Gott Nytt År!




Hoppas att ni alla får en lika trevlig kväll som jag! För det vet jag att ja kommer få. Puss på er, hörs under nästa år...2011! ;)




Klädval inför ikväll...

Nu har jag äntligen fått lite tid till att kolla vad jag ska ha på mig idag. Inte det lättaste valet. Har jag hittat en sak hittar jag oftast andra saker som jag kan ha istället hela tiden. Vilket ofta brukar göra det väldigt svårt för mig att bestämma mig. Tror inte att jag är ensam om den saken, eller? 

Men nu har jag i alla fall hittat något att ha på mig. Åsikter eller synpunkter om mina val är välkomna! 



Ohhh, jaa....sen verkar det visst inte som att jag hade så många fler alternativ till ikväll...så de får bli denna helt enkelt.

Puss på en stund :)♥








Torsdag, en dag kvar!

Då var julen över, och snart är det till och med nytt år. 2011, hur konstigt låter inte det!? Hatar att tiden går så fort, men vad ska man göra. Det betyder bara att jag är steget närmre till...allt, i princip! 
Och som sagt, tiden har bara sprungit iväg. Plötsligt var det december och jag fick som vanligt panik med julklapparna...sista minuten va det ja. Detta har då lett till att jag tyvärr inte har hunnit blogga fast än jag har 100 olika saker att blogga om. Men men, that's life!

Tänkte bara berätta lite kort om min underbara jul. Firade julafton hemma hos farmor o farfar med pappa o alla hans TVÅ bröder + kusinerna och några till. Mycket trevligt, och väääldigt mycke mat!!! Och självklart kom tomten, inte bara en utan två stycken. Både tomtemor och tomtefar hade tid att komma, trevligt ;) Och visst hade man varit snäll i år med.

Julafton nummer två firades med mamma hemma hos Anders föräldrar. Konstigt nog kom tomten även dit fast än det inte var julafton, ibland har man tur alltså. Och till min lycka fick jag då ännu fler julklappar, helt underbart ju :D 
Finns faktiskt en hel del fördelar med att ha skilda föräldrar oxå. Gäller bara att försöka hitta det positiva i allt. 

Men eftersom jag har en lång dag framför mig i morgon, och alla andra oxå skulle jag gissa på, så är det nog dags att besöka Herr Kudde och Fru Täcke och min älskade Kung Sängen!!! Låter lockande ;)

Puss godnatt på er, hörs i morgon under förberedelserna inför det nya året, 2011...♥




4 dagar kvar!!!

Vilken härlig dag. Vaknade pigg o glá, frukosten var serverad när jag kom upp i köket och det var mums! Så efter att ha fått i sig lite ny energi ska jag nu få på mig lite kläder så jag, mamma och mormor kan åka iväg för att köpa de sista julklapparna. Har dessvärre bara hunnit med två än så länge. Men det fixar jag idag :D

Men innan det måste jag dammsuga på mitt rum och städa undan lite. Tråkigt, en måste göras lite då och då! Speciellt när katterna har kraffsat i min blomkruka så hälften av jorden ligger på golvet :( 

Och förhoppningsvis ska jag försöka hinna ut och gå en runda i det fina vädret. Kanske blir ett foto eller två! 



Pusspuss, hörs senare :D <3



Torsdag

Då är man tillbaka i skolan igen. Klockan är strax innan 9 och jag är redan på dåligt humör och trött på skolan. Fick precis reda på att jag kan få IG i naturkunskap A bara för att jag inte har klarat ett prov av alla dom vi har haft....riktigt irriterande. Men jag ska klara även det! Blir till att plugga lite på lovet oxå :(

Nu ska jag fortsätta med en inlämnings uppgift som även är i natur. Tråkigt -.- Hoppas vi ska göra nått roligt på historian sen...men tror att det blir genomgång som vanligt!




7 dagar kvar.

I söndags när jag kom hem till staffanstorp låg det en film och väntade på mig....The twilight saga eclipse, som Anders hade varit så snäll att fixa till mig :D Alltid spännande överraskningar som väntar när man kommer hit!
Så nu blir det lite film mys med söta rara lilla Sara som jag ska gå och möta nu! 

Pusspuss,

En dag i morgon också...!

Måste säga att jag är nöjd med dagens insats, även om jag inte gick hela vägen till final i singel så blev jag i alla fall pool segrare. Alltså, jag vann alla mina matcher jag hade i min grupp. När jag spelat min kvartsfinal i singel trodde jag att jag var klar för dagen så gick ner för att byta om. Men nej, då får jag reda på att jag ska spela en match till. 
Trodde ja skulle dö, hade verkligen ingen ork i kroppen alls för att spela. Men det visade sig att jag tydligen hade det eftersom jag och Sofie vann vår dubbel och är nu vidare till semifinal i morgon! :D Så i morgon gäller det. ladda om på nytt nu är det som gäller.

När jag sen kom hem var Matilda här och passade dom små syskonen. Jag skulle egentligen varit barnvakt men så blev det inte riktigt. Klockan hann som sagt bli ganska mycket innan vi hade pratat av oss. 

