Träningsläger, ohyes!

Hejdå alla gubbar och gummor! För idag åker evelina på träningsläger i Borrby :D Jäklar vad det ska bli kul ;) Sticker som sagt idag och kommer hem på söndag nån gång. Sen på måndag blir det skolan och MALMÖFESTIVALEN med Jennie. OHYES!




ha de bra så hörs vi nån gång ;)
pusspuss <33


Sista veckan!

Nu är det sista veckan innan skolan börjar. Just nu har jag min morbror, kusin och mormor på besök från sthlm och jönköping. Har saknat morbror väldigt mkt, han e typ som en bror för mig! Var i alla fall och spelade lite badminton med han idag. Han trodde verkligen att han skulle vinna...MEN, det gjorde han verkligen inte ;) tog till och med några poäng med fel hand, haha! Sen stack vi och handladde lite o sen blev det hem o käka för att sen hämta ut busskortet till skolan som börjar redan på måndag. Tycker det här sommarlovet har gåt aldeles för snabbt. Men det gör inte så mycket eftersom jag faktiskt har längtat till skolan.


Jag och morbror Tero!<3


Tero och kusin Winston!<3




Och i morgon ska jag äntligen åka till det efterlängtade lägret med träningen i Borrby, lite utanför Ystad. Ska vara där fredag till söndag, så man missar ju invigningn på malmöfestivalen. Men där emot är jag där när det slutar ;) Lägret är i alla fall något ja har sett fram emot ända sedan innan sommaren. Tänkte att herre gud vad det är långt kvar, men allt har bara gått så sjukt jäkla snabbt! Men så e det. Nu ska jag sova!

pusspuss<3

I Like Shopping!

Var med pappa en runda på stan idag. Var tänkt att jag skulle köpa ett par nya skor. Först gick vi bara runt och kollade. Känndes som jag aldrig skulle hitta ett par! Och hade verkligen ingen lust att leta i heller när det var så varmt. Men efter att ha gått in och ut i alla affärer som fanns nästan hittade jag ett par Fred Perry på Nilssons.




Som sagt blev det bra till slut! Har kollat på dem innan också men har inte varit läge att köpa dem då. Men nu tog jag chansen. Sen när jag väl hade hittat skor blev jag på gott shopping humör och hittade nästa fina sak på MQ. En vit klänning på rean. Hade kostat 400:- men så var det nedsatt till halva reapriset, så det blev bara 100:- att betala!



Vit tubtopp klänning med band i midjan. Älskar den =)



Sist men inte minst blev det en svart t-shirt med en bild av Madonna på, som jag hade tänkt ha på mig i morgon när jag ska gå på Madonna konserten! LÄNGTAR :D



Svart t-shirt med Madonna tryck från H&M.




För övrigt så märke jag nu att jag inte kunde ladda upp bildet på BDB, varför vet jag inte. Men hoppas det fixar sig snart!

pusspuss<3

16 år!

Nu är jag äntligen 16 år! När nedräkningen började känndes det som evigheter till min födelsedag. Men nu är den redan över! Jag hade i alla fall en bra dag! På morgonen kom pappa o sjöng för mig, och jag fick min första present. Det var ett Thomas Sabo armband. Väldigt fint :)


Fick även en söt liten berlock som skulle föreställa en liten ballerina sko av pappas tjej Li. Tack tack :)


Efter jag varit hos farmor tog jag bussen hem och hjälpte pappa fixa lite inför kalaset! Men det blev inte så mycket gjort för min del. I stället gick jag och gjorde mig i ordning, som ju tog sin lilla tid. Men till slut hittade jag vad jag skulle ha på mig efter många om och men. På mitt 16-års kalas såg jag ut så här:

/

t-shirt med zebra tryck - H&M
svart pennkjol -  H&M
vitt bälte -  gina tricot
zebra örhängen - H&M



Fick även de här två väskorna. Det är väl tänkt att jag ska ha adidas väskan till skolan sen!

1. svart/vit Adidas väska - Inter sport
2. svart axelrämms väska - Lindex


Sen ficka jag även en tränings bag till badmintonen av farmor o farfar, har ingen bild på den än, men kommer välsnart!
Och så fick jag ett grått linne med bara ett axelband, en silver ring formad som ett slingrande blad runt fingret, silvriga ring-örhängen och ett halsband.

Sen var det äntligen dags för att äta, blev en enkel tacogratäng. Ris och tacoköttfärs blandat med lite crem frech med ost och tomat som topping. Smarrigt! Sen blev det tårta och kaffe. Så här såg min goda tårta ut:



Den va lika god som den ser ut!
sockerkaks botten, jordgubbar i understa lagret, nån vanilj/citron kräm i mellersta lagret och grädde med massa gordgubbar på det översta lagret. MUMS!



Här sitter vi o äter. Pappa, Li, Brossan, Simon och JAG! Dom tyckte jag skulle smaka lite Xante, men de va verkligen inte gott, fy fan vad det smakade xD Det hela avslutade i alla fall med att min käre bror somnade i min säng när jag satt vid datan o han låg och kollade tv i min säng.




Och eftersom jag tyckte han låg så bra där ville jag inte flytta på honom, sp jag bäddade ner honom så fick han ligga där hela natten!



Efter att jag stoppat om honom sov han ganska så gott! Älskar dig bror. ♥


Pusspuss och tack alla för en trevlig dag! :) <3

Slut spurten!

Idag är det ätligen slutet på mitt sommarjobbande. Har jobbat mina fyra veckor nu, och är glad över att dom äntligen är över! Men det blir nog samma sak nästa sommar igen, så det är bara att bita ihopa och köra på! Men måste ju säga att vi har haft det jäkligt kul vi som jobbat ;)



pusspuss<3

Angles!

Dags att sätta fart på bloggandet nu igen kanske?  Idag har jag i alla fall haft väldigt trevligt. Cyklade först hem till käte farmor och farfar för att hämta en sak, sedan vidare till sibbarp där jag träffade Matilda och Emma. Blev ett par dopp men det var verkligen inte varmt. Tror det var 17 grader. Så de va ju inte precis så man kände för att vara i jätte länge! När vi tröttna på stranden cyklade vi till hem till Emma i Bunkeflo och spelade lite spel, vem vann om inte jag! Matilda stack hem föt att äta och jag stannade kvar och åt hos Emma, det blev stekt potatis med grillad kassler. Mycket gott var det. Lite efter att vi ätit körde vi moppe hem till Matilda. Men det blev en LITEN omväg bara! Och eftersom vi inte hade så mycket att göra hos Matilda bestämde vi oss får att gå ut på en liten prommenad. Måste tillägga att man kan verkligen ha kul när man är ute och går! Bilderna säger ju verkligen allt. Efter att ha gått runt lite i Bunkeflo gick vi tillbaka till Matilda igen och kollade lite TV. Sen när vi även tröttnat på det visade Matilda mig hur man gjorde om bloggens design. Så nu vet jag hur jag sak göra för att få den som jag vill. Tack så mycket guman! ♥  Sen va det dags att ta sig hemåt. Emma körde moppe o jag åkte. Ganska härligt va det! Tog mina saker hemma hos henne sen hämta pappa mig och cyklen på macken. Tack för en mycket trevlig dag tjejer, och hoppas vi ses snart igen.


Matilda och emma posar på stranden!


Även jag passade på att göra en liten pos!


The Angles!

(jag,matilda,emma)


Visar bara min att även ja har en liten manlig sida immon mig!


Mina kära vänner i "Afrikaparken"


Alltid lika snygg!


Love you!
Och tack för hjälpen med bloggen :)<3



pusspuss<3

RSS 2.0