och Tobias hade vinnit vars ett stort chocklad. Ett Sport och ett Marabou mjölkchocklad. Men vem var det som fick gå och bära på dom om inte jag...



Och gott var det...!



Snygga Martin Stenmarck var också där ;)
Vid halv elva var det dags att ta båten tillbaka för att sen ta tågen hem till Huddinge igen. Vilken lyckad dag!


Sista dagen i Stockholm vad vi och hälsade på kusin Louise och hennes sambo Ahssar, som väntar barn i november. Kul med ett litet kusin barn! Och så avslutade vi med det jag är bäst på. Shoppa! Men bara en lite runda inne i Huddinge. 
På kvällen blev det grillning och massage som jag fick i present av Annie. Härligt, härligt!

Lördag morgon blev det inte heller någon sovmorgon. Då var det dags att åka till Gränna för att se polkagris tillverkningen, och sen sova hos Morbror Jari o familj över natten innan vi slutligen åkte hem till älskade Skåne på söndag förmiddag.
Har haft en underbar vecka. Men måste säga att jag var och är fortfarande helt slut. Behövs nog en sovmorgon till för att det ska återställa sig.




För 10:e gången!

Japp, då var det dags igen. Den 15 oktober flyttar jag till min 10:e bostad, och jag är bara 17 år. Det är inte klokt...Föddes när mamma, pappa och då lilla jag bodde i en lägenhet i Limhamn. Kort efter det flyttade vi till en annan en liten bit bort från den första. Sen kom lille brossan och då flyttade vi till huset i Bunkeflostrand. ( 3:e bostaden) Efter ca 8 år flyttade mamma och pappa till vars en lägenhet på Annestad innan de köpte ytterligare vars en lägenhet. Fast denna gången var det inte en hyreslägenhet. (7:e bostaden) Efter 2 år flyttade pappa också in till Limhamn i lägenhet precis som mamma hade gjort, men då var det även mammas tur att flytta och denna gången till ett hus i Staffanstorp tillsammans med Anders och hans två barn. 
Nu när vi har gjort oss ordentligt hemmastadda hos både mamma och pappa, ska pappa flytta IGEN. Och nu även han till ett hus tillsammans med Li och hennes barn. Och nu efter ett halvårs letande efter ett tillräckligt stort hus har vi hittat ett i Bunkeflostrand. Så nu är jag tillbaka på hemmaplan igen. 
Och nu hoppas jag att jag slipper flytta fler gånger. I alla fall fram tills jag flyttar hemifrån. Men det dröjer ett bra tag innan jag funderar på att göra det! Så detta är bara början på alla olika hem jag kommer att ha. Men så är det...




93-08-04

Hipp hipp hurra på min födelsedag!!! 
Ja, ett stort Grattis till mig själv som blir hela 17 år idag! Kl:09.12 ko jag till världen. En liiiiiten sak var jag. Och eftersom det hände nått vid födseln blev jag bortförd från mamma direkt för att kunna andas! Men det gick hur bra som helst till slut, ingen fara med lilla mig! 
Men jag har ju fått en massa presenter nu också. Så här ser min lista ut på vad jag har fått...

Av pappa och de från hans sida fick jag,
-Halsband med mitt namn inristat på en silverbricka.
-sport-bh
-jeans shorts från bondelid
-grön genomskinlig Jetset klocka
-ljusa och denim jeans leggings
-t-shirt från Italien med tryck av en designer!
-ett Thomas Sabo smycke till mitt armband. En liten rosa blomma!
-lavendel rökelser
-svarta leggings, MQ
(sen kommer jag inte på mer!)

Av mamma o gänget har jag fått...
-kontorsstol
-hårfön
-taklampa ovanför soffan!
-rouge, Mary Kay
perfym, Mary Kay
-stiftpennor, till skolan!
-skrivbok
-flippflopps med hög sula...
-presentkort på SF-bio
-helkroppsmassage
sen får jag ytterligare två saker när jag kommer hem som inte kom med upp till stockholm där jag nu befinner mig och har firat min födelsedag hos morbror Tero!




Men nu är det läggdags. Blir Grönalund i morgon med familjen, super toppen ska det bli :D
Puss & Godnatt <3

RSS 2.0