Men nu är jag  fruktansvärt trött att mina ögon håller på att falla ihop varje gång blinkar. Då känns det som att man skulle behöva sova lite kanske. Hade verkligen inte varit helt fel.
Puss godnatt :)







Mot Simrishamn, tävling på G

Ja, då var det dags igen. Denna gången blir det som sagt tävling i Simrishamn. Ska spela Proviva cup...fast egentligen heter det inte det längre tydligen. Wierd!?! Det är i alla fall tre tävlingar som man sedan räknar ihop alla poäng man har fått sammanlagt. Den som har mest poäng vinner ett visst antal pengar. Förra året kom jag tvåa och vann 1000 kr. Inte helt fel ;)

Det jobbiga är nu bara att jag har glömt min träningsväska på träningen i mitt skåp. RIKTIGT ILLA!!! Har faktiskt aldrig hänt förut. Men nån gång ska väl vara den första antar jag?! Men som tur är har jag inte hunnit slänga mina gamla badmintonskor än. Varit nära väldigt många gånger...men ibland har man lite tur. och rack är väl det minsta problemet....

Men nu är det dags att sova, ska upp när min klocka ringer kl.06.00. Tråkigt men sant. Första matchen spelas 09.50. Satsar stenhårt ;)



Puss godnatt, hörs i morgon kväll nån gång!



Busskaos



Kommer bli ett helvete att ta sig till skolan nu när dom har gjort om nästan alla busslinjer i Malmö. Inte för att jag tyckte det var bra innan, men det är ju verkligen inte mycket bättre nu. Dom gör verkligen så att alla bussar tar 100 år att komma fram till det ställe man vill. Suck, längtar inte tills den 12...

Artikel från sydsvenskan:
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1322684/Malmos-bussnat-i-ny-skepnad---linjerna-dras-om.html





Snart fredag, snart helg...

Är på klaghumör....enligt Kevin klagar jag tydligen för mycket idag! Men är man trött och lättirriterad blir dagar som dom här inte lätta för en. Men eftersom att dagen började med att jag typ försov mig (vakna 07.10 o min buss gick 07.30) så blir följderna inte bättre....en proppfull buss och illaluktande personer tryckandes mot en. Inte jätte mysigt!!!
Men nu borde jag verkligen sätta igång med min NATURUPPSATS. Ska skriva om miljöförändringar i malmö och näset. Hur kul låter det?!?! Värdelöst.

Men snart är det helg och då ska jag bege mig av till Simrishamn och tävla. Hoppas jag har blivit lite bättre i halsen tills dess...Hade faktiskt tänkt att vinna! 

Puss, hörs. Ha en bra dag!



For ever and ever...you and me


Onsdag.

Varje dag sedan i lördags har jag inte gjort annat än att sitta o plugga. Kan fortfarande inte fatta att jag satt och pluggade på en lördag kväll. Men eftersom mina planer blev inställda kunde jag lika bra få saker gjort. 
Jag har haft matteprov i måndags, matteprov idag, uppsats till idag, historia till i morgon, danskprov på fredag plus ett svenskförhör på fredag. Borde verkligen finnas en regel på hur många läxor man får ha i veckan!

Dagen har annars varit lite upp och ner. Tränade 3 timmar idag, vilket jag aldrig brukar göra. Efter det var det bara att sätta sig på en buss i en timme...Alltså var jag hemma lite över 10. Det första jag gjorde var att äta. höll på att då av hunger när jag satt på bussen. 

Men ikväll blir det minsann inga läxor. Dom får vänta tills i morgon. Har ingen ork alls över till det. Skönt att bara slänga sig på sängen och få en riktigt härlig natt i bland mina drömmar långt borta.



Puss godnatt på er, och dröm sött....för de ska jag som sagt göra nu ;) ♥






Ute i snön...

Ibland när man gör vissa saker känner man sig som ett barn igen...Så kul man kan ha med en plastpåse och en snöig backe!!!


ett försök till att göra snöängel på mage...gick faktiskt bra, för utom att den blev huvudlös!!!




Mamma var oxå med ute och skottade snö!


Så mysigt :D

Sen blev det pepparkaks bak med mamma :D

Och det viktigaste...chokladjulkalendern så klart :D

Trevliga första dagar i december har jag haft iaf ;)





Snökaos...

Ja, var ska jag börja!?! Man kan ju verkligen inte tro att man lever i södra Sverige just nu. Skulle mer tippa på typ Norrland eller liknande. Men nu är de som det är. Ganska mysigt trots allt ( dvs om man är inne...) Men idag har det verkligen varit kaos. Bussen var 20 min sen i morse, busskortet var spärrat och det var problem att ta sig hem. Knappt så att bussen körde till Staffanstorp eftersom de snöade så sjukt mycket! Men nu är jag hemma.

Nu blir det lite julbak med mamma o brossan, sen ut o skotta bort all snö( verkligen jätte mycke snö :S ) och sen slutar jag med att plugga lite. Det roligaste till sist eller?

Blir lite mysiga bilder på snö och kakor sen :D 





RSS 2.0