Jag älskar att vinna!

Vilken helg. Åkte till Åstorp i fredags för att sedan tävla hela helgen i Ängelholm. Tyvärr började tävlingen inte så bra efter att jag spelat min första singel. Fick så otroligt ont i mitt knä igen så det blev såklart förlust. Och eftersom jag inte tyckte det var någon ide att fortsätta med singel lämnade jag WO och kämpade istället vidare med dubbel och mixed. 
Blev en 3:e plats i dubbel, men jag och Dennis gick hela vägen till finalen i mixed där vi mötte Partille....Var faktiskt mer nervös än jag brukade vara, men inte så konstigt när det läktaren va full med folk och vi var dom enda som spelade. Så hade verkligen alla blickar på oss. Och det var KNÄPPTYST!

Men eftersom att jag och Dennis är så bra vann vi ju såklart :D 26-24 i sista sett. När jag skulle serva på matchbollen skakade hela jag så nervös jag var! Men det vi vann ändå! Och det betyder att jag snart är A-klassad. 

Men nu är det dags för mig att krypa ner och sova lite. Måste ju vara på topp nu inför de sista veckorna i skolan....Snart är det jullov!

Puss godnatt på alla underbara! 




Yonex Cup!

Härliga vinster blev det i helgen när jag och Dennis spelade midex i Lund. Blev en tuff final mot våra lagkamrater Kenny och Jennifer. Men efter tre länga sett vann vi till slut. Kändes så underbart bra...med tanke på att jag först inte trodde att vi skulle vinna. Alltså ännu ett steg närmre att bli A-klassad!
Gick även bra i min dubbel. Spelade med Sifie, har aldrig spelat tsm innan men ändå gick vi till final där vi tyvärr förlorade. Men en andra plats är väl inte helt fel :D 

Så nu satsar jag stort inför nästa tävling som är redan nästa helg i Skälderviken. Åker redan på fredag och kommer hem söndag. Ser verkligen fram emot ännu en helg med massa härliga vinster!



Jag och Sifie i dubbel finalen! :)




Klipp, klipp KORT!!!

O så va nästan allt borta...eller kanske inte riktigt. Men nu är de verkligen KORT!

Men vilken tur då att det växer ut så snabbt som det gör!!! Här e en bild iaf...kommentera vad ni tycker om det! :)¨



(Är lite längre än vad det är på bilden...typ nån cm)



More is more - möbelstore

VEM FAN GÖR EN FILM I 6.30 MINUTER DÄR DE UPPREPAR SAMMA SAK OM OCH OM IGEN????
Det finns nog ingen som hatar denna reklammen så mycket som jag gör! Den visades typ sådär 20 gånger igår när jag kollade tv. Och nu har jag fått den på hjärnan och blir inte av med den. HOPPLÖST!!!
Så nu lägger jag ut den här för att även ni ska kunna ta del av den UNDERBARA reklamlåter, och hoppas att ni tycker den är lika bra som jag.......







Helt utmattad

Tuff vecka
Ja, det har verkligen varit en tuff vecka. Har inte gått en minut utan att jag haft något att göra. Kan bli lite för mycket ibland. Måste hinna koppla av ibland också, vilket jag hade tänkt göra nu innan det är mat, idol och allt de där som hör till fredagar!

Amerikansk fotboll
Och denna dagen startade med att jag missade bussen, men kom inte så värst mkt försent. Hade retorik på morgonen och då var det dags att hålla mitt argumenterande tal om varför och varför man inte ska dricka alkohol. Igår kväll när jag satt och skulle fixa och öva in allt trodde jag aldrig att jag skulle klara det, men efter att jag gjort det fick jag bara massa bra kritik från läraren. Så nu känns det väldigt bra att ha gjort det.
Dagen flöt på som vanligt, hade amerikansk fotboll på idrotten idag. Med rustning och allt. Var väldigt roligt, men väldigt riskfullt. Håller mig till badminton!!!


Mina älsklingar Karolina, Carla och Amanda ♥

Jävla bussar...
Men när jag sedan skulle hem då vid 4, gick jag till bussen för att ta 4an. Kommer till en fullproppad hållplats och när väl bussen kommer och alla ska hoppa på stängs dörrarna precis framför näsan på mig. Snacka om att man blir så fruktansvärt arg. Klockan blir halv 5 innan ja äntligen kommer på bussen som sedan tar mig ca 40 minuter. Fattar inte att det kan vara så svårt att sätta in en extra buss när dom vet att de är vissa tider på dagen då det är så mycket folk som ska åka buss. Men nej!!!

Ett bra avslut
Trots en jobbig dag slutar den bra. Ska nu bege mig hem till min käraste väl Matilda för att se Idol, FREDAGSMYYYS! Kan inte bli bättre.

Pusspuss,

Efter 9.

Usch vilken vecka, tillhör verkligen inte en av de bättre! Har inte gått en dag utan att jag har varit borta från tidig morgon till efter 9 på kvällarna utan att ha åkt hem efter skolan. Känns som att man spenderar minst halva sitt liv där. Om inte mer...Sen har det varit mycket träning och liknande på Aura så det är väl mitt andra hem....skulle jag vilja påstå.

