Titta vad man hittar!

Ibland när man verkligen inte har något att göra dyker det upp saker som kan vara lite intressanta. Som idag när ja snacka lite med Tompan på msn, skickade han ett youtubeklipp...där han och JAG spelade badmiton! Ni kanske inte tycker det är så kul att kolla på det, men för mig så är de ju toppen..plus att jag kan kolla vad vi gör fel osv. Men ni kan kolla om ni vill, eller skita i det!
Jag är i alla fall den i vit tröja och Tompa i blå!

Puss<3


Jag älskar dig...I love you...Je t´aime...

Svenska - Jag älskar dig!
Engelska -
I love you!
Africanska -
Ek hejou liefe!
Arabiska
-
Ana Behibik
!
NorskaJeg elsker de!
Tyska -
Ich liebe dich!
Finska -
Rakastan sinua!
Franska -
Je t´aime!
Hawaiinska
-
Aloha au ia oe!
HebriskaAni ohev otach!
IrländskaTaim ingra leat!
ItalienskaTi amo!
Japanska -
Ai shite imasu!
KroatiskaVolim te!
Kurdiska -
Xoshm awet!
Persiska -
Du stet daram!
PolskaKocham cie!
Ryska -
Ya lyublyu tebya!
BosniskaVolim te!
Turkiska -
Ben seni seviyoru
Albanska -Të Dua
Danska - Jeg elsker dig


Ville bara säga att jag älskar dig :$ Du har alltid varit den bästa och kommer alltid att vara vad som än händer! Du är den som alltid ställer upp för en i alla väder, och den man alltid kan lita på. Med dig kan man vara sig själv för man vet att man är accepterad som man är. Vad jag hade gjort utan dig vet jag inte. Men en sak vet jag att nu hade jag inte klarat mig utan dig! ♥





/Evelina



The perfect man!

En riktig pojkvän kan man lita på i alla väder.

En riktig pojkvän kan man digga i alla kläder.

En riktig pojkvän kan man ringa i alla tider.

En riktig pojkvän kan trösta när hjärtat svider.

En riktig pojkvän älskar en för vem man är.

En riktig pojkvän finns alltid där.

En riktig pojkvän ställer alltid upp för en.

En riktig pojkvän gör allt för en.

En riktig pojkvän vet man var man har.

En riktig pojkvän stannar alltid kvar.


Den känslan....

....som jag har inom mig nu. Men den är så otroligt svår att beskriva. De känns från hjärtat och upp till halsen. Nästan som att man ska börja gråta. Men det är inte för att jag mår dåligt eller är ledsen. Utan det är glädje som på nått sätt "forsar" upp. Antar att det kan vara för att när jag har det svårt, är sjuk (som nu), deppig eller inte nått fel med mig alls...så finns dom alltid där för mig...MINA RIKTIGA VÄNNER. Det känns så otroligt underbart. Att man alltid har någon att lita på.

Men sen finns det ju tyvärr såna vänner som man trodde var en av de bästa. Men som visade sig vara motsatsen. De man trodde man kunde lita på...eller att den kunde lita på en själv. Själviska och egoistiska. Trodde det var slut med allt sånt. Men tydligen lever det fortfarande kvar, och jag är så sjukt trött på att de finns över allt! Men snart är de slut med det. Tänker inte bry mig mer. Jag vill inte ha ett svart moln hängande över mig dag ut och dag in. Så bara lägg ner snacket så blir allt bra!



/ Puss godnatt <3


GLASS I STORA LASS...

Det är som en befrielse att ära glass när man har ont i halsen. Jag vet att det är mycket bättre att dricka nått varmt om man har ont i halsen. Men glass är ju så UNDERBART GOTT. Så det blir lite svårt att motstå att äta det då :D Och det bästa med glass är att man kan äta det året runt....även om alla säger att det ser knäppt ut när folk går runt o äter glass på vintern. Men varför ska man bry sig om va alla andra säger när de gäller sånt. Ingen som har tvingat dem att äta glass ju xD Så idag, är jag inne på min andra sjuka dag tråkigt nog :( Men då är de ju perfekt med lite glass...piggar upp humöret och halsen känns lite bättre...(för en stund i alla fall) Hade en underbart god glass hemma nu oxå, "Sia Knäck" MUMSIGT. Men nu är den slut :( Så jag får välta tills pappa kommer hem med mer god glass :D


Puss & Kram från den glassgalna sjuklingen! <3

Tankarna snurrar....

....och jag vet inte riktigt hur ja vill ha saker och ting i mitt liv just nu. Precis när man tror att allt är så himmla bra så börjar man tänka efter om det verkligen är på riktigt. Och när man väl har upptäckt att det är på riktigt, blir allt bara jätte krångligt och allt blir en stor röra. Det är då det bara tar slut och går tillbaka till det normala och vanliga igen. Men då är det fortfarande inte slut på eländet eftersom då går man ju och tänker på att det är slut och varför det blev som det blev. Känns som att man aldrig kommer komma ifrån problemen. När ett är borta kommer ett nytt. Så är det för mig i alla fall. Vet inte riktigt hur ja ska kunna ändra på det!


/ Love Evelina <3

RSS 2.0