Kladdkaka är nog det sista jag skulle kalla det för!

Jag bestämmde mig för att bara ta det lugnt idag. Ingen träning och inga läxor. Så tänkte jag att ja skulle baka en kladdkaka till efterrätt. Ja, de gick ju bra! Började med att ta fram receptet pappa hade. Men där stod det bara så här:

KLADDKAKA!
3 ägg
3 dl socker
125 g smält smör


Då tänkte jag, jaha...Ja men de ska väl gå. Men sen när ja hade blandat ihop de ingredienserna va ju smeten vit, och den skulle vara brun. Hade glömt kakaon som inte stod med i receptet :S Började leta i alla skåp och lådor, men hittade ingen kakao. Nähä, vad skulle jag då göra!? Jo, jag tog kaffe och oboy. Blandade i det med, men tyckte att det såg lite väl ljust ut, men de fick gå. In med den i ugnen och sen var det bara att vänta....

Efter att väntat ett tag tyckte ja den borde vara klar, men nej. In med den igen. Men nästa gång ja tittade var den klar. tog ut den från ugnen och fick se den värsta kladdkakan någonsin. Det vad som en skorpa över hela kakan. Och när man tog bort lite av den skorpan var det bara en ljusbrun äcklig röra med lite brännt på kanterna. Så det var bara till att slänga den i soporna innan någon han se den äckliga kladdkakan, om man nu ens kan kalal de för det!?!?


Så skulle den sett ut!

Men eftersom ja hade lovat att fixa efterrätt var jag ju tvungen att lösa det på något sätt. Så jag tog fram lite glass med chokladbitar i och värmde lite bär, hallon och blåbär. Blev ganska lyckat till slut efter alla om och men.

Bild på Lingonmaräng med glass & bär
Men det blev glass i stora lass ;)


Pusspuss<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA det är bara du som lyckas med något sånt :D <3

2010-01-20 @ 19:08:46
Postat av: Anonym

//karro

2010-01-20 @ 19:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0