24/5-2010

GRATTIS Frida älsklingen :D Idag blir du 19 år! Ha en underbar dag även om du inte får träffa mig ;) Puss love you ♥

Bara dom bästa.

Jag vet, klockan är lite mycket! Men jag har trots allt sovmorgon till kvart i 8 i morgon eftersom jag inte har någon matte på hela veckan :D över lycklig. Vilket även betyder att jag slutar kl:10.00. Det kan ju inte bli så mycket bättre ;) Men idag har jag faktiskt varit på Ikea för första gången på det nya stället.Tyckte inte det var nått speciellt jämfört med det förra :P Men som alltid så får man ju med sig något hem. Blev lite doftljus för min del. Och sen en massa andra saker. Bara längtar tills vi ska sätta upp garderoberna på mitt rum, riktigt stökigt nu :( Men så blir det ibland!

När jag kommit hem kom Frida och Emil till mig en stund innan jag åkte hem till pappa. Och väl hemma hos pappa blev det mys med Matilda framför tv:n och sen var vi  ute och gick en runda och snackade maaaaaaassa skit ;) Riktigt härlig dag faktiskt. Men det var ju bara för jag umgicks med dom jag älskar mes! Fast inte riktigt alla!!! :P

Puss puss! <3

Ännu ett biobesök!

Var på bio igår med älskling :) Han fick välja film, och det blev Last song. Ännu en väldigt bra film med Miley Cyrus som huvudroll. Och här kommer trailern...





En väldigt bra film, med några fallande tårar kanske! V.ärd att se, och om jag skulle betygsätta den hade den fått en 4:a

Puss o kram! <3

Taggaaaaaa!!!



Bara älskar denna låten. Så de blir att tagga till denna hela dagen till ikväll eftersom då ska ja på 18års fest hos Lotta :D Men först kommer Frida och klipper sig hos min käre mamma sen blir de massa fix ;) 

Puss o Kram, ha en bra dag! :) <3

Hachiko.

Såg den underbara filmen igår. "snyftefilm" skulle man kunna kalla det eftersom man satt och snyftade lite då och då. Tycker ni kan se trailern, och sen kan ni se hela filmen. För den var verkligen riktigt bra!




Puss, hörs senare :)

Mysdag!

Vaknade med min älskling bredvid mig. Åt en supergod frukost  och sedan kom Mattias mamma Lena och hämtade oss. Dags för ännu en fotbolls match. Idag var det mot Helsingborg, och det blev vinst med 3-2. Och min älskling gjorde det sista avgörande målet! Super. 
Men nu sitter jag hemma och har precis ätit en jätte god lax som pappa gjort. Och det bästa till sist, film och lite hemmamys med pappa och brossan. Ska se Hachiko. 



Berättar senare hur den var!

Pusssss <3

Så underbart.

Har haft nationella nu på morgonen i franska. Först läsförståelse sen uppsatsen och efter rasten hörförståelse. Gick lite mindre bra! Men hoppas i alla fall på ett G. Så nu har jag slutat för dagen (10.50) känns riktigt härligt. Så nu sitter jag, Karolina och Amanda i ett grupprum och gör klart ett arbete till LPL:en. JOBBA, JOBBA, JOBBA!!!

I eftermiddag blir det jobb från 4-6 som vanligt. Skippar träningen idag med eftersom vi ska springa milen i morgon i skolan. Kommer dö efter halva vägen. Men jag har sagt att jag ska klara det på högst en timme och inte mer! Hoppas bara benhinnorna inte börjar klydda igen :(

Pusspuss på er! <3

Ingen bra start!

Vaknade som vanlit idag av att Snooz väckte mig. Råkade sova ända till lite över 7, vilket jag inte skulle gjort. Var tvungen att slänga på mig alla kläder + packa gympaväskan + äta....det var inte lätt. Men till slut stod jag färdig vid dörren för att äntligen cykla snabbt som tusan till bussen. Framme vid hållplatsen står bussen redan där, fick värsta panik att låsa min cykel så snabbt jag bara kunde. Men i all hast klämde jag mitt finger, och så började det blöda på ett annat :( Men lyckligt vis han jag med bussen :) Och då kom jag på att jag såklart har glömt mina papper hemma som jag skulle ta med mig för att kunna göra synundersökningen så att jag ska kunna börja övningsköra snart. Men det har gått mer än ett halvår, så känns nästan som att jag måste gå om den kursen. Men aldrig i livet att jag gör det!

Men nu sitter jag till slut i skolan, och jag kom i tid....vilket jag inte har varit så bra på den senaste tiden :/ Men slutar snart den första svensklektionen av två. Hade tänkt jobba på den andra lektionen så måste ladda ordentligt nu!

Puss, ha det bra! <3

Valborg 2010!

Vilken underbar valborg det blev i år med! För den firades med Karolina, Jenny och Linnéa :D Träffades först på Södervärn, och därifrån tog vi oss sedan med buss till Ica MAXI i Västra hamnen för att handla lite till grillningen! Gick väldigt bra, för utom att Jenny fick lite panik när Linnéa råkade stoppa ner 4 plastmuggar i min jacka...faktiskt lite onödigt att köpa ett helt paket med 50 st när vi bara behövde 4 st ;)



Och här har proffsiga Jag fått igång grillen...



Och här grillar proffsiga Jenny ;)



Blev en hel del godsaker :)



Linnéa, Karolina och Jenny :D♥



Och så klart grillade vi ju marshmallows efter allt!

/>

Till slut tog vi äntligen bussen till pildammarna där vi tittade på när brasan tändes.
Vilket underbart slut.....fast det slutade inte riktigt där!


Sen bar det av mot Anna, som höll till nån stans i krokarna runt kronprinsen hon hennes kompis. Men vi stannade inte så länge utan gick vidare. Men till slut hamnade jag och Karolina på buss 142 mot Bara. Hon skulle hem och jag skulle träffa min älskade Mattias :) Och sen var det slut på denna dagen! 

Pöss & Kram! <3

RSS 2.0