Så för utom att ha sovit hemma har jag max varit hemma 8 timmar i kontaktbart tillstånd. Antar att det inte är normalt. Eller är det? Vilket även betyder att jag inte har kunnat äta som jag ska. Riktigt trött på köpemat nu. 
Lite husmanskost hade inte varit helt fel i stället för en kycklingrulle eller en tråkig pastasallad.
Men sånt är livet! Nu borde jag nog sova så jag orkar med ännu en jobbig dag i morgon. skola, hem, träning, hem, ÄTA, läxor och sova. 


Puss godnatt på er!





Love * Faith * Hope * Believe

Eftersom mitt internet har levt sitt eget lilla liv har jag inte kunnat blogga så mycket, och inte hellet hunnit visa vad jag köpte i fredags när jag var på Nova med mamma. Men de blev de här sakerna...




Alltså...
en svart finstickad klänning med spets upptill. Går en bit ner på låren. 250:- H&M
och en vit vanlig tröja med spets på axlarna med lite puff för 99:- H&M
Super nöjd, använde klänningen redan igår när jag var iväg. Enkel men endå väldigt snygg!


Hittade även en snygg ring på Guldfynd som jag fick av min underbara mamma, 


* Love* Faith * Hope * Believe*  står det på den. 


Så såg klänningen ut på och där kan ni även se mina örhängen jag köpte. Små silvriga rosetter.



Jag är förälskad i denna underbara jackan :*




Endast 799:- från KappAhl

Det påverkar...

Jag är så glad att jag aldrig ska jobba på ett dagis! Efter att ha jobbar en hel vecka som badmintontränare två timmar om dagen med småbarn från 5 år upp till ca 14 år känner jag att man blir så otroligt trött på att säga till dom hela tiden om vad de får och inte för göra osv.
Till en början var det ju självklart kul, annars hade ja ju inte ställt upp att jobba under veckan, men synd bara att man tröttnar så fort.
Men en sak som jag verkligen inte tål med vissa barn är att de inte lyssnar eller har respekt för en. Att de inte lyssnar på tränaren. Finns så otroligt många som försöker leka tuff och cool och sen drar de med sig massa andra som också tycker att det är coolt att vara kaxig. Det går mig verkligen på nerverna.
Tur då att man kan ryta till lite extra när de behövs så de verkligen fattar att man menar allvar. Men tyvärr varar det ju inte mer än en träning för än de börjar på samma visa om igen.
Anledningen till att barnen blir så är oftast föräldrarna som inte riktig
Jag är så glad att jag aldrig ska jobba på ett dagis! Efter att ha jobbar en hel vecka som badmintontränare två timmar om dagen med småbarn från 5 år upp till ca 14 år känner jag att man blir så otroligt trött på att säga till dom hela tiden om vad de får och inte för göra osv.
Till en början var det ju självklart kul, annars hade ja ju inte ställt upp att jobba under veckan, men synd bara att man tröttnar så fort.

Men en sak som jag verkligen inte tål med vissa barn är att de inte lyssnar eller har respekt för en. Att de inte lyssnar på tränaren. Finns så otroligt många som försöker leka tuff och cool och sen drar de med sig massa andra som också tycker att det är coolt att vara kaxig. Det går mig verkligen på nerverna.
Tur då att man kan ryta till lite extra när de behövs så de verkligen fattar att man menar allvar. Men tyvärr varar det ju inte mer än en träning för än de börjar på samma visa om igen.

Men nu är det nya tag som gäller, och hoppas att det kommer lite nytt folk till träningen nu efter lovet när vi har haft kul i fem.

De va de värsta...

Jag fattar egentligen inte varför jag går och ser på massa skräckfilmer när dom bara är så sjukt onödiga att titta på. Köttslamsor och slodstänk som flyger mot en, inälvor som åker ut, kroppar som sågas och styckas i bitar. Varför ska man se på sånt? Det är bara så överdrivet de mesta dom gjorde. Men nu har jag sett en av alla Saw filmer och känns som att det räckte med det. 

Men nu ska jag iväg och jobba, sista dagen idag. Har varit ganska kul men endå skönt att det är sista dagen. Efter hoppas jag bra på att de har fått igång varmvattnet här hemma igen eftersom de håller på att byta alla element här hemma. Drygt, men blir varmt o skönt till vintern sen i alla fall. 
När ja väl gjort det ska jag och min käraste mamma åka en sväng till Nova för en shoppingrunda, länge sedan det hände faktiskt :S 

Puss, hörs senare

3D skräck i bio mörkret...



Då är den bokad. Ingen återvändo nu. Ska se Saw 3D i morgon med Emelie, Libin och Tobbe. Kommer väl krama sönder deras händer så rädd jag kommer vara. Men Jag SKA se den, så det så.

Jobb mera jobb...

Idag är jag inne på min tredje arbetsdag för denna vecka, och min första morgonträning. Känner mig som en 90 årig tant med ett stelopererat ben. Ni kan själva tänka er hur roligt det ser ut när jag samtidigt ska försöka både träna och sen jobba efter det. Men allt går om man vill.
Men nu ska jag ta mig en riktigt varm dusch innan jag ska äta vad jag hittar och sen mysa in mig i en filt o sätta på en riktigt bra film. Tycker jag låter bra, bara slappa och inte göra nånting. Skööönt!


Puss,

Jag vill ha sommar...

Varför kan man inte vara så brun o fin året runt utan massa konstgjorda saker? :( Bara för att man är sån svenne...

RSS 2